Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Gümüşdere Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=213)
-   -   Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16166)

yiğidoturan 05.03.2009 22:16

Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

[B]BAŞARI
■ Hiçbir başarı kazanamayanlar için en tatlı şey, başarıdır. EMİLY DİCKİNSON
■ Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Kendi aklından faydalanmak, başkalarının akılsızlığından faydalanmak. BRUYERE
■ Dünyada başarı kazanabilmek için aptal görünmeli, akıllı olmalıdır. MONTESQUİEU[/B]

yiğidoturan 07.03.2009 08:55

[B][COLOR="Red"]ya yine ne oldu arkadaşlar ne güzel bir sohbet havası yakalanmıştı lütfen bu güzel havanın bozulmasına izin vermeyin [/COLOR][/B]

BAHATTİNÖZDEMİR 07.03.2009 20:45

[QUOTE=yiğit ADISLI;382203]DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM.TESADÜFEN RASTLADIĞIM FORUM SİTENİZE İSTEYEREK DAHİL OLDUM.BEN SAKARYADA YAŞAMAKTA OLAN BABA TARAFIMDAN ADISLI OLUP KISIRALİN TORUNU ADNAN RUHİ ÜZÜMKAYAYIM.40 YILDIR SAKARYADA YAŞAMAMA RAĞMEN İKİ DEFA ADISA GİTTİM VE ATA TOPRAKLARIMI ZİYARET ETME MUTLULUĞUNU YAŞADIM.BİR KERESİNDE DE BABAM VE ANNEMİ GÖTÜRDÜM.NASİP OLURSA YENİDEN GELECEĞİM.SİZLERLE SOHBET ETMEK KÜLTÜRÜMÜ VE SOYUMUN İNSANLARI İLE TANIŞIP HASBİHAL ETMEK İÇİN HAZIRLADIĞINIZ BU SİTEYE ÜYE OLMAKTAN ŞEREF DUYDUM.SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM[/QUOTE]

Ben sakaryada öğretmenlik yaptım babanızla ve rahmetli mehmet abiyle tanıştım.Mehmet abiyi ve eşini rahmetle anıyorum.Çok kıymetli insanlardı.Bize çok yakınlık gösterdiler.Her yerde anıyorum.Sizler buralarda bulunmasanızda bizler sizlerin varlığından haberdarız.Birkeç gün önce açtığımız konuda sizlerden bahsettik.Ne iş yaptığınızıda daha açık olarak yazarsanız memnun oluruz.

abdullah naci 08.03.2009 08:38

ARKADAŞLAR ;ALEMLERİN ,YÜZÜ SUYU HÖRMETİNE YARATILDIĞI,SEVGİ,BARIŞ,ADALET PEYGAMBERİ;HZ MUHAMMED MUSTAFA SAV İN DOĞUMGÜNÜ OLAN,MEVLİT KANDİLİNİZİ TEBRİK EDİYOR,BU KANDİLİN SİZE,AİLENİZE,MİLLETİNİZE,İSLAM ALEMİNE VE TÜM İNSANLIĞA HAYIRLARA VESİLE OLMASINI YÜCE ALLAH'TAN NİYAZ EDİYORUM.

abdussvs 08.03.2009 13:38

[B][I][COLOR="SeaGreen"]

Bütün Gümüşdereli hemşerilerimizin Mevlit Kandili Mübarek olsun...

[/COLOR][/I][/B]

WåñTêd_øØ7 08.03.2009 15:09

[QUOTE=abdussvs;383847][B][I][COLOR="SeaGreen"]

Bütün Gümüşdereli hemşerilerimizin Mevlit Kandili Mübarek olsun...

[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
amin cümlemizin !!

yiğidoturan 08.03.2009 18:14

[B][COLOR="Blue"]Bütün Gümüşdereli hemşerilerimizin Mevlit Kandili Mübarek olsun...[/COLOR][/B]

yiğidoturan 08.03.2009 18:39

[B]güneşin dogdugu gibi sabahı geldigi gibi sevdigin insanı oldugu gibi kabul et...[/B]

yiğidoturan 08.03.2009 18:40

[B]beklenen gun gelecekse çekilen çile kutsaldır.. [/B]

yiğidoturan 08.03.2009 18:41

[B]dunya malı elde iken butun Dusmanlar dost olur dunya malı elden gidince dost bile dusman olur [/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:29.