![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
slm zeki abiciğim öncelike başınız sagolsun diyorum allah sizlere sabır versin seni burada görmek gerçekten çok güzel aramıza bi abimiz daha katıldı
|
sevgiler canım kardeşim ilhan yigit nasılsın iyimisin şaban amca ve qayşe yengeye selamimı söyle ellerinden öperim sinana selamlar sizleri bu sitede görmek cok guzel hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım ve sizlerden yeni nesiller olarak rica ediyorum en kısa surede şu dernek işine sıcak bakalım ve bu siteyi diyer köylu arkadaş ve dostlara önerelim.zekiyigit
|
sevgili yegenim veysel seni cok seviyorum artık bizlerinde bir sitesi oldu umarımki bundan sonra devamlı göruşuruz selamlar meyil [email]adresim.zeki.yigit_61@hotmail.com[/email]
|
Dayı ya Veysel den başka yeğenin yok mu? Aşkolsun....
|
sevgili canım kardeşim erol kaya selamlarımı sunarım gercekten bu sitede sizler cok guzel mesaj yaziyorsunuz sizi tebrik ederim işlerinizde başarılar dilerim ve bu sitede yen nesilleri tanımak cok guzel sizler devamlı önculuk olarak ve bizlerde yardımlarimizla köyumuze bir dernek kurmayı her zaman arzu ediyorum sik sik göruşelim herkese selamlar mey [email]adresim.zeki.yigit_61@hotmail.com[/email]
|
canım ve sevgili yegenim kusura bakma sen haklısın neden dersen ben de o kadar cok yegen varki inan senden cok özur dilerim lutfen ismini bagışla selamlarımla gözlerinden öperim.mey [email]adresim.zeki.yigit_61@hotmail.com[/email]
|
Hatice dayı Hatice..:D Tanıdın mı?
|
Bu forumun ilk bayan üyesi :mad:
|
sevgili yegenim gonderdigin resim beni cok mutlu etti kendinec iyi bak iyib akşamlar canım benim
|
[QUOTE=zeki yigit;248072]sevgili kardeşim ve dayimın torunu ibrahim sitede seni görmek cok guzel ne yapıyorsun iyımisin hic arayıp sormuyorsun selamlarımla ev halkına selamlar.adresim.zeki.yigit_61@hotmail[/QUOTE]Zeki abi öncelikle başınız sağolsun.Allah lütfü abiye rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Seni burda gördüğüme sevindim hoş geldin.Abi ne desen haklısın ama en kısa zamanda rahatsız edecegim inşallah kendine iyi bak ablama selam.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:34. |