![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;594915]Bazen iş çıkıyor isteriz mola,
İşler hallolunca düşeriz yola, İşte buradayız hem de kol kola, Tatlanır mı aşlar tuz olmayınca.[/QUOTE] Buna da çok şükür geldiniz geri, Dolmuyor dostlarım sizlerin yeri, Sizin sözleriniz kaplamış seri, Gülmüyor yüzümüz haz olmayınca. |
[QUOTE=sandalli;594917]Buna da çok şükür geldiniz geri,
Dolmuyor dostlarım sizlerin yeri, Sizin sözleriniz kaplamış seri, Gülmüyor yüzümüz haz olmayınca.[/QUOTE] Sizler asilsiniz dürüst ve sade, Verin dost elinden içeyim bade, Madem her geçen gün doluyor vade, Yaşadım sayamam yüz olmayınca. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594916]sizin sevginiz çıkmazki döşten
haberinizi beklerim gökteki kuştan toplanın yazalım matağı baştan boş türkü söğlenmez saz olmayınca[/QUOTE] Senin her bir sözün kalemden doğru, Her gelmende bize yap ustam çağrı, Siz yazdıkça bende dağılır ağrı, Eglenemem burda saz olmayınca. |
[QUOTE=sivaburs;594918]Sizler asilsiniz dürüst ve sade,
Verin dost elinden içeyim bade, Madem her geçen gün doluyor vade, Yaşadım sayamam yüz olmayınca.[/QUOTE] sohbetiniz hep balınan börek dostluğa susamış ahabu yürek diyarime yaklaşıyor son durak yaşasam neye yarar hız olmayınca |
İçmişim bir kere aşkın zehrini,
Kabul etmez gönül dakka tehrini, Kışı ılık geçen Mersin şehrini, Terk edip çıkamam yaz olmayınca. |
[QUOTE=sivaburs;594921]İçmişim bir kere aşkın zehrini,
Kabul etmez gönül dakka tehrini, Kışı ılık geçen Mersin şehrini, Terk edip çıkamam yaz olmayınca.[/QUOTE] Bir aşkın elinden çok çile çektim, Düştüm gurbet ele boynumu büktüm, Hasreti sineme ok gibi çaktım, Sarilmiyor temiz bez olmayınca. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594920]sohbetiniz hep balınan börek
dostluğa susamış ahabu yürek diyarime yaklaşıyor son durak yaşasam neye yarar hız olmayınca[/QUOTE] Diyarim hayatla açma arayı, Daha yaşın ne ki giyme karayı, Belki de bendedir çalma sırayı, Rüzgar kaldıramaz toz olmayınca. |
[QUOTE=sivaburs;594923]Diyarim hayatla açma arayı,
Daha yaşın ne ki giyme karayı, Belki de bendedir çalma sırayı, Rüzgar kaldıramaz toz olmayınca.[/QUOTE] bendedir kimseye vermem sırayı bu acı hayatla artık açtım arayı gözlerim görmüyor akı karayı önünü görmeyen göz neye yarar |
[QUOTE=OSMAN ECE;594924]bendedir kimseye vermem sırayı
bu acı hayatla artık açtım arayı gözlerim görmüyor akı karayı önünü görmeyen göz neye yarar[/QUOTE] Başıma geleni içe sakladım, Diyari izini her gün yokladım, Kararan her günü sizle akladım, Senin de nesen yok biz olmayınca. |
yine yanlış yazdım ayağı
görmeyen göz olmayınca olacaktı özür dilerrim |
[QUOTE=sandalli;594925]Başıma geleni içe sakladım,
Diyari izini her gün yokladım, Kararan her günü sizle akladım, Senin de nesen yok biz olmayınca.[/QUOTE] usta kalemler boncuk gibi işlenmiş emeğinize sağlık iki büyük ustalar |
[QUOTE=OSMAN ECE;594924]bendedir kimseye vermem sırayı
bu acı hayatla artık açtım arayı gözlerim görmüyor akı karayı önünü görmeyen göz neye yarar[/QUOTE] Dinle sözlerimi Diyari Ağa, Dikkatli baksana yeşil yaprağa, Zamanı gelince düşer toprağa, Tek yaprak düşmüyor güz olmayınca. |
[QUOTE=sivaburs;594928]Dinle sözlerimi Diyari Ağa,
Dikkatli baksana yeşil yaprağa, Zamanı gelince düşer toprağa, Tek yaprak düşmüyor güz olmayınca.[/QUOTE] Siyahi gönlümü ele kaptırdım, Yar gelecek diye yuva yaptırdım, Aşk yüzünden yolu terse saptırdım, Geri bulamam ki iz olmayınca. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594927]usta kalemler boncuk gibi işlenmiş emeğinize sağlık iki büyük ustalar[/QUOTE]
Nedir seni böyle yaşamdan eden, Ozanlar kızıyor pes etmek neden, Sen salıvermişsen neylesin beden, Ayağa kalkar mı diz olmayınca. |
[QUOTE=sandalli;594929]Siyahi gönlümü ele kaptırdım,
Yar gelecek diye yuva yaptırdım, Aşk yüzünden yolu terse saptırdım, Geri bulamam ki iz olmayınca.[/QUOTE] Duygu seli geldi bak akın akın, Hiç beni görmedin düşünme sakın, Sen yüce bir kulsun Allah'a yakın, sivaburs çekmiyor baz olmayınca. |
[QUOTE=sivaburs;594930]Nedir seni böyle yaşamdan eden,
Ozanlar kızıyor pes etmek neden, Sen salıvermişsen neylesin beden, Ayağa kalkar mı diz olmayınca.[/QUOTE] Sandalli yazmaktan gözün yoruldu, Kalbimde çağlayan seller duruldu, Gittiğin her yere engel kuruldu, Biri aşılmazdı öz olmayınca. |
Sevgili canlar elinize, yüreginize saglik. Konsantre sorunu yasadim biraz kusura bakmayin. Hayirli geceler.
