![]() |
--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
[QUOTE=abdussvs;303746][B][I][COLOR="Red"]
Bilal Fındık ve Adıslı Bekir'e selamlar saygılar sunarım. Bu site sayesinde iki saygıdeğer Abilerim ile (şahsen olmasa da) tanışma fırsatını bize sunduğu için site kurucularına, yöneticilerine de teşekkürler. Her iki Abilerim ne yapar ne söylerler ise ben bütün laflarının arkasında ve hep onlarla beraberim. İkisine de tekrar selamlar sunar Ramazan'ı Şeriflerini kutlarım... Hep kavgalar oldu hayatımda Ama ben barışı sevdim Sevgimin çürüdüğü bu toprakta Sevmeyi sevdim Soran olmadı neyi sevdiğimi Oysa ben en çok .... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE][FONT="Arial Black"][B][I][U]KARINCA MİSALİ SAFIMIZ BELLİ OLSUN....[/U][/I][/B][/FONT] |
Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
[B][I][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"][CENTER]
Bütün Kurtlapalı ve bu sayfalara giriş yapan Hemşerilerimin yarınki Ramazan bayramlarını tebrik ederim. Allah'u Teala nice bayramlara sağlık mutluluk ve huzur içinde ulaşmanızı nasip etsin... [/CENTER][/FONT][/COLOR][/I][/B] |
Abdussvs kardeşimin ve bütün Kurtlapalıların Ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını Yüce rabbimden dilerim..........
|
slm kurtlapalı hemşerilerim
[url]http://gumusderebeldesi.tr.gg/[/url] [email]gumusderebeldesi@hotmail.com[/email] buyurun hepimiz sitemizi tanıtalım |
[QUOTE=gumusdere;328032]slm kurtlapalı hemşerilerim
[url]http://gumusderebeldesi.tr.gg/[/url] [email]gumusderebeldesi@hotmail.com[/email] buyurun hepimiz sitemizi tanıtalım[/QUOTE] [B][I][COLOR="Red"]Arkadaşım yeni kurduğunuz Gümüşdere beldesi sitesi inşallah işlevi ve kuruluş amacına muhabbet ve tanıtım ortamında devam eder. Emeği geçenlere teşekkürler... [/COLOR][/I][/B] |
cesur müslümanlar imanlı türkler yiğit alperenler herkese iyi cumalar
|
faruk tebrik ederim tahminimde yanılmadım herşeyeramen teşekürederim kurtlapa adına bi şeyler yapıyorsun ha bu arada yanılmıyorsam mehmet abinin oğlusun
|
--->: Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
[QUOTE=fevzireiscoşkun;332417]faruk tebrik ederim tahminimde yanılmadım herşeyeramen teşekürederim kurtlapa adına bi şeyler yapıyorsun ha bu arada yanılmıyorsam mehmet abinin oğlusun[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Abi sağolasın ayrıca hoşgeldin. Yalnız başıma birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte. Sağolsun Dark Yamter58( Adıslı Bekir) ve birkaç değerli Abiler yalnız bırakmıyolar. Doğrudur Mehmet Çavuşun oğluyum. Erdal'ada Selamlarımı iletirsen sevinirim... [/COLOR][/I][/B] |
merhaba kurtlapalı arkadaşlar
nasıl gidiyor çalışmalar |
faruk yeğenim ilk siteyi ziyaret ettiğimde hep yalınız olduğnu gördüm bakıyorum aynı isimler ziyaret ediyor bu gün bende karar verdim seni yalnız bırakmamaya bu arada adıslı arkadaşlaradaselamlar velhasıl çevre köylerin hepsine selamlar sayğılar ayrıca babanada selam söyle iyi akşamlar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:18. |