![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Lokman bulamazsa çare
Ben hiç bulmam derdine çare Ama aşağı mahallede Var bir Hoca büyükce Ona gidek yarın akşam 5'te :D[/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;594311]
[B]Lokman bulamazsa çare[/B] [B]Ben hiç bulmam derdine çare[/B] [B]Ama aşağı mahallede[/B] [B]Var bir Hoca büyükce[/B] [B]Ona gidek yarın akşam 5'te :D[/B][/QUOTE] Vermesin mevlam dermansiz dert Kaderin sillesi oldukça sert Hocayla olurmu derde çare Cennetemi gitmek istiyon sen :) |
[B]Arif Abi diyelim sözüne "Amin" aman,
Zordur Cennetde olmam Şakadır, Hacı Hocayla uğraşmam İnşallah buluşturur cennetde Mevlam. [/B] |
Öyle sessiz, sakin susar oturur,
Bu sessizlik cana keder batırır, Bir dörtlük yazarsa neşe getirir, Ozanın abisi, kralı geldi. |
[QUOTE=_DuMaN_58;594322]
[B]Arif Abi diyelim sözüne "Amin" aman,[/B] [B]Zordur Cennetde olmam[/B] [B]Şakadır, Hacı Hocayla uğraşmam[/B] [B]İnşallah buluşturur cennetde Mevlam.[/B] [/QUOTE] Mevlam hepimizi nasip ede oraya El atlı oldu ben oldum hep yaya Ne güzel olur eski olunca boya Şairin ozanın piri geldi :) |
Pir geldiyse bize yol gözükür,
Meydanda onlar boy ölçüşür, Ben şimdilik kenara çekilir Mevlam başka zaman yine yazdırır.. :) |
[QUOTE=OSMAN ECE;594300]nerede kaldı bayanlar beyler
toplanıp gelsin kasaba köyler el ele çekilsin halaylar toylar bütün dostları burda görelim[/QUOTE] Soldu yüreğimin en taze gülü, Çekildi dostların ayağı, eli, Yıllardır çalmıyor sazımın teli, Hele dertli saza vur da görelim. özür dilerim görmedim abi. |
[QUOTE=sandalli;594331]Soldu yüreğimin en taze gülü,
Çekildi dostların ayağı, eli, Yıllardır çalmıyor sazımın teli, Hele dertli saza vur da görelim. özür dilerim görmedim abi.[/QUOTE] her gönülde bir aslan yatar sıla hasreti burnumda tüter her horoz kendi çöplüğünde öter hele çıksın yukarı tar da görelim |
[QUOTE=OSMAN ECE;594333]her gönülde bir aslan yatar
sıla hasreti burnumda tüter her horoz kendi çöplüğünde öter hele çıksın yukarı tar da görelim[/QUOTE] Kul olan Hakk için boynunu eğe, Dilerim ününüz yıldıza değe, Kötünün yaptığı çıkmasın göğe, Adam olmayanı yerde görelim. |
[QUOTE=sandalli;594334]Kul olan Hakk için boynunu eğe,
Dilerim ününüz yıldıza değe, Kötünün yaptığı çıkmasın göğe, Adam olmayanı yerde görelim.[/QUOTE] hakka boynumuz kıldan ince saygılarım yaşlıya ve gence sevgiler yürektedir bence yürekten seveni sırda görelim |
[QUOTE=OSMAN ECE;594337]hakka boynumuz kıldan ince
saygılarım yaşlıya ve gence sevgiler yürektedir bence yürekten seveni sırda görelim[/QUOTE] Püfür püfür eser Sandal söğüdü, Boş olur mu dostlar ozan öğüdü, Her ana doğurmaz böyle yiğidi, Kara talihimi kır da görelim. |
[QUOTE=sandalli;594338]Püfür püfür eser Sandal söğüdü,
Boş olur mu dostlar ozan öğüdü, Her ana doğurmaz böyle yiğidi, Kara talihimi kır da görelim.[/QUOTE] yardım edelim yohsula düşküne dostluklar daim kalsın ALLAH aşkına çok teşekkür ederim arif COŞKUNA aşkı muhabbeti erende pirde görelim |
[QUOTE=OSMAN ECE;594339]yardım edelim yohsula düşküne
dostluklar daim kalsın ALLAH aşkına çok teşekkür ederim arif COŞKUNA aşkı muhabbeti erende pirde görelim[/QUOTE] işte kaldık dostum yine başbaşa, Engel olunmuyor çağlayan yaşa, Haydi haber salak ozan gardaşa, sivaburs´a haber ver de görelim. |
