![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;602302]bir çokları dost halinden bilmiyor
tanrı selamımı bile kimse almıyor sivabursa haber saldım gelmiyor o güzel gönülü kıran olmuştur[/QUOTE] İstedim ki kimse kırgın kalmasın, Bu güzelim site yalnız olmasın, Açılmış goncalar kolay solmasın, Mor sümbüllü bağlar viran olmuştur. |
[QUOTE=OSMAN ECE;602302]bir çokları dost halinden bilmiyor
tanrı selamımı bile kimse almıyor sivabursa haber saldım gelmiyor o güzel gönülü kıran olmuştur[/QUOTE] Diyarı gardaşım ozanın piri Yalan riya bilmez sözünün eri Ulaş yapalıdır ece nin yeri Her an dostlarını soran olmuştur |
[QUOTE=sandalli;602303]İstedim ki kimse kırgın kalmasın,
Bu güzelim site yalnız olmasın, Açılmış goncalar kolay solmasın, Mor sümbüllü bağlar viran olmuştur.[/QUOTE] Sandallı şiirle hep ışık saçar Gerçek dostlar için dağları aşar Gurbet elde bile sivası yaşar Gönlü hasret ile yanar olmuştur |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;602305]Sandallı şiirle hep ışık saçar
Gerçek dostlar için dağları aşar Gurbet elde bile sivası yaşar Gönlü hasret ile yanar olmuştur[/QUOTE] O kangalı bir zağara boğdurdu, Ben gelince kaşlarını eğdirdi, Yaz baharda başa karlar yağdırdı, Sayesinde bura boran olmuştur. ( O kendini bilir) :) |
[B]Bilirim beni sevmeyen çoktur
İnanın kimseye kastım yoktur Klavuzum her zaman hakktır İyiyi kötüyü bilen olmuştur[/B] |
[QUOTE=sandalli;602303]İstedim ki kimse kırgın kalmasın,
Bu güzelim site yalnız olmasın, Açılmış goncalar kolay solmasın, Mor sümbüllü bağlar viran olmuştur.[/QUOTE] herkesler uzansın dostluk eline karışsın gönüller sevgi seline gülmeyin diyarinin başta keline bu yaşlı yüreğimi yoran olmuştur |
[QUOTE=Cley;602307][B]Bilirim beni sevmeyen çoktur
İnanın kimseye kastım yoktur Klavuzum her zaman hakktır İyiyi kötüyü bilen olmuştur[/B][/QUOTE] Biz seni severiz candadır yerin, Memleket aşkıyla doludur serin, Sevdası saklıdır kalbinde BİR´in, Siyahi gerçeği gören olmuştur. |
Yüreğinize sağlık dostlar, Diyari baba, Necmeddin Bey, Cley hepinize saygı ve selamlar.
|
Sevgili sivaburs bu sana site aracılığı ile dostça bir çağırıdır biz hepimiz seni çok seviyor ve değer veriyoruz siteye misafir olarak girip bizi duyuyorsun bundan eminim sen seni sevenlerin bu çağrısına kayıtsız kalacak bir arkadaş değilsin o nedenle tüm kırgınlık ve üzüntülere bir sünger çekerek aramızda olmanı bekliyoruz sevgilerimle
|
Bu siteyi bu hallere sokanı,
Alıp yerden yere çalmak gerekir, Ozanlara boşa kafa takanı, Saçlarını tek tek yolmak gerekir. |
Seksenbin üyenin izleri kayıp,
Vefasız insanın yaptığı ayıp, Verdiği sözlerden kalleşçe cayıp, Gidenin adını silmek gerekir. |
Faydasız baksana yapılan sistem,
Kim soktu içine sitenin matem? Sesimi kimseler işitmez madem, Ağlanacak hale gülmek gerekir. |
Bilene ozanlar ne güzel değer,
Onların sözünde bal varmış meğer, Çağrıma üyeler gelirse eğer, Gerçek yiğidoyu bilmek gerekir. |
Dağılmışsa ayar tutar mı düzen?
