![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B][QUOTE=erolerdogan1973;497432]yasaklara karsiyim...;)[/QUOTE]
Bende sizin yasaklara karşı olmanıza karşıyım;)[/B] |
[QUOTE=erolerdogan1973;497414]hosgeldin hemsom....:)[/QUOTE]
Hoş bulduk degerli hemşerim. |
[COLOR=blue]yasaklar cignenmek icinmidir Erol kardes hani öyle derler ya[/COLOR]
|
itiraf edeyim, daha yeni yaktım sigarayı, hatta dumanını ekrana doğru üflemekteyim.
|
[QUOTE=erolerdogan1973;497428]ama..., fenerliler sivasda daha cok gibi geldi bana....[/QUOTE]
pazar gunu bulent uygun buraya geldi yani belcikaya baya konustuk gorutuk hatta ts fb macina beraber baktik |
[QUOTE=EyüphanAydın;497429][B]Arkadaşlar bir günün daha yarısına gelmiş bulunmaktayız :) Ömrümüzden bir gün daha geçti.[/B][/QUOTE]
Geçenlere takılıp kalmayayım da, kalanları daha iyi değerlendirme gayretinde olalım. |
[QUOTE=ömer yalcin;497439][COLOR=blue]yasaklar cignenmek icinmidir Erol kardes hani öyle derler ya[/COLOR][/QUOTE]
eeevvveeettt..., benim derdim DEVLET cok fazla HALKI kontroll etmeye calismasi..., yakinda daha cok yasaklar cikar..., bence TÜTÜNÜ komple yasaklasinlar...;) |
Gönlümüz Sivasspordan yana illaki de riyaya gerek yok,
Sivasspordan önce gönlümüz de fenerbahçedeydi. şimdi taraftar olarak fenerbahçeliyim. |
[QUOTE=EyüphanAydın;497429][B]Arkadaşlar bir günün daha yarısına gelmiş bulunmaktayız :) Ömrümüzden bir gün daha geçti.[/B][/QUOTE]
iste bak gunes soluyor yine aksam oldu omrumun baharina sensiz bir gun doldu memleketim sivas |
tiryakiyim ama gerçekten de bu sigara yasağını yerinde görmekteyim ve keşke layıkıyla uygulanabilse,
hatta bir zamanlar uzun yol otobüslerinde sigara içilmesi ne kadar da cağ dışı bir özgürlükmüş.. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:33. |
|