[QUOTE=sandalli;594341]işte kaldık dostum yine başbaşa,
Engel olunmuyor çağlayan yaşa, Haydi haber salak ozan gardaşa, sivaburs´a haber ver de görelim.[/QUOTE] siva burs ütadın yeri çok ayrı çağıra çağıra yoruldum gayrı çok dostlar uzaktan ediyor seyri bunlara hal hatir sorda görelim |
[QUOTE=OSMAN ECE;594344]siva burs ütadın yeri çok ayrı
çağıra çağıra yoruldum gayrı çok dostlar uzaktan ediyor seyri bunlara hal hatir sorda görelim[/QUOTE] İmzayı atarız hiç adımız yok, Yazık bu aralar pek tadımız yok, Uçuyoruz ama kanadımız yok, Bizim sırrımıza er de görelim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594344]siva burs ütadın yeri çok ayrı
çağıra çağıra yoruldum gayrı çok dostlar uzaktan ediyor seyri bunlara hal hatir sorda görelim[/QUOTE] Ozanlar gelmedi yolda gözlerim, Görmeyince gardaş hemen özlerim, Diyari sanadır bütün sözlerim, Gardaşını cana sar da görelim. |
[QUOTE=sandalli;594347]Ozanlar gelmedi yolda gözlerim,
Görmeyince gardaş hemen özlerim, Diyari sanadır bütün sözlerim, Gardaşını cana sar da görelim.[/QUOTE] Burdayız üstadım geldik alana, Üzülürüm sizden ayrı kalana, Doğru söz var iken girmem yalana, Dokuz köyden kovan nerde görelim. |
[QUOTE=sivaburs;594348]Burdayız üstadım geldik alana,
Üzülürüm sizden ayrı kalana, Doğru söz var iken girmem yalana, Dokuz köyden kovan nerde görelim.[/QUOTE] Gurbet akşamında içim yanıyor, Yüreğim durmadan yurdu anıyor, Sinemdeki yara yine kanıyor, Al da şu merhemi sür de görelim. |
[QUOTE=sandalli;594347]Ozanlar gelmedi yolda gözlerim,
Görmeyince gardaş hemen özlerim, Diyari sanadır bütün sözlerim, Gardaşını cana sar da görelim.[/QUOTE] ikinizde bana kardeşten öte göğsünüzde ağ tüyler bite diyarime koydular kota iyi gün dostlarını varda görelim |
[QUOTE=sandalli;594349]Gurbet akşamında içim yanıyor,
Yüreğim durmadan yurdu anıyor, Sinemdeki yara yine kanıyor, Al da şu merhemi sür de görelim.[/QUOTE] Merhem aciz kalır senin yarana, Fırsat mı veririm bensiz sarana, Kurban olur ozan gözde karana, Sen benim gönlüme gir de görelim. |
[QUOTE=sivaburs;594351]Merhem aciz kalır senin yarana,
Fırsat mı veririm bensiz sarana, Kurban olur ozan gözde karana, Sen benim gönlüme gir de görelim.[/QUOTE] Burda üç kişiyiz şiirler yazan, Öyle her sitede bulunmaz ozan, Eğer ki gelirse huzuru bozan, Bir yumrukta yere ser de görelim. |
[B]Aşağıdan sizi izler dururum
Ozana yan bakanı inan vururum Sandalli burda benim gururum Onun seviyesine er de görelim[/B] |
Güneş durur iken hayır yok aydan,
Sizden kelam okur alırız paydan, Davet ediyorum şurada meydan Kafa tutanları orda görelim. |
[QUOTE=sivaburs;594356]Güneş durur iken hayır yok aydan,
Sizden kelam okur alırız paydan, Davet ediyorum şurada meydan Kafa tutanları orda görelim.[/QUOTE] Sizin varlığınız sitenin rengi, Bulunmaz gardaşım sizlerin dengi, Boşa mı yıllardır ozanın cengi? Ozan esir olmaz hurde görelim. |
İnsan beşer elbet yapacak hata,
Önem vermem öyle paraya, yata, Bekliyorum burda bak hazır kıta, Siyahi´yi böyle zorda görelim. |
bu işe benim aklım ermedi
kimse verdiği sözde durmadı sivaburs burda gönül kırmadı nedir mesele sorda görelim |
[QUOTE=sandalli;594361]İnsan beşer elbet yapacak hata,
