![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=bilal kose;561244]Elinize Yureginize Herikinizinde Saglik. Allah Hic Eksik Etmesin Yureginizdeki Sevgi Ve Mutlulugu Allah Nice Mutlu Yillar Yasamayi Birlikte Yasamayi Nasip Etsin.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim bilal canım allah cümlemize nasip etsin |
selam osman abi ve yapalı köyü nasılsınız abicim yengeme teşekkürlerimi iletin elinize yüreğinize sağlık çok güzeldi şiiri.yengemin,başarılarının devamını dilerim.
|
herkes bilsin burda kendi yerini
bitsin artık bizim sitenın sorunu aşık ruhsati babanın torunu delik taşlı salim hoş safa geldin |
[QUOTE=OSMAN ECE;565329]herkes bilsin burda kendi yerini
bitsin artık bizim sitenın sorunu aşık ruhsati babanın torunu delik taşlı salim hoş safa geldin[/QUOTE] [I][B]Mesafe koyarım bazen araya Gel demişsin geldim bende buraya Benden selam olsun Diyarı Babaya Uğrarız bazen üzülme Abim.[/B][/I] |
aydınım bu gün yolun şaşırdı
beni sıcakta yakıp pişirdi atişmayı bugün akla düşürdü bize bir ayak verhele siyahi |
Bir ayak verelim yollar açılsın,
Güzel gönüllerden neşe saçılsın, Gurbetten silaya doğru kaçılsın, Sen söyle Yapalı coşsun bu akşam. |
[QUOTE=sandalli;565340]Bir ayak verelim yollar açılsın,
Güzel gönüllerden neşe saçılsın, Gurbetten silaya doğru kaçılsın, Sen söyle Yapalı coşsun bu akşam.[/QUOTE] epeydir atişmada uzadı ara sizlerden uzak yürekte yara ancak buldum sizi ben sora sora kuruyan güllerim açsın bu akşam |
[I][B]Diyarı Babanın O Güzelim Köyüne
Doyulmaz Yapalının Soğuk Suyuna Saygı duyuyorum Güzel huyuna Salim'de Buradan Gitsin Bu Akşam...[/B][/I] |
Aşık Aydın vursun sazın teline,
Bağlama yakışır yiğit eline, Özlemle doluyuz biz Sivas iline, Hasret çeken herkes koşsun bu akşam. |
[QUOTE=Salim58;565344][I][B]Diyarı Babanın O Güzelim Köyüne
Doyulmaz Yapalının Soğuk Suyuna Saygı duyuyorum Güzel huyuna Salim'de Buradan Gitsin Bu Akşam...[/B][/I][/QUOTE] yanık diyarimin bağrı çok yanık haziyran ayında dizleri donuk sandallı salim köyümde konuk haneme misafir başsın bu akşam |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:17. |