![]() |
Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=mehmetacik58;382443]arkaadaşlar bu forum sayfası yeni kendine gelmeye başladı burası siyaset yapma yeri değil isteyen gitsin siyasetini başka platformlarda yapsın.Lutfen birbirimize karşı kırıcı ve aşağlayıcı kelimeler ve cümleler kurmayalım.Önce kendimize saygı gösterelim.Hepinize teşekkür ederim[/QUOTE]
hayirli aksamlar hocam once ben o kisiyi tanimiyorum ve benimle bahaddin hocanin arasinda olan bir sohbet herhangi bir isim kullan madan HZ MEVLANADAN bir beyit yazdim bundaki amac kulun ALLAH A tevekulunun onemidir hayir bu site birilerinin tekelinde ise onemli deyil girmem amacim kesinlikle birilerni asagilamak deyildir |
bu stenin onceki durumunuda cok iyibiliyorum benim bu siteye girmem baslibasina iyi niyetli olmam deyilmidir
|
benim icin davos bitmistir herkese hayili aksamlar
|
selamlar geçmiş olsun dilekte bulunan arkadaşlar sağ olun allaha emanet olun
|
[quote=mithat sarikaya;382429][quote=By_CharisMa_15;382045]HEMŞERİM BU GÜNE KADAR GÖKMENGİL KÖPEK DEGILMIYDI SEN ACIK YAZMAMISSIN BEN YAZIYORUM... SİZLER BUGUN MU KADAR ZALIMLERI NEDEN ALLAH' A HAVALE ETMEDINIZ... SENİN AMCALARIN AMCA COCUKLARIN ZALIMLERIN YANINDA... SEN YADA SENIN GIBI KISILER NEYIN PESINDESINIZ GUMUSDERE YI KANDIRMAYA MI CALISIYONUZ HATTA KAYINPEDERIN ZALIMLERIN YANINDA SIZIN ALAGEYIK OLDUGUNUZ
sevgli hemserim sen hic hayatinda MESNEVI SERIF okudunmu ben osozleri kasitli olarakta yazmadim hem HZ MEVLANADA senin yonlendirdigin taraf icin yazdigini dusunmuyorum geyiklerden bahsediyorsun demekki? ben cok sey yazarim burayada terbiyem musade etmedi kim oldugunuda merak etmiyorum zaten kendini cok iyitanimlamisin[/quote] vay be gümüşderede mesneviyi okuyanlarda varmış birader sana benden +++ rep :D:D:D çok terbiyelisin bide ondan veriyim rep gücüm çok nede olsa : ) [U] [url]http://img142.imageshack.us/my.php?image=haftannterbiyelisi.png[/url] [/U] ____________________________________________________________________________ [quote=mithat sarikaya;382448]benim icin davos bitmistir herkese hayili aksamlar[/quote] espirimi yaptın ben buna sabaha kadar gülerim şimdi :D:D:D:D:D:D:D:D |
Bekir abi geçmiş olsun Allah şifa versin.işlerim yoğundu çoktur Siteye giremedim.bugün nasib oldu.
|
ARKADAŞLAR;BİZLER BİRER İNSAN,BİRER MÜSLÜMAN OLARAK HAYATIN HİÇBİR ANINDAN ELİMİZİ ÇEKEMEYİZ.SİYASET KİRLİ İŞ BUNA KARIŞMAYALIM,TİCRET KİRLİ İŞ BUNA YAKLAŞMAYALIM,EĞİTİM ÇIĞIRINDAN ÇIKTI ÇOCUKLARIMIZI OKUTMAYALIM,BU YERLEŞİM YERİ YAŞANMAZ HALE GELDİ BURAYI TERKEDELİM VS DİYEMEYİZ BİZLER HAYATIN HER ALANINDA OLMALIYIZ.HAYATIN BOZULAN BÜTÜN ALANLARINI BİZLER DÜZELTMELİYİZ.EMRİBİL MAĞRUF ,NEHYİ ANİLMÜNKER BUNUN İÇİN DİR.BİRİLERİNİN HATIRI İÇİN,BİRİLERİNDEN KORKARAK YAPILAN KÖTÜLÜKLERE ÇANAK TUTMAKTANSA,ALLAH'IN HATIRI İÇİN,ALLAH'TAN KORKARAK,İYİLİKLERE ÇANAK TUTMALIYIZ.YANİ;KÖTÜLÜĞÜN,ZORBALIĞIN,ŞERRİN,ŞEYTANIN ÇANAKÇISI DEĞİL,İYİLİĞİN ,ADALETİN DİKKAT ALLAH'IN ÇANAKÇISI OLMALIYIZ.GOCUNMAYIN ALLAH'TAN BAŞKASINA ÇANAKÇI OLMAK,ZİLLETTİR,ŞEREFSİZLİKTİR,ÇOK AFFEDERSİNİZ.AMA İŞ ALLAH'A DÖNÜNCE,OZAMAN ÇANAKÇILIK İZZET OLUR ŞEREF OLUR.İNSAN İÇİNDE BUNDAN DAHA BÜYÜK LUTUF OLMAZ.
|
[B][I][COLOR="Red"]Gümüşdereli Arkadaşlara selamlar. DARK_YAMTAR 58'in nerde olduğunu bilen varmı. Bana yardımcı olursanız sevinirim...
[/COLOR][/I][/B] |
ACI
■ Bütün acılara dayanılır, yeterki ekmeğin olsun. CERVANTES ■ İşi çok olanların gözyaşları için vakitleri yoktur. LORD BYRON ■ Acı çekmek, ölmekten daha çok cesaret ister. NAPOLEON ■ Tatlı şeyler, sonu iyi biten acılardır. AESKHYLOS ■ Hiçbir şey, acıdan daha hızlı gelemez. BAİLEY ■ Dünkü acılar, bugünkü sevinçlerin kaynağını oluşturur. POLLOK ■ Acı, acıyı bastırır. TÜRK ATASÖZÜ |
[B]AÇLIK
■ Açlık, kılıçtan bile keskindir. BEAUMONT İLE FLETCHER ■ Açlık, dünyanın en güzel salçasıdır. CERVANTES ■ Aç tavuk düşünde darı ambarı görür. TÜRK ATASÖZÜ[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:06. |