Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Gümüşdere Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=213)
-   -   Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16166)

resulbudak66 06.05.2009 15:25

Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

bi zahmet eğer zaahmet olmazsa bekir seninyazdıklarına aynen katılıyorum

erdal coşkun 07.05.2009 17:03

tüm gümüşdereli lere selam ve saygılarımı sunarım

aozdemir 07.05.2009 19:04

mehmet hocam yeni görevin hayırlı olsun. allah kolaylık versin.

anti israil 07.05.2009 19:15

YAPILAN,SÖYLENEN,DÜŞÜNÜLEN ;SAMİMİ,DOĞRU VE HAKÇA OLSUN KİMDEN OLURSA OLSUN FARKETMEZ.ORDA BURDA MERTLİKTEN,ERKEKLİKTEN BAHSEDİP,GİZLİ GİZLİ KARAN LIK İŞLER ÇEVİRENLERİN,KÖTÜLÜKLERİNİ,ÇEVİRDİĞİ PLANLARI,YAPTIĞI ZULUMLERİ,ORTAYA ÇIKARSIN DA KİM OLURSA OLSUN .BİZDEN; DOĞRUYU SÖYLEYENE DOĞRUYU YAPANA,DÜŞÜNENE DESTEK OLMAKDÜŞER.GERİSİNE TEVEKKÜL ETMEK GEREKİR.DOĞRU OLSUN KİMDEN OLURSA OLSUN.

mehmetacik58 07.05.2009 23:40

[QUOTE=aozdemir;407340]mehmet hocam yeni görevin hayırlı olsun. allah kolaylık versin.[/QUOTE]

AHMET HOCAM ALLAH RAZI OLSUN ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPMAYA GAYRRET EDECEĞİZ. SANADA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN

aozdemir 08.05.2009 09:47

[QUOTE=mehmetacik58;407421]AHMET HOCAM ALLAH RAZI OLSUN ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPMAYA GAYRRET EDECEĞİZ. SANADA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN[/QUOTE]
çok sağolasın teşekkür ederim. allah yardımcın olsun.

abdullah naci 08.05.2009 11:16

Herkeze hayırlı cumalar.cuma günümüz mübarek,imanımız kabul, ibadetlerimiz makbul,kazancımız bol ve bereketli,gönlümüz sevgi dolsun.allaha emanet olun.

kayabaşı 08.05.2009 19:37

mehmet hocam görevinde başarılar dilerimm diyer arkadaşımız haindi layık olmadığı bir yerdeydi ama nihayet senin gibi bilinçli birisi geldide umarım beldemiz için bir şey ler yaparsın hocamm murat kayabaşı

nerde bu adıslılarr kimse yok

kınasoglu 08.05.2009 20:52

[quote=anti israil;407342]YAPILAN,SÖYLENEN,DÜŞÜNÜLEN ;SAMİMİ,DOĞRU VE HAKÇA OLSUN KİMDEN OLURSA OLSUN FARKETMEZ.ORDA BURDA MERTLİKTEN,ERKEKLİKTEN BAHSEDİP,GİZLİ GİZLİ KARAN LIK İŞLER ÇEVİRENLERİN,KÖTÜLÜKLERİNİ,ÇEVİRDİĞİ PLANLARI,YAPTIĞI ZULUMLERİ,ORTAYA ÇIKARSIN DA KİM OLURSA OLSUN .BİZDEN; DOĞRUYU SÖYLEYENE DOĞRUYU YAPANA,DÜŞÜNENE DESTEK OLMAKDÜŞER.GERİSİNE TEVEKKÜL ETMEK GEREKİR.DOĞRU OLSUN KİMDEN OLURSA OLSUN.[/quote]
bak yeni siteye gelen arkadaşlarımız var ne güzel adını soyadını yazmış
murat kayabaşı kendini tanıtmış kendin tanıtmayan vede yorum yapan kişi bensende aciz vede korkak kişidir cıkıp açık açık yazmak varken kötü bensemde herkim olursa olsun bne olsam açık yazarım bakın deriye dönük yazdıklarımıza kötüye kötü denmişdir ama dedi kodu yapmak vede kendin burda sağunma yapamayan birilerinin ardındanda konuşmak hoş olmaz bizde bi ata sözü vardır gizi övürsersen açık doğurursun derler açık olmakta yarar var
beli ki senin gibi gizli yazan kişiler gizli işler cevirdi nerden bilelim bu beldede kimler gizli iş yaptıysa bu forumdaki arkadaşlar bi coğu bilir burası gümüşdereliler forumu herkes birbirini in tanır tabi kendini tanıtırsa senin gibi gizli ve isimsiz yazarsa yaralı olmaz gizli olmak açiz insan işdirrrrrrrrrrrr

mehmetacik58 09.05.2009 22:53

[QUOTE=kınasoglu;407754]bak yeni siteye gelen arkadaşlarımız var ne güzel adını soyadını yazmış
murat kayabaşı kendini tanıtmış kendin tanıtmayan vede yorum yapan kişi bensende aciz vede korkak kişidir cıkıp açık açık yazmak varken kötü bensemde herkim olursa olsun bne olsam açık yazarım bakın deriye dönük yazdıklarımıza kötüye kötü denmişdir ama dedi kodu yapmak vede kendin burda sağunma yapamayan birilerinin ardındanda konuşmak hoş olmaz bizde bi ata sözü vardır gizi övürsersen açık doğurursun derler açık olmakta yarar var
beli ki senin gibi gizli yazan kişiler gizli işler cevirdi nerden bilelim bu beldede kimler gizli iş yaptıysa bu forumdaki arkadaşlar bi coğu bilir burası gümüşdereliler forumu herkes birbirini in tanır tabi kendini tanıtırsa senin gibi gizli ve isimsiz yazarsa yaralı olmaz gizli olmak açiz insan işdirrrrrrrrrrrr[/QUOTE]

Kınaşoğlu en baştan beri benim yazdıklarım bunlardı ben hep bunu söyledim kişiler önce kendilerini tanıtsınlar öyle sohbet edelim diye beni başlangıçta birçoğu yanlış anlamıştı.ben burdayım kimler geldi kimler geçtibu sahalardan çizgimi bozmadan ben yine devam edeceğim ALLAH'IN izniyle

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:47.