Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

dark_yamtar58 16.04.2008 16:34

--->: -->: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=altuntas58;250781][B]Gümüşdere beldesini kutlarım gercekten rekora doğru gidiyorlar onlarda bizim bir parcamız bu topic olmazsa hiç olmazsa gümüşdereli kardeşlerimizle beraber rekora gidelim [/B][/QUOTE]

Abi sadece rekor kırmak için yapılan mücadeleyi ben adil görmüyorum.Ben adislibekir Eğer Gümüşdereliler Muhabbet forumu bir rekor kırmışsa gerçektende hak ederek rekor kırıcam havasından uzak doğal olarak kırılmış bir rekor bizim böyle bir iddiamızda yoktu.Şimdi sadece Gümüşderelilerin rekoru kırılsın diye boş yazılarla kırılan rekorun adil olacağını zannetmiyorum.Sivasa bağlı Belediyeler anketindede şu an 38 kişi il Rekor Gümüşdere lilerde o zamanda orayada birkaç kişi girsin o rekoruda kırın.Biz rekorsuzluklada yetiniriz.Abi selamlar sevgiler.

58memo 16.04.2008 16:58

--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[B]EeEeE, Nevar ne yok arkadadaslar ?[/B]

fadomii 20.04.2008 12:43

iyilik ne olsun sizden ne haberler

_DuMaN_58 20.04.2008 16:46

-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[B]Teşekkurler bizde iyiyiz. :) Asıl size sormak lazım hayat nasıl gidiyor?[/B]

altuntas58 22.04.2008 00:28

-->: --->: -->: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[QUOTE=dark_yamtar58;254099]Abi sadece rekor kırmak için yapılan mücadeleyi ben adil görmüyorum.Ben adislibekir Eğer Gümüşdereliler Muhabbet forumu bir rekor kırmışsa gerçektende hak ederek rekor kırıcam havasından uzak doğal olarak kırılmış bir rekor bizim böyle bir iddiamızda yoktu.Şimdi sadece Gümüşderelilerin rekoru kırılsın diye boş yazılarla kırılan rekorun adil olacağını zannetmiyorum.Sivasa bağlı Belediyeler anketindede şu an 38 kişi il Rekor Gümüşdere lilerde o zamanda orayada birkaç kişi girsin o rekoruda kırın.Biz rekorsuzluklada yetiniriz.Abi selamlar sevgiler.[/QUOTE]

[B]Sizin bu yazdıklarınızın bir kısmına katılıyorum ben illada rekor kırın demiyorum bu sadece benim sizin köyün formuna karşı iyi niyetli dilek ve temennimdir ancak boş yazılar lafınıza katılmıyorum siz nerden biliyorsunuz bizlerin boş sözler yazacağımızı bizler zaman zaman formunuza katılıyoruz allahın selamı ve iyi dileklerde bulunuyoruz eğer sizce bu yazdıklarım boş laflarsa özür dilerim[/B]

kangallim 22.04.2008 07:44

Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?

hadi cevaplayın bakalım? :D

_DuMaN_58 22.04.2008 07:49

[QUOTE=kangallim;256140]Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?

hadi cevaplayın bakalım? :D[/QUOTE]

[B]Ama balinalar o kadar çok yiyorlar ki zayıflamak yerine tam tersi oluyor. Günde kaç ton yiyorlardır kim bilir.[/B]

kangallim 22.04.2008 07:52

SORMA TAKİP ETMEK LAZIM .....:d

_DuMaN_58 22.04.2008 07:57

[QUOTE=kangallim;256145]SORMA TAKİP ETMEK LAZIM .....:d[/QUOTE]

[B]Bencede :D saymak lazım kaç balık yutuyor :)[/B]

altuntas58 22.04.2008 12:52

-->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi

[B]Arkadaşlar bu en uzun topic rekoru neden ilerlemiyor sebebi sizce nelerdir bilenler birer satır olmak kayıdıyla yazsın hepsi birden olmasınki diğer arkadaşlarda yazacak bir şey bulsunlar

Ben başlıyım sitemiz sakinleri siyaset yapmaktan bu topicle pek ilgilenemiyor sizce başka sebepleri ne olabilir[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:41.