![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
GERI DÖN CAREM
sarardim [COLOR="Black"][B]soldum güller [/B][/COLOR]gibi [COLOR="Black"][B]eriyip aktim mumlar [/B][/COLOR]gibi tek carem sendin [COLOR="Black"][B]ilac gibi [/B][/COLOR] neden gittin terkettin beni geri dön carem geri dön [COLOR="Black"] [/COLOR]sen yoksun ey ben ölüyüm geri dön carem geri dön [COLOR="Black"][B] [/B][/COLOR]sen yoksun ey ben ölüyüm dokunamaz [COLOR="Black"][B]kimse saclarina [/B][/COLOR] paylasamam seni baskasiyla [COLOR="Red"]birakmam gülüm kitabima[/COLOR] [COLOR="Black"][B]yasatmam seni bu DÜNYADA...............[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=nCcUNslOvPk[/url] |
[COLOR="Black"][B]Daha senden gayrı, aşık mı yoktur
Nedir bu telaşın vay deli gönül Hele düşün devri Adem’den beri Kimler geldi geçti say deli gönül Gördüm iki kişi, mezar eşiyor Gam gasavet gelmiş, boydan aşıyor Çok yaşayan yüze kadar yaşıyor Gel de bu rüyayı yor deli gönlüm Mevlam kanat vermiş uçamıyorsun Bu nefsin elinden kaçamıyorsun Ruhsati dünyadan geçemiyorsun Topraklar başına vay deli gönül[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=Yjayx6yom3U&feature=related[/url] |
[COLOR="Black"][B]o yar gelir yazıda yaban gül olur
yüzün görsem tutulur dilim lal olur aşka düşen divane gezer del olur evlerine varada gele usandım el oğlunu ben kendime yar sandım yüreğime hançerde soktu gül sandım mezarımı derinde kazın dar olsun altı lale üstünde çimen bağ olsun ben ölürsem sevdiceğim sağ olsun[/B][/COLOR] [url]http://www.youtube.com/watch?v=77I9tRZl_uw[/url] |
[B]Ferdi Tayfur-Herseyi Bitirdik...... (süper bi parca)
herşeyi bitirdik bir yalan gibi biz aşkı yarına götüremedik ne günler yaşadık bir roman gibi ne yazık sonunu getiremedik önce sen istedin bu hayır neden biz aşkla başladık bu gurur neden şimdi sen yolcusun başka kollara şimdi ben yolcuyum meçhul yollara bu aşkı yarına götüremedik ne yazık sonunu getiremedik ümitler senden arzular benden bakıver maziye ne kaldı dünden ölesiye sevdik varken gönülden ne yazık sonunu getiremedik bu aşkı yarına götüremedik[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Emel Sayin
Sen mevsimler gibisin..... Sen gidince ruhumu bir alev sardı aglayan gözlerimde hatıran kaldı bir zamanlar senin ile mesud yaşardım şimdi o mutlu günler mazide kaldı (nakarat) yalancı dünya gibi yalancısın sevgilim sen mevsimler gibisin degişirsin sevgilim uzanan ellerimi bomboş bırakın gözlerimde yaş olup sel gibi aktın tek ümidim sendin sana inandım ummadıgım bir anda beni bıraktın[/COLOR][/B] |
yürü be yalan dünya . cavit karabey harika parçalar __________________________________________
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Belkis ÖZENER Çok aşıgın var diyorlar Çok aşıgın var diyorlar Yalan de yeter bana Bir sevda sözü fısılda Hazırım inanmaya Gönül hırsızı diyorlar İnkar et yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yalnız Yoksun sabaha kadar Düşümde bile günahkarsın Bunu kim hayra yorar Ardımdan deli diyorlar Belkide yalan değil Yanımda bile uzaksın Nasıl dayansın bu gönül Çok ahlar aldı diyorlar İnkar et yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yalnız Yoksun sabaha kadar Düşümde bile günahkarsın Bunu kim hayra yorar Ardımdan deli diyorlar Belkide yalan değil Yanımda bile uzaksın ) 2 Nasıl dayansın bu gönül )[/COLOR][/B] |
birömür boyunca yanlız seni sevdim seni ben yüreğime ölümüne işledim
herzaman benim kalır bırakıp gitmeseydin deli gibi sevdim sevilmedim güzelim lanet olsun yaşamıma gülmeyen kaderime çıkıyorum hayatımın belki son seferine gidiyorum uzaklara dönmem artk geriye gireceğim belkide beyaz kefen içine sen çok değiştin benim aşkım olamazsın acımadan bedenimi yerden yere vuramazsın beni böyle çaresiz vede bitkin koyamazsın uzaklara giderek başkasıyla duramazsın hasret yakar içini bensiz yaşayamazsın sana olan sevgimi başkasında bulamazsın bir ömür benim idin hani benim kalacaktın ateş oldun içimde sürekli yanacaksın yol alırım köşe bucak ismini söyleyerek yoruldu bedenim gelmeni bekleyerek gelmeni ne geçiyor eline beni böyle üzerek yanımda olsaydı yaşardım ben gülerek ama artık yaşamak sürünmek neye değer beni sakın arama dönersen birgün eğer hayatta bulamazsın sağa sola sor beni yorulmana kıyamam mezarda ara beniiiiii |
Ferdi Tayfur - Bende Özledim
Bende özledim bende Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Ne kadar çok Aşka intizar eden Kimi çok seviliyor Kimi yoksun sevgiden Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben burada Bende özledim bende Canımdasın dilde değil Bu haykırış elde değil Bırakıp da giden sensin Bunun suçu bende değil Yavrunun anası gibi Sevenin sevdası gibi Derdimin dermanı gibi Bende özledim bende. |
[COLOR="DarkRed"][B]Ferdi Tayfur
Hatıran Yeter Senden bir hatıra bana bu şarkı, Bir gün gitsen bile hatıran yeter, Unutmak mümkün mü böyle bir aşkı Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bilinmez neleri getirir zaman Bilinmez neleri getirir zaman Aşka bir hatıradır maziden kalan Bir gün gitsen bile hatıran yeter... Bir yanda yaşanan o güzel günler Bir yanda anılar bir yanda dünler Seni yaşatacak neler var neler Bir gün gitsen bile hatıran yeter...[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:46. |
|