![]() |
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
[QUOTE=Militan_Asena58;465499][COLOR=red][B]"İnsanların kusurlarını örtmede gece gibi ol" Hz. Mevlana[/B][/COLOR]
Betüs kardesim bana özel mesajdan ulasabilirsin . Yardimci olmak isterim gurbetciyiz bizde (: Konuya tekrar dönersek ne durumda (D)emokratik acilim :)[/QUOTE] Tunelde daha ışık görünmedi, hayırlısıyla sayın başbakanımız bir dönsün ABD'den akabinde açılımı elbette açıklayacaktır, merakla bekliyoruz :) |
[B]Önce ABD paketini aciklar herhalde , Pkk ile mücadelemizde bize destek vericeklerdi ya bir ara herhalde yine bir kaç söz vermistir ... sonra yol haritasi derken Tunelde isik gorunur abi :)[/B]
|
[QUOTE=Militan_Asena58;465502][B]Önce ABD paketini aciklar herhalde , Pkk ile mücadelemizde bize destek vericeklerdi ya bir ara herhalde yine bir kaç söz vermistir ... sonra yol haritasi derken Tunelde isik gorunur abi :)[/B][/QUOTE]
Böyle dostlar düşman başına, zaten 25-30 yıldır yanımızdalar, bize destek veriyorlar böyle destekle bir 25-30 yıl daha sanırım kökünü kazırız, benim aklımada hep müzip şeyler geliyo ya Allah Allah ya bu tunelin diğer tarafını kapatmasın bunlar ;) |
[IMG]http://dosyalar.haber7.com/764920090924110809230.jpg[/IMG]
|
[QUOTE=Yiğiter;465517][IMG]http://dosyalar.haber7.com/764920090924110809230.jpg[/IMG][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]Görülüyorki hirsizlik ahlaki bi sorun...[/COLOR][/FONT][/B] |
Adamlar bu ülkenin her türlü nimetinden faydalanıyorlar herkesin kullandıgı herşeyi onlarda kullanıp yararlanıyorlar ama sonundada nankörlük yapıyorlar.
Az önce tvde izledim Hakkaride teröristler için tören düzenliyorlar. Böyle insanlara açılım yapsam ne olur bence haketmiyorlar.... |
[QUOTE=Militan_Asena58;465499][COLOR="Red"][B]"İnsanların kusurlarını örtmede gece gibi ol" Hz. Mevlana[/B][/COLOR]
Betüs kardesim bana özel mesajdan ulasabilirsin . Yardimci olmak isterim gurbetciyiz bizde (: Konuya tekrar dönersek ne durumda (D)emokratik acilim :)[/QUOTE] o kusur bilmeyerek yapılıyorsa o zaman anlayışla karşılanır..... bilerek yapılıyorsa o zaman uyarılır o sözü o anlamda söylemiştir HZ Mevlana. |
Kürt açılımı ; Birilerinin açmakta çok niyetli olduğu menfaatlerini ve egolarını tatmin etmek için polyanacılık oynayan bir kesiminin oyuncağına dönüşmüş , saçmalıklar silsilesi.
|
[QUOTE=GurbetsokakLari;465582][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateGray"]Görülüyorki hirsizlik ahlaki bi sorun...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
Bu haritadan bu sonuç nasıl çıktı bilmiyorum.. Yok ben çıkardım diyorsan,demek ki bazı yerlerde ahlaksızlar çok fazla.Her 100 kişinin 66sı kadar[B]cık[/B] |
kürt açılımı türkiyeyi bölmenin doğuyu kürtlere verip yeni devlet kurmalarını desteklemenin ilk adımıdır ayrıca devletin başkanıda abdullah öcalan olacak hapisten çıkıp
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:07. |