Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Gümüşdere Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=213)
-   -   Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16166)

doğankuyumculuk 11.02.2008 20:15

--->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

[QUOTE=özdemir;233098][B]mehmet hocam hep burdaydı ali abi. aramıza yeni katılan sen varsın, kuyumcu ismail var. asıl sizler hoşgeldiniz safa getirdiniz[/B][/QUOTE]

H.b Saol Burdaki Bütün Adıslılara Selamlar.... Saygılar......

kınasoglu 11.02.2008 20:57

mehraba adıslı arkasaşlar siteyi canlanlırdınız ne mutlu türküm diyene ne mutlu adıslıyız diyene

kınasoglu 11.02.2008 20:59

[QUOTE=alisayan;233095]tamam fahretin cigim kusurakalma adını bilmiyodum tamam seni tanıyor[/QUOTE]

faretin bizler bayatladık bizleri hiç sormasın koçum

kınasoglu 11.02.2008 21:22

[QUOTE=alisayan;232956]ben sizi tanıyorumözdemir yanılmıyosam eyibin oglusunuz aslında eniştenizoluyorum ama sizbenitanımasınız[/QUOTE]

oğlum herkes babasıyla tanınır
senin babanı edirneden karsa herkes tanır yok eniştenizim filan ne bu yazsana ben urum osmanın oğlu ali diye birdaha olmasın bekir pınarbaşı sen bunlara böylemi ögretin ya hiç iyitemeisin bekir

serkan gulltepe 11.02.2008 21:44

herkese hayırlı aksamlar...............................:)

adislibekir 12.02.2008 07:42

Dayısı Sitenin yabancısı henüz daha ısınamadı yakında Ali yeter artık diye yalvarırsan o zamanda ben karışmam

özdemir 12.02.2008 08:01

[B]cümleten hayırlı sabahlar, hayırlı günler arkadaşlar.[/B]

[QUOTE=kınasoglu;233223]faretin bizler bayatladık bizleri hiç sormasın koçum[/QUOTE]

[B]abi sen hiç bayatlarmısın yaf. sen buranın en canlı , en aktif, en çok çalışanısın. sen burayı yeşertmeyi başardın. iki bekir abi olarak sizler burası için çalışıyorsunuz. bizde sayenizde köyümüzü köylülerimizi tanıyoruz. sen genelde akşam girebiliyorsun bende gündüz girebiliyorum. o yüzden karşılaşamadık bu ara burda. ama seni unutmamız mümkün değil. [/B]

mehmetacik58 12.02.2008 09:40

SELAMÜNALEYKÜM HERKESE HAYIRLI SABAHLAR BAKALIM BUGÜN ARAMIZA KİM KATILACAK MUHABBETLER HOŞ OLUYOR

mehmetacik58 12.02.2008 10:48

"ZAMAN;YERİNE KONMASI,GERİ DÖNDÜRÜLMESİ,YENİLENMESİ,DEPOLANMASI,SATIN ALINMASI MÜMKÜN OLMAYAN BİR KAYNAKTIR." ARKADAŞLAR BU SÖZ BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİZİNDE HOŞUNUZA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN BURAYA YAZDIM. ZAMANIN KIYMETİNİ BİLELİM ŞÖYLE BİR DÜŞÜNELİM BUNDAN SONRAKİ HAL VE HAREKETLERİMİZE DAVRANIŞIMIZA ONA GÖR BİR YÖN ÇİZELİM.

mehmetacik58 12.02.2008 10:51

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün..

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:10.