![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
arkadaşlar bu sitede bende varim adresimi yanlış yazmızım doğrusu budur. [email]zeki.yigit_61@hotmail.com[/email]
|
selamlarımla sevgili kardeşim metin sizler sag olun evet acımız cok buyuk ne yapalım allahın emri her şeyden ustun inanki kardeşim bu sitede olmasa bizler hic göruşme olanagı olmayacak allahtan bu site varda ayrıca baban ve annen ve ev halkı nasıllar herkesse selamlar adresim.zeki.yigit_61@hotmail
|
sevgili ve deyerli caygören köylu arkadaşlar ben bu siteye yeni ulaştım inanki yeni nesillere kendimi tanıtmak isterim ben emirgillerdenim memedogun torunu ömerin oglu zeki bu site hepimize hayırlı olur inşallah bu sitede biraz başka arkadaşlarımızda katılsın biraz daha cok insanlarla tanışıp köyumuze bir dernek kuralımda köyumuzu bataktan kurtaralım köyumuz köyun durumu icler acısı cok kötu bir duruma sahip şu anda inanın arkadaşlar bir cenazeniz olsa hic bir insan yok bu nedele bir dernek kurmak sizlerin yardımı ve cabamızla bu dernek işini halletmek lazim bir an önce hepinize selamlar adresim.zeki.yigit_61@hotmail
|
sevgili kardeşim ve dayimın torunu ibrahim sitede seni görmek cok guzel ne yapıyorsun iyımisin hic arayıp sormuyorsun selamlarımla ev halkına selamlar.adresim.zeki.yigit_61@hotmail
|
Hoş geldin dayıcım... Resmin güzel çıkmamış değiştir. Sen daha yakışıklısın.
|
Tamam beyfendi Kürtgil in kimler olduğunu biliyorum ama H. Arslan ı tanımıyorum.
|
Erol Kaya, Şükrü Gül benim dedem olur.
|
Herkese iyi akşamlar.Zeki abi bizler iyiyiz şükürler olsun dedigin dogru bu site sayesinde tanımadıgımız köylülerimizi tanıyoruz bu konuda emegi geçen İBRAHİM ÖZGÜR kardeşimize teşekkür ediyorum.Bu bile bazı şeylerin başlangıcı,kıvılcımı olabilir diye düşünüyorum!
|
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
|
iyi akşamlar metin nasılsın iyimisin
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:56. |