![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
tskler omer kardas
|
[QUOTE=altuntas58;497606][B]İstanbul takımlarının reklamını sivaslıların sitesinde yapmanızı çok yadırgadım doğrusu sizden ricam aynı şeyi fenerbahcenin sitesinde yapmanız tam tersini yazın bakalım sizi o sitelerden hemen süresiz banlamıyorlarmı görün.Bir sivaslı ve bir yiğido olarak benim tek ve en büyük aşkım SİVASSPOR'DUR [/B][/QUOTE]
abi seni anlamaya çalışıyorum, ama öncelikle yalnış anlaşıysam özür dilerim. ben gönlümüz illaki sivassporda, ancak o yokken, ...........tk demiştim, gönül bağını katmadan, şimdi ise taraftar olarak ..............tk dedim. ayrıca inan ........tk sitesini dahi bilmiyorum. ah abi birde benim sivasspordan manevi olarak nelere katlandığımı ki asla pişman değilim ve bu sene ne kadar üzüldüğümü, birde hatırlatma, başkan bile sivasspordan önce ...............tk yönetimindeydi, bahse konu takımında sivasspora ne kadar desteklerde bulunduğunu benden çok daha iyi bilirsin abi. yine de hatam varsa banlanmayada razıyım, şeriatın kestiği parmak acımaz. saygılarımla. |
[QUOTE=ONuR;497609]Bir ihtimal daha var...Oda ölmek mi dersin?..
Severim bu eseri..[/QUOTE] O eser kimin eseri bilmiyorum da, ben sağken akraba bulma gayreti içerisindeyimi...))) |
asalet didikleri bu olsa gerek saygi ve mutafazi birarda yidoluk buiste
|
[QUOTE=ismail 58;497613]O eser kimin eseri bilmiyorum da, ben sağken akraba bulma gayreti içerisindeyimi...)))[/QUOTE]
Ulaş ile bi bağlantın varmı abi :)) |
[QUOTE=ismail 58;497612]abi seni anlamaya çalışıyorum, ama öncelikle yalnış anlaşıysam özür dilerim.
ben gönlümüz illaki sivassporda, ancak o yokken, ...........tk demiştim, gönül bağını katmadan, şimdi ise taraftar olarak ..............tk dedim. ayrıca inan ........tk sitesini dahi bilmiyorum. ah abi birde benim sivasspordan manevi olarak nelere katlandığımı ki asla pişman değilim ve bu sene ne kadar üzüldüğümü, birde hatırlatma, başkan bile sivasspordan önce ...............tk yönetimindeydi, bahse konu takımında sivasspora ne kadar desteklerde bulunduğunu benden çok daha iyi bilirsin abi. yine de hatam varsa banlanmayada razıyım, şeriatın kestiği parmak acımaz. saygılarımla.[/QUOTE] asalet dedikleri sey bu olsa gerek saygi ve mutavzilik birada yigdoluk bu iste |
uşah bizim sayfayı niye yok ettiniz kıskandınız dimi
çok fenaasınız çok sizinle işimiz var vallahi |
[QUOTE=ismail 58;497612]abi seni anlamaya çalışıyorum, ama öncelikle yalnış anlaşıysam özür dilerim.
ben gönlümüz illaki sivassporda, ancak o yokken, ...........tk demiştim, gönül bağını katmadan, şimdi ise taraftar olarak ..............tk dedim. ayrıca inan ........tk sitesini dahi bilmiyorum. ah abi birde benim sivasspordan manevi olarak nelere katlandığımı ki asla pişman değilim ve bu sene ne kadar üzüldüğümü, birde hatırlatma, başkan bile sivasspordan önce ...............tk yönetimindeydi, bahse konu takımında sivasspora ne kadar desteklerde bulunduğunu benden çok daha iyi bilirsin abi. yine de hatam varsa banlanmayada razıyım, şeriatın kestiği parmak acımaz. saygılarımla.[/QUOTE] [B]İsmailciğim sen bu sitenin en dürüst,en seviyeli,ve en beyefendilerinden birisin seni banlamak gibi bir fikrim yok alamazda ancak sizi bir ağbeyiniz olarak istanbul takımlarını tutan sivaslı ağbeyilerimiz var bende tutayım diyebilecek genclerimize ve gelecek kuşaklarımıza kötü reklam olmasın diye uyarmk istedim hepsi bu beni anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim[/B] |
[B][I][COLOR=blue]Ayten abla sizin safa kapaliysa sende burda sohbete buyur[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=ONuR;497616]Ulaş ile bi bağlantın varmı abi :))[/QUOTE]
Yok dedikçe ilçeleri sırayla sayma onur. İlçelerle gönülden hemşerilik bağı dışında, akrabalık bağım bulunmamakta, ha ellerinden öper 2 kızım bir oğlum var belki kız verir gelin alırda bir bağım olursa ALLAH bilir. akrabalık umutlarımızı canlı tutmak ve daha çabuk sonuca yaklaşmak istiyorsan merkez mahallelleri veya köylerine gel. Yeşeren ümitleri birden bitirmemek istiyorsan saymaya devam et ilçeleri. bu arada ulaştanda izinden gelirken geçmekteyim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:16. |
|