![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Fenerbahçeliyim ama üzgünüm
Sarıkanaryayım ama süzgünüm Bu sene takımdan inan bezginim Yenmeden gelirsen karışmam artık |
[QUOTE=tatli-dilli;338968]sandalli abi sen cok mu güzel vurursun camasira mandali
olurmusun esine ev islerinde yardimci[/QUOTE] Ben vuramam camasira mandali, Cok özledim Sivasimi Sandali, Ev islerinde olamam ben yardimci, Erkek adam disarida calismali. |
dakikalar ilerliyor
fener halen duruyor haydi canlanin birazda goller bulalim su portolular karsisinda |
Eleye eleye fener eleye
Bırakma topları girdi kaleye Bu gidişle bu yıl biz topu dikdik Bu sene geçti de belki seneye |
Sivasliyim ben sevemem feneri,
SIKA SIKA baglanmiyor kemeri, Yenemezse vur sirtina semeri, Yenmeden gelirse karismam artik. |
Almanya da bakamiyom maclara,
Kurban olam sirma sari saclara, Sürme cekmis kalem gibi kaslara, Fener de hayir yok gelelim yare. |
[QUOTE=sandalli;338975]Sivasliyim ben sevmem feneri,
SIKA SIKA baglanmiyor kemeri, Yenemezse vur sirtina semeri, Yenmeden gelirse karismam artik.[/QUOTE] Kim ne derse desin aldırmıyorum Bu yıl yaramız derin bak sarmıyorum Ayıptır semeri ben vurmuyorum Yenmeden gelirsen karışmam artık |
Ilk yari sona erdi
Fener soyunma odasina malup gitti Sahaya ciktiksinlar bam baska bir fener görecekler INSALLAH:) |
Bir gavur kizina vermisim gönlüm,
Acilmadan soldu gülüm sümbülüm, Belkide Onun elinden gelecek ölüm, Aglatma gel beni gavurun kizi. |
[QUOTE=sandalli;338978]Almanya da bakamiyom maclara,
Kurban olam sirma sari saclara, Sürme cekmis kalem gibi kaslara, Fener de hayir yok gelelim yare.[/QUOTE] Yar deyip yaremi deşme be gurban Bilmezmisin ki ayrıldım yardan Gramım kalmadı kıratım bozuk En alçağa düştüm yüksek ayardan |
sevmem aslinda feneri
ama gönül ister yine de yensin portoyu ne güzel bir nickin var senin sivasBursa hatirlatti bana ülkemizin yesil cennetlerinden birini |
Gavur kizi cikmis suya gidiyor,
Babasi egilmis ögüt veriyor, Sandalli da O`nun icin eriyor, Eritme gel beni gavurun kizi. |
yeni dikkat etim sandalli
yaziyor memleketinde hamburglu benimde kuzenler coktor orada hatta tanirsin belki onlari |
[QUOTE=tatli-dilli;338983]sevmem aslinda feneri
ama gönül ister yine de yensin portoyu ne güzel bir nickin var senin sivasBursa hatirlatti bana ülkemizin yesil cennetlerinden birini[/QUOTE] Cenneti insanlar kendisi bulur Her çıkan tepeye yeni yol vurur O senin gönlünün güzelliğidir Gönül güzelliğiyle felçler doğrulur |
Yüce dag basinda kar eksilir mi,
Gavurun kizindan hayir gelir mi, Sandalli da yar kiymetin bilir mi, Bitirme gel beni gavurun kizi. |
bugün moralim yine cok iyi
ama her nedense dörtlük yazamiyorum tikandim kaldim vallahi baktikca imreniyorum senin sairligine |
[QUOTE=sandalli;338985]Gavur kizi cikmis suya gidiyor,
Babasi egilmis ögüt veriyor, Sandalli da O`nun icin eriyor, Eritme gel beni gavurun kizi.[/QUOTE] O ince belini nasıl eğiyor Eğdikçe saçları suya değiyor sivaBURs sen için bak deliriyor Delirtme gel beni gavurun kızı |
Ben giderim adım kalır
Dostlar beni hatırlasın Düğün olur bayram gelir Dostlar beni hatırlasın |
[B][COLOR="Blue"]Topraktandır Cümle Beden
Nefsini Öldür Ölmeden Böyle Emretmiş Yaradan Sen Kalemsin Ben Uç Muyum[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Red"]Veysel der çıkayım bir yüce dağa
