![]() |
Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[quote=anti israil;414095]yazacak çok şeyvar,ama fayda vermeyeceği için şimdilik yazmıyorum.kötüsöz sahibinindir. keskin sirke küpüne zarar veririr.anlıyorumki herkez olayların farkında kimin ne yaptığını biliyor ama birilerin den çekinerek gerçekleri söylemiyor.zaten bende bunu diyorum.bu site kimsenin babasının malı değil istediğim gibi yazarım kimse karışamaz. beğen meyen okumaz muhatap olmaz.ben biriyle sevdiğim değer verdiğim için muhatap oldum,o işi çıkmzlara sok tu daha öncede yazdım amacım kimseyle kavga değil.ama birileri işi devamlı kavgaya çekiyor.kendileri bilirler.işlerin sonu allaha varır.hesabı allah görür.zaman herşeyin şahidi ve ilacıdır.bekleyin görün.boşuna heyecanlanlanmayın panik yapmayın.her şeyi allah idare ediyor.allah yapı yor.ben onun yaptığı herşeye (kadere)razı olmuşum.herkezi seviyorum yaratandan ötürü.[/quote]
arkadaşım kimse sana yazma demediki kimsin bak ben üstüne basa basa söylüyorum kimsen kendini ve kimlerden oldunu yaz ki bu topluma faydalı birisen bende sana saygı duyayım ilaki burda binlerce kişi yazıyor herkesin fikri bir deyildir görüşü bir deyildir beldemizde tabi beli bi sorunlar var bizler bu sorunları aşmak beldemize faydalı işler yapmak için herkesin fikrine saygılı olmalıyız tabiki bu kimsenin babasının malı deliyzaten buraya giren arkadaşlarımız hep bilirler kimsenin babasın malı olmadını kormaktan bahsi edersin ben bakarım senden başka korkan yok şunki herkes resimini kimden oldunu yazar hep sana israrla söyleyen arkadaşlarımız oldu sen korkuyorsun ismini açıklamaktan korma ya bu kadar |
kınaşoğlu abi mehaba nasılsın ya abi ben bu adamı çözemedim ne ayak anlayamadım bu salak terbiyesiz anti israil insanların arasına fitne sokarak herkesi bir birine takmaya çalışıyo mümkünse bu salağa kimse cevap yazmasın hani bi tabir var ya abi it ürür kervan yürür bu gerizekalı yazsın bakalım nereye kadar yazacak abi allaha emanet olun kendinize iyi bakın selamlar saygılar abi msn adresim [email]termelim_murat@hotmail.com[/email]
|
sayın apdultif şener yeni türkiye partisini kurmuş allah hayırlı ugurlu etsin in şallah vatana milete faydalı olurlar sayın genel başkanıma ve ekibine başarılar dilerim
|
arkadaşlar dün büyük birlik partisini 4. olağan kongresi oldu genel başkanlığa yalçın topçu abimiz getirildi umarız koca reisi aratmaz bizlere gönlümüzdesin başbuğ muhsin
ben kağnılarla yaylılarla büyüdüm geldim çocul yüreğimi yakan türküler dinleye dinleye mahzun kağnılarla mazlum yaylılarla ve tozlu yollarınla sevdim seni GÜMÜŞDEREM o tezek topladığım kırlar yaylalar başına oturduğun yemek yediğin atandır GÜMÜŞDEREM anayurdum sebebim çarem taşına toprağına vurgunluğum bundandır GÜMÜŞDREM HASRETİM KINALI TÜRKÜM İÇ İÇE GÜZELLİK UÇ UCA KAHIR YÜREĞİMİ BİN PARÇAYA BÖLSELER HER PARÇASI YİNE SENİ ÇAĞIRIR BANA GÜMÜŞDEREM MURAT KAYABAŞI çok özledim köyüm seni |
AHIR ZAMANDAN HABER
bir gün resulullah a.s.m şöyle buyurdu mescidi aksanın imar edilmesi mesinenin harap olmasının medinenin harabiyeti büyük savaşların büyük savaşlar istanbulun fethinin istanbulun fethi ise deccalın çıkışının habercisi olacaktır bu olaylar peş peşe temas ettikten sonra o mübarek elini yanıda oturmakta olan muaz.ın dizine vurarak dediki bu söylediklerim senin burda oturduğun kadar gerçektir ebu davud melahim.3 |
en büyük düşmanıdır tefrika islamın.adı batsın onu islama sokan kaltabanın.gününüz hayırlı cumanız mübarek olsun.
|
fakih de olsa mürşit veya mürit de olsa kişi bu alcak dünyada bir kez kapıldı mı bala düşmüş sinege döner
Alim, haramı, helali bilen değildir; alim, bildiği ile amel edendir Yarı aydınlar, bilgisizlerden daha tehlikelidirler herkese hayırlı cumalar........ |
[QUOTE=kayabaşı;411907]resul abi meraba ben murat kayabaşı nasılsın iyimisin tanıdıysan eğer ne var ne yok abi nerede görev yapıyosun saygılar sevgiler abii resul abi bu anti israil kim sen tanıyomusunn bu arkadaşı
bizim köylümü bu ismi ne bunun kimlerdenn ben adamı çözemedim derin devlet gibi **[/QUOTE] meraba murat hoşgeldin canım tanımammı ben şu an cumhuriyet üniversitesinde şoförlük yapıyorum teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız şu öbür konuya gelince ben de tanımıyorum cevap verme bile anca moralin bozulur bu kadar laftan sonra çık sın ben şu yum desin yeter yani ne var bu kadar gizleyecek anlamıyorum kendine iyi bak görüşürüz selamlar. |
sağolasın resul abi haklısın adam olsa ismini açıklar kendine iyi bak allaha emanet ol
|
istanbulun fethinin 556. yılı bütün müslüman alemine kutlu olsun
YELKENLER DİKİLECEK YELKENLER BİÇİLECEK DAĞLARDAN DENİZLERE KALYONLAR ÇEKİLECEK GEÇMİŞİMİZİ KİMSE UNUTMASIN murat kayabaşı arkadaşlar kimse daha siteye girmiyo heralde kimsecikler yok ÜLKÜMÜZ GÖKLERDE DALGALANAN BİR SANCAK ALLAH.IN HUZURUNDA EĞİLİRİZ BİZ ANCAK MUHSİN YAZICIOĞLU ÜLKÜMÜZ GÖKLERDE DALGALANAN BİR SANCAK ALLAH.IN HUZURUNDA EĞİLİRİZ BİZ ANCAK MUHSİN YAZICIOĞLU |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:53. |