Duymaz mı sesimi sizleri üzen? Bu site canlanır gelirse ozan, Ama artık ibret almak gerekir. |
Kimisi ozanı burda çekemez,
Kin doludur dosta sevgi ekemez, Ozan bileğini kimse bükemez, Ancak yüreğini delmek gerekir. |
Siyahi der canlar bu ceza yeter,
Bülbül yatağında baykuş mu öter? sivaburs, Diyari gönlümde tüter, Özbek´e de selam salmak gerekir. |
[QUOTE=sandalli;602442]Siyahi der canlar bu ceza yeter,
Bülbül yatağında baykuş mu öter? sivaburs, Diyari gönlümde tüter, Özbek´e de selam salmak gerekir.[/QUOTE] Hani nerde kural nerde bu etik ? Bakıyorum yine bu site bitik Onuru kibiri bir yana itip Ozanlara çağrı yapmak gerekir. yüreğin dert görmesin sayın ilter hepimizin üzüntüsüne tercüman olmuşsun bizdende sana gönül dolusu selamlar kal sağlıcakla. |
NELER KAÇIRMIŞIM BEN NELER
KATIRI BIRAKMIŞ ELİNDE YULAR BURADA BULANMIŞ DURULMAZ SULAR BERRAK GÖLLERE DALMAK GEREKİR |
Biraz önce yoktu cleyde gelmiş
Sitenin bu hali onuda yormuş Ozanlar linkine gönlünü vermiş Onada bir selam salmak gerekir |
[QUOTE=OSMAN ECE;602444]NELER KAÇIRMIŞIM BEN NELER
KATIRI BIRAKMIŞ ELİNDE YULAR BURADA BULANMIŞ DURULMAZ SULAR BERRAK GÖLLERE DALMAK GEREKİR[/QUOTE] hergelen burada ozana tosuyor saygıdandır bilirim çoğu susuyor ozanların yerinde yeller esiyor tekrardan birlık olmak gerekir |
[QUOTE=OSMAN ECE;602444]NELER KAÇIRMIŞIM BEN NELER
KATIRI BIRAKMIŞ ELİNDE YULAR BURADA BULANMIŞ DURULMAZ SULAR BERRAK GÖLLERE DALMAK GEREKİR[/QUOTE] Bakın osman ecem çağrıyı almış Siyahi dostuna habermi salmış? Ece kardeşimiz koşarak gelmiş Onlarada selam salmak gerekir sevgili diyari şahsınızda tüm ozanlarımıza selam olsun iyi geceler |
[B]Ozanlar gelir coşar yürekler
Birliği görünce kaçar dönekler El ele verince bükülmez bilekler Eski günlere dönmek gerekir [/B] |
[B][I]Öncedenmiş ozanların coşması,[/I][/B]
[B][I]İçim olmuş sanki kömür karası.[/I][/B] [B][I]Bakarım sitenin solmuş manzarası.[/I][/B] [B][I]Zordur eski neşenin geri gelmesi :(([/I][/B] |
[COLOR=darkred]Umutsuz olma Hazan bacim[/COLOR]
[COLOR=darkred]Sitenin hali benimde acim[/COLOR] [COLOR=darkred]Hani nerde aysima ile goramazim[/COLOR] [COLOR=darkred]Herkesin görevini yapmasi gerekir...[/COLOR] |
[QUOTE=Kardelencicegi;602466][COLOR=darkred]Umutsuz olma Hazan bacim[/COLOR]
[COLOR=darkred]Sitenin hali benimde acim[/COLOR] [COLOR=darkred]Hani nerde aysima ile goramazim[/COLOR] [COLOR=darkred]Herkesin görevini yapmasi gerekir...[/COLOR][/QUOTE] [B][I]Umutlar çoktu hepsi hayal oldu,[/I][/B] [B][I]Barikat58 kardeşimde yok oldu.[/I][/B] [B][I]Arif Coşkun Abim de uğramaz oldu.[/I][/B] [B][I]Ozanlar diyarı kurumuş ağaca döndü.[/I][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;602466][COLOR=darkred]Umutsuz olma Hazan bacim[/COLOR]
[COLOR=darkred]Sitenin hali benimde acim[/COLOR] [COLOR=darkred]Hani nerde aysima ile goramazim[/COLOR] [COLOR=darkred]Herkesin görevini yapmasi gerekir...[/COLOR][/QUOTE] Sitenin halini herkes soruyor Canlanması için kafa yoruyor Yöneticiler 'mi onlar uyuyor kardelenle hazanı duymak gerekir yüreğinize sağlık sevgili bacılar |
[B][I]ALLAH razı olsun Necmettin gardaş.[/I][/B]
[B][I]Ozanlar ozanlarla olmuştur sırdaş[/I][/B] [B][I]Sesimizi duyanlar olsun bize yoldaş,[/I][/B] [B][I]Toprağının sesini duyar candost.[/I][/B] |
