![]() |
--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
HERKESE SELAM?????BEN TÜM HEMŞERİLERİN SİTELERİNE YAZARIM NE YAZIKKİ SİZLER BİZİM BEYPINARA HİÇ YAZMASSINIZ ANLAYALIM ABDUŞ KARDEŞİM ÖZLEDİK
|
sivasta ve sivas dışında yaşayan bütün kurtlapalılara saygı ve selamlarımı sunuyorum . yaşamları boyunca hayatlarında başarılar
dilerim murat YILDIZ |
[QUOTE=muratyıldız;295689]sivasta ve sivas dışında yaşayan bütün kurtlapalılara saygı ve selamlarımı sunuyorum . yaşamları boyunca hayatlarında başarılar
dilerim murat YILDIZ[/QUOTE] [COLOR="Red"][B][I]Büyük Abi sende hoşgeldin bu sayfalara... [/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=bilalfındık;294984]HERKESE SELAM?????BEN TÜM HEMŞERİLERİN SİTELERİNE YAZARIM NE YAZIKKİ SİZLER BİZİM BEYPINARA HİÇ YAZMASSINIZ ANLAYALIM ABDUŞ KARDEŞİM ÖZLEDİK[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Abim aklına getirdiğin için sağol. Kusura bakma epey zamandır bu sayfalara giriş yapmaya vaktim yok. Vakit olsada sayfaları gezip yazıya vaktim olmuyor. İnşallah Ramazandan sonra plan ve çabalar olumlu olursa daha çok vaktimiz ve sohbetlerimiz olacak... [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]
Bu sayfalara gelen yazı yazsın yazmasın herkese selamlar. Dark Yamtar58'e, Bilal Fındık'a aramıza yeni katılan Murat Yıldız'a ve adını zikredemediğim tüm hemşerilerime saygılar, sevgi ve hürmetler sunarım... [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]
Bütün Kurtlapalı ve Sivaslı hemşerilerimin Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım. Nice Ramazanlara aileleri ve sevdikleri ile ulaşmalarını diler saygılar sunarım... [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]
Bilal Fındık ve Adıslı Bekir'e selamlar saygılar sunarım. Bu site sayesinde iki saygıdeğer Abilerim ile (şahsen olmasa da) tanışma fırsatını bize sunduğu için site kurucularına, yöneticilerine de teşekkürler. Her iki Abilerim ne yapar ne söylerler ise ben bütün laflarının arkasında ve hep onlarla beraberim. İkisine de tekrar selamlar sunar Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım... Hep kavgalar oldu hayatımda Ama ben barışı sevdim Sevgimin çürüdüğü bu toprakta Sevmeyi sevdim Soran olmadı neyi sevdiğimi Oysa ben en çok .... [/COLOR][/I][/B] |
. .
|
[QUOTE=abdussvs;303746][B][I][COLOR="Red"]
Bilal Fındık ve Adıslı Bekir'e selamlar saygılar sunarım. Bu site sayesinde iki saygıdeğer Abilerim ile (şahsen olmasa da) tanışma fırsatını bize sunduğu için site kurucularına, yöneticilerine de teşekkürler. Her iki Abilerim ne yapar ne söylerler ise ben bütün laflarının arkasında ve hep onlarla beraberim. İkisine de tekrar selamlar sunar Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım... Hep kavgalar oldu hayatımda Ama ben barışı sevdim Sevgimin çürüdüğü bu toprakta Sevmeyi sevdim Soran olmadı neyi sevdiğimi Oysa ben en çok .... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Kardeşim Sözümüzde gönlümüzde birdi birbirimizi kırmadık destek olduk allah senden razı olsun.Seninle çoktanberi selamlaşamıyorum nedeninide bilmiyorum ama bize düşen birşey varsa biz göreve talibiz.Saninde ramazanı şerifin ve ramazan bayramın kutlu olsun nicelerini gör. |
[QUOTE=dark_yamtar58;314173]Kardeşim Sözümüzde gönlümüzde birdi birbirimizi kırmadık destek olduk allah senden razı olsun.Seninle çoktanberi selamlaşamıyorum nedeninide bilmiyorum ama bize düşen birşey varsa biz göreve talibiz.Saninde ramazanı şerifin ve ramazan bayramın kutlu olsun nicelerini gör.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Abi sağolasın malum yaz tatili ardından Ramazan-ı Şerif derken bende fazla giriş ve selam yazamadım. O üstteki yazı ise sizin yanınızda olduğumu belirtmem ve Bilal Fındık Abime yasak koyulmasına tepki içindi. Hz. İbrahim için su taşıyan karınca misali Safımız ve Niyetimiz belli olsun yeter. Ben unutulmadığımın ve unutmadığımın farkındayım sizdende ricamız budur... [/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:59. |