|
sevgili ece nasılsın rahatsızlığın geçtimi
|
Diyarim yazmazsan eğer ki burda,
Kalemler neylesin eller neylesin. Seninle başlanan bu uzun turda, Gönüller neylesin diller neylesin. Ver ki dertlerini bu ozan alsın, Rabbime bir sığın cana can gelsin, Bizler bülbülünüz sen bize gülsün, Sensiz gülistanda güller neylesin. Bil ki bizler senin oğulun kızın, Dermanı bulalım var ise sızın, Asılı kalmasın duvarda sazın, Sazında çalmayan teller neylesin. Senin sözlerinle küsler barıştı, Senin sözlerinle sazlar yarıştı, Sivaburs’un serçe aklı karıştı, Kırıldı ortadan beller neylesin. Üstadım çabuk pes etmek yok öyle. Unutma ki sen olduğun sürece biz buradayız. Tüm dostlara hayırlı geceler diliyorum. |
bütün arkadaşların ve islam aleminin kandili mübarek olsun
|
[QUOTE=sivaburs;594941]Diyarim yazmazsan eğer ki burda,
Kalemler neylesin eller neylesin. Seninle başlanan bu uzun turda, Gönüller neylesin diller neylesin. Ver ki dertlerini bu ozan alsın, Rabbime bir sığın cana can gelsin, Bizler bülbülünüz sen bize gülsün, Sensiz gülistanda güller neylesin. Bil ki bizler senin oğulun kızın, Dermanı bulalım var ise sızın, Asılı kalmasın duvarda sazın, Sazında çalmayan teller neylesin. Senin sözlerinle küsler barıştı, Senin sözlerinle sazlar yarıştı, Sivaburs’un serçe aklı karıştı, Kırıldı ortadan beller neylesin. Üstadım çabuk pes etmek yok öyle. Unutma ki sen olduğun sürece biz buradayız. Tüm dostlara hayırlı geceler diliyorum.[/QUOTE] sevgili dostlardan geliyor çağrı ilgi alakanızdan diniyor ağrı siva burs dost sözlerin doğru gücü kalmamışsa kollar neylesin |
bugün nebiyler nebiysinin doğum günü
semaya açıldı mümin ellerinin tümü bakiy deyil dünyanın yok imiş sonu bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun |
bir kaç gündür yine ara soğudu
neriye dağıldı noldu bu millet her gelişimde kimse yoğudu yoksa defiynemi buldu bu millet |
[QUOTE=OSMAN ECE;595053]bir kaç gündür yine ara soğudu
neriye dağıldı noldu bu millet her gelişimde kimse yoğudu yoksa defiynemi buldu bu millet[/QUOTE] Hastayım gönlümden neşe saçılmaz, Kaderde olandan asla kaçılmaz, Site kapalıydı neden açılmaz? Kaç gündür kapıda kaldı bu millet. |
[QUOTE=sandalli;595062]Hastayım gönlümden neşe saçılmaz,
Kaderde olandan asla kaçılmaz, Site kapalıydı neden açılmaz? Kaç gündür kapıda kaldı bu millet.[/QUOTE] [FONT=Century Gothic]Geçmiş olsun dileklerimle, Biraz bakım vardı sessizce, Devam edek biz sohbetimize Engel tanımayız, Sivaslıyık Gardaş.[/FONT] |
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Derdimi Söylesem
Dedimi söylesem derin dereye Doldurur dereyi düz olur gider Irakipler sıra dağlar arada Korkarım yar benden yoz olur gider Pervane ateşten sakınmaz canı Uğruna koymuşum başı bedeni Doldur tüfeğini hedef et beni Yaram doksandokuz yüz olur gider Veysel der çıkayım bir yüce dağa Ağaçlar bezenmiş yeşil yaprağa Zaman olur tenim düşer toprağa Karışır toprağa toz olur gider Aşık Veysel Şatıroğlu [/COLOR][/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;595064][FONT=Century Gothic]Geçmiş olsun dileklerimle,