Ağaçlar bezenmiş yeşil yaprağa Bir gün olur tenim düşer toprağa Karışır toprağa toz olur gider [/COLOR][/B] |
[QUOTE=tatli-dilli;338986]yeni dikkat etim sandalli
yaziyor memleketinde hamburglu benimde kuzenler coktor orada hatta tanirsin belki onlari[/QUOTE] Hamburg büyük sehir Sivasli coktur, Sivasimdan güzel hicbir yer yoktur, Sivastan ayriyim kalbimde ki oktur, Sivasli olanani hep görür yüregim. |
Çaya indim taşı yok
Yüzük buldum kaşı yok Havada bir kuş gördüm Benim gibi eşi yok |
[QUOTE=veysel;339005]Çaya indim taşı yok
Yüzük buldum kaşı yok Havada bir kuş gördüm Benim gibi eşi yok[/QUOTE] Veysel on yasinda ariyorsun es, Sanma ki veyselim hayat bu bos, Bir kötüye düsme olursun nahos, Elli kere düsün öyle es ara. |
Fener Daha Iyi Oynamaya Basladi
Kontra Ataklar Basladi Fenerin gol atmasi gerekiyor Haydi Guiza Herkes Senden Gol Bekliyor |
[QUOTE=EyüphanAydın;339013]Rüzgar Deyip Geçme
Her İnsanı Kendine Şeçme Mezarını Bugünlerde Eşme Sen Beni Ömrünce UNUTAMASSIN [B]( EyüphanAydın )[/B][/QUOTE] Seni unutamaz sen öyle dersin, Senin gibi adamin pesinden gelsin, Güzel ise yigit kiymetin bilsin, Istesede seni unutamaz ki. |
[B][I][COLOR="Magenta"]Simdi anladim rüyamin tabirini
Burda fazla kalamam, sormayin sebebini Herkes aslinda cok iyi bilir nedenini Ben gidiyorum, size birakiyorum eglenmeyi [/COLOR][/I][/B] |
[B]Herkez açmış bir konu
Bende katılayım mı bilmem ki Katılsam kabul ederler mi Ama yazayım bende bir tane Haydi aşıklar buyrun atışmaya.....[/B] |
Aha bir tane atti kazim
Gollerin devamini bulalim Haydi hep beraber zafere Bu maci alacak fener söke söke |
Ben beni bilmeden yollara düstüm,
Pirlerin elinden badeler ictim, Bir yar icin tatli canimdan gectim, Ölürüm de vermem seni ellere. |
Veysel kacar siteden
Yarin yine girer herhalde Size iyi geceler diler ve kacar gider :D:D |
[QUOTE=tatli-dilli;339030]cikar tatli dilli forumdan
alir dusunu okur kitabini kaldigi yerinden doyum olmaz sizin gibi sairlere dilerim size hayirli geceler[/QUOTE] Tatli-Dilli nese kattin sayfaya, Bugün git istersen gel haftaya, Ara sira ozanlara bakmaya, Kahve getir cayda getir icelim. |
Sivasburs kardesim nerede kaldin,
Kronick bacim yemek mi yaptin, Arif abi sende cok erken yattin, Ustalarim cabuk gelin özledim sizi. |
Cikamadim siteden
Cikmak istemedim sizi yanliz birakamadim iyiki geri geldim |
Yerliturkuaz neden sesin cikmiyor,
Bizi gören yüzümüze bakmiyor, Kurudu cesmeler sular akmiyor, Bir ses ver gardas geldigin bilek. |
[QUOTE=veysel;339042]Cikamadim siteden
Cikmak istemedim sizi yanliz birakamadim iyiki geri geldim[/QUOTE] Veysel yarin okul yok mu, Karnede iyiler cok mu, Acmisin, karnin tok mu, Sen uyu istersen okulun vardir. |
sadece benle sandalli mi burda
baska kimse yokmu buralarda haydi gelim özlettiniz kendinizi bitsin artik bu hasret (veysel) |
Okul var ama macin bitmesini bekliyom
yoksa ben simdiye kalirmiydim Karneler iyi cok sükür sayifda not da yok |
Maclar birazdan biter,
Cocuklar yerine yatar, Bana askin oku batar, Kalbim yaralanir kanar. |
Sitede kimse kalmadi,
Daha saatim dolmadi, Dostlara selam verdim, Selamim kimse almadi. |
Benimde uykum geldi
Yatma zamani gecti Herkes gidiyor yavas yavas bende cikacam birazdan |