[B][COLOR=darkred]Üyelere etmeyelim sitem[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Kimi tatilde kim iste[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Zamani olan selam verir dosta[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bunda da bir nedeni bulmak gerekir..[/COLOR][/B] |
Kalpte küskünlüğü hepten bitirdim,
Gerçek dost olanı görmeye geldim, Yeniden bir ümit, sevgi getirdim, Yiğitleri cana sarmaya geldim. |
Toplanın yapalım herkese çağrı,
Tükensin kalpleri dağlayan ağrı, Bu akşam çıkıpta Sivas´a doğru, Yiğidoya selam vermeye geldim. |
İstenirse site yine canlanır
Susturulan aşık gelir dillenir Tek vücut olarak herkes eğlenir Sandallıdan selam almaya geldim |
Sana yakışanı yapmışsın usta
Sivaburs acaba yinemi hasta Bu site yüzünden diyari yasta Hepinize selam vermeye geldim eline gönlüne yüreğine sağlık sandallı ozan |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;602509]Sana yakışanı yapmışsın usta
Sivaburs acaba yinemi hasta Bu site yüzünden diyari yasta Hepinize selam vermeye geldim eline gönlüne yüreğine sağlık sandallı ozan[/QUOTE] Sivaslı isterse engel aştırır, Yaylalarda yağız atlar koşturur, Bu siteyi yeni baştan coşturur, Şimdi neredeler sormaya geldim. |
[QUOTE=sandalli;602510]Sivaslı isterse engel aştırır,
Yaylalarda yağız atlar koşturur, Bu siteyi yeni baştan coşturur, Şimdi neredeler sormaya geldim.[/QUOTE] Hiç birinden haber alınmaz oldu Sayfaları bom boş sarardı soldu ÖZBEK hepinizi öz kardeş bildi Arayıp sormaya bulmaya geldim |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;602511]Hiç birinden haber alınmaz oldu
Sayfaları bom boş sarardı soldu ÖZBEK hepinizi öz kardeş bildi Arayıp sormaya bulmaya geldim[/QUOTE] Siyahi der bizim gönlümüz zengin, Tecer yüksek ise Kepenek engin, Yiğidom bulunmaz alemde dengin, Sitenin talihin kırmaya geldim. |
[QUOTE=HaZaN;602476][B][I]Umutlar çoktu hepsi hayal oldu,[/I][/B]
[B][I]Barikat58 kardeşimde yok oldu.[/I][/B] [B][I]Arif Coşkun Abim de uğramaz oldu.[/I][/B] [B][I]Ozanlar diyarı kurumuş ağaca döndü.[/I][/B][/QUOTE] sulanırsa her taraf yeşerir yine uymasın kimseler gareze kine toplansın canlar dönelim düne açılsın herkese yol bundan sonra |
[QUOTE=OSMAN ECE;602517]sulanırsa her taraf yeşerir yine
uymasın kimseler gareze kine toplansın canlar dönelim düne açılsın herkese yol bundan sonra[/QUOTE] Diyari bu çağrın başım üstüne, İnsan kem mi güder candan dostuna, Gelin oturalım dergah postuna, Türküler söylesin dil bundan sonra. |
[QUOTE=HaZaN;602463][B][I]Öncedenmiş ozanların coşması,[/I][/B]
[B][I]İçim olmuş sanki kömür karası.[/I][/B] [B][I]Bakarım sitenin solmuş manzarası.[/I][/B] [B][I]Zordur eski neşenin geri gelmesi :(([/I][/B][/QUOTE] ne güzel yazmış kardeşim hazan başka yerden bulsun belasını azan haydin kuralım burada yeni düzen kınamasın bizleri el bundan sonra |
[QUOTE=OSMAN ECE;602519]ne güzel yazmış kardeşim hazan
başka yerden bulsun belasını azan haydin kuralım burada yeni düzen kınamasın bizleri el bundan sonra[/QUOTE] Ozanlar türküler çalıp coşarsa, Vatanı, milleti için yaşarsa, Yüreklerden yine sevgi taşarsa, Olur mu sitede zül bundan sonra? |
[QUOTE=OSMAN ECE;602517]sulanırsa her taraf yeşerir yine
uymasın kimseler gareze kine toplansın canlar dönelim düne açılsın herkese yol bundan sonra[/QUOTE] Ne güzel temenni ne güzel dilek Gelin arkadaşlar el ele verek Yeniden birliğe verelim emek Artık paslanmasın tel bundan sonra |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:11. |