Biraz bakım vardı sessizce, Devam edek biz sohbetimize Engel tanımayız, Sivaslıyık Gardaş.[/FONT][/QUOTE] sevgili duman bittiyse bakım başlasın siteye üyedeen akım hep birlıkte olalım takım yalnız sitresle doldu bu millet |
[QUOTE=OSMAN ECE;595102]sevgili duman bittiyse bakım
başlasın siteye üyedeen akım hep birlıkte olalım takım yalnız sitresle doldu bu millet[/QUOTE] hoş geldin koca usta sağlığın düzeldi işallah |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;595103]hoş geldin koca usta sağlığın düzeldi işallah[/QUOTE]
çok teşekkür ederim can hemşerim çok iyiyim siz canların bir güzel sözü bana ilaç oluyor bu sevgi selinin içinde insan nasıl hasta olurki çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum |
[QUOTE=OSMAN ECE;595102]sevgili duman bittiyse bakım
başlasın siteye üyedeen akım hep birlıkte olalım takım yalnız sitresle doldu bu millet[/QUOTE] [FONT=Century Gothic]Millet neden stres ile doldu? Yoksa bir kusurumuz mu oldu. Sivaslılar hep takım oldu, Buyur Osman ECE.[/FONT] |
Geçer zaman bir rüzgar gibi
Anıları silemez hiç bir silgi Soldu kalmadı hayatın rengi Sevgi, saygı ile buluşsun millet |
Bu gün yine ozanlar yok sayfaları boş kalmasın rahmetli sefil seliminin yar olmaz başlıklı koşmasından iki dörtlük yazalım aşığımızında ruhu şad olsun.
Kimse bana yaren olmaz yar olmaz Mertlik hırkasını giydim giyeli Dünya bom boş olsa bana yer kalmaz İnsana muhabbet duydum duyalı Çoğu bende kağıt hüccet arıyor Hal bilmeyen dip dedemi soruyor Herkes ölümüme karar veriyor Sefil Selimi'yim dedim diyeli Ruhun şad olsun Cemal Abi (sefil selimi) |
ey sefil selimi al sakla sözü
herhal tanımadın evlat sen bizi başında kırarım çaldığın sazı mızraba sert vurma tele sahip ol kötü lafım bana iyisi sana aman FERYADİ' yi etme mahana hepimiz yolcuyuz geldik bu hana yolcuym diyorsan yola sahip ol sevgili arkadaşlar baharözlü feryadı babanın sefil selimiye yazdığı şiir sefil seliminin feryadıya cevabı ey feryadı baba can gözünü aç gözlüyü gözsüzü seçe bilmek güç arifleri ara cahillerden kaç özlüyü özsüzü seçebilmek güç kıymetli dostlara biçilmez paha nasıl buluşuruz acep bir daha sefil SELİMİ' yim düşmüm aha yüzlüyü yüzsüzü seçe bilmek güç |
sefil selimiyim düşmüşüm olacak düzelterek her iki aşığımıza da allahtan rahmet diliyorum
|
Bir haber göderin Osman Ece´ye,
sivaburs´la neşe dolsun geceye, Renk katsınlar kelimeye, heceye, Beklenen günlere değsin dostlarım. |
yüreğine emeğine sağlık
|
[QUOTE=sandalli;595326]Bir haber göderin Osman Ece´ye,
sivaburs´la neşe dolsun geceye, Renk katsınlar kelimeye, heceye, Beklenen günlere değsin dostlarım.[/QUOTE] saygı değer siyahi üstasım küçük bir kaza geçirdim bügün taburcu oldum en kısa zamanda siz saygı değer canlarla beraberiz bu sitede kaç üye ve kaç yetgili varsa hepinize saygılarımı sunuyorum |
[B]Geçmiş olsun Osman abi.Allah acil şifalar versin.[/B]
|
Taburcu olduğunuza göre küçük bir kaza değil sanırım.. Büyük geçmiş olsun..
|
[B]Geçmiş olsun Osman ECE.[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:42. |