Önem vermem öyle paraya, yata, Bekliyorum burda bak hazır kıta, Siyahi´yi böyle zorda görelim.[/QUOTE] sivaburs biçare, sivaburs aciz, Arada geliyor yüreğe haciz, Duymadım görmedim olmadı taciz, Sonlansın tiyatro perde görelim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594368]bu işe benim aklım ermedi
kimse verdiği sözde durmadı sivaburs burda gönül kırmadı nedir mesele sorda görelim[/QUOTE] Olumsuzluk yok Üstadım. Bundan sonrası daha neşeli, daha huzurlu olacak inşallah. Tüm ozanlara hayırlı geceler diliyorum, Allah'a emanet olun. |
[B]İşimiz olmadı kötü sözle
Yandık biz hayırlı közle Derdi sitemi içinde gizle Yollara gül ser de görelim[/B] |
Benden Ozan Olma demiştim
İçimden Geledi Söyleyeyim şimdi Yanlızım yine Çaresiz Geçmişi arıyor Gönlüm ozanlık İçden Gelir dediler Bende İçimi Söyledim size Yolun Sonu Göründü yine. H_turan Çarezi Bu günlerde. H_turan |
Benden Ozan Olmaz demiştim
İçimden Geledi Söyleyeyim şimdi Yanlızım yine Çaresiz Geçmişi arıyor Gönlüm ozanlık İçden Gelir dediler Bende İçimi Söyledim size Yolun Sonu Göründü yine. H_turan Çarezi Bu günlerde. H_turan |
Benden Ozan Olmaz demiştim
İçimden Geledi Söyleyeyim şimdi Yanlızım yine Çaresiz Geçmişi arıyor Gönlüm ozanlık İçden Gelir dediler Bende İçimi Söyledim size Yolun Sonu Göründü yine. H_turan Çaresiz Bu günlerde. H_turan |
[QUOTE=sivaburs;594371]Olumsuzluk yok Üstadım. Bundan sonrası daha neşeli, daha huzurlu olacak inşallah. Tüm ozanlara hayırlı geceler diliyorum, Allah'a emanet olun.[/QUOTE]
DOST YÜREĞİNİZ VAAR OLSUN EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN OZAN DOSTLARA HAYIRLI GECELER |
Sivas dağlarını duman bürüdü,
Yine gam kasevet aldı yürüdü, Sıladan uzakta ömrüm çürüdü, Rabbim gurbet elde öldürme sakın. |
[QUOTE=sivaburs;594472]Sivas dağlarını duman bürüdü,
Yine gam kasevet aldı yürüdü, Sıladan uzakta ömrüm çürüdü, Rabbim gurbet elde öldürme sakın.[/QUOTE] Sivas dağlarının eksilmez karı, Çekerim yıllardır gurbette zarı, Aldırdım elimden ben nazlı yâri, Gel de bu gönlümü soldurma sakın. |
iyiki varsın sitemizin ozanları hiç olmazsa biraz gam ve kasavetimiz dağılıyor yüreğinize emeğinize sağlık arkadaşlar
|
[QUOTE=sandalli;594473]Sivas dağlarının eksilmez karı,
Çekerim yıllardır gurbette zarı, Aldırdım elimden ben nazlı yâri, Gel de bu gönlümü soldurma sakın.[/QUOTE] Bedenim yaşlandı yüreğim hurda, İyice yoruldum bu uzun turda, Sağ salim döneyim sılaya yurda, Cenaze namazım kıldırma sakın. |
[QUOTE=sivaburs;594475]Bedenim yaşlandı yüreğim hurda,
İyice yoruldum bu uzun turda, Sağ salim döneyim sılaya yurda, Cenaze namazım kıldırma sakın.[/QUOTE] Bin haber yolladım bir cevap yazmaz, Elimden tutupta beraber gezmez, Gerçek canan olan canını üzmez, Kalbimi kederle doldurma sakın. |
[QUOTE=sandalli;594477]Bin haber yolladım bir cevap yazmaz,
Elimden tutupta beraber gezmez, Gerçek canan olan canını üzmez, Kalbimi kederle doldurma sakın.[/QUOTE] Memleket yoluna fedadır başım, Acep duruyor mu dikili taşım, Mutlaka varacam yüz olsa yaşım, Bu kutsal hedeften yıldırma sakın. |
[B]İyi değilim bugunlerde
Derman yokmuş bu derde Ben nerdeyim yarim nerde Bana kaşlarını kaldırma sakın[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:44. |