![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=altuntas58;497636][B]Arkadaşlar malum topicte sigara iciyorlarmış haber kaynağım sağlam yerden hatta sigarayı icenler bizim topicten onlar söyledi orada ictiklerini bizim topic dumansız hava sahasına üye oldu[/B][/QUOTE]
Evet abi içiliyor, haber kaynaklarına gerek duymasaydın keşke, biz tek tek itiraf ederdik, mesela birisi benim ama elimden geldiği kadar topikte değilde şubede içmeye çalışıyorum. ben geceleri özel izinle içsem, izni olmadan içenleride, biride bensem tek ayak üzerinde bekleme cezası versek. Lütfen yalnış anlama abi esprilerle tedbirleri sulandırmaya çalışmıyorum, aksine gayet ciddiyim bu konuda, ceza yazılacaksa sağlık müdürlüğünden ceza makbuzu bile temin edebilirim. |
Gidelim Ömer abi..Pasif içici yapmayalım ...
|
[QUOTE=ömer yalcin;497631][I][COLOR=blue]nerde kalmistik ?????????????????????????????????[/COLOR][/I][/QUOTE]
Ömer abi size özendik Onur ile akraba olmaya çalıştık, haliyle başaramadık. Onur sanırım Hafik'le Ulaş haricindeki ilçelerde akraba aramaya gitti...))) |
bak ismail kardeşim ulaştan gelin almanı tavsiye ederim kızları çok hanımdır şimdi allah için doğru konuşmak gerek gelip geçerkende benim yerime bir selam sarkıt ilçemi çok özledim mis kokan dağlarını helede.hayırlı görevler dileğimle
yahu ömer beycim sizin burasıda sigara yakınca kendilerini hanım evladı sanıp çıkıyo be kardeşim |
[QUOTE=ismail 58;497647]Ömer abi size özendik Onur ile akraba olmaya çalıştık, haliyle başaramadık.
Onur sanırım Hafik'le Ulaş haricindeki ilçelerde akraba aramaya gitti...)))[/QUOTE] Yok abi buradayım :) Oralarda yoksa baska yerde yoktur :) |
[COLOR=blue]Ayten abla sana serbest sen icebilirsin..........[/COLOR]
|
[QUOTE=ismail 58;497637]Abi teşekkür ederim,
Beni onere ettiniz, dün sinirden gözlerimi yaşartan talihsiz olaydan sonra gerçekten bugünde samimiyetten gözlerimin yaşarmasına gerçekten ihtiyacım vardı. Ve ancak bu samimiyeti diğer üyelerimiz abilerim kardeşlerim lütfen alınmasın, bunu sadece siz yapabilirdiniz. Sagolun varolun. Uyarmak ne demek abi noksan kaldıysa fırçala istersen senden gelecek fırçalara boynum kıldan ince, kimbilir belki abartmayın diyenler olabilir de, dünki durumumu bilselerdi ki, az bile görürlerdi. çok duygulandım. İşte gerçek sivaslılar... aramıza fitne nifak sokmaya çalışanlar sadece kendi tuzaklarına düşerler. sana söz abi eger müsait olduğum enkısa sürede bu nikle .............tk sitesine üye olup, Sivasspora methiyeler yazacağım.[/QUOTE] [B] İsmailciğim dünki olayı gec öğrendim ama başüstü öğrensem ne cıkardıki lafın eceli yetmiş bir kez yazılmış ve sende ne yazıkki görmüşsün sizden önce bizlerin haberi olsydı olayı başlamadan bitirirdik senin canın sağolsun genc arkadaşımız talihsiz bir mesaj yazarak sizi üzmüş sizin olgun davranışınızla bu olay büyümeden bitmiş zaten genc arkadaşımızda pişmanliğini dile getirmiş sizden özür dilemiş bir ağbeyin olarak sana affet gitsin derim[/B] |
[COLOR=blue]beyler saa burda bir isterseniz biraz yürüyüs yapalim havada karli ama olsun kar topu oynariz,ama ayten ablaya top atmak yok.....................................[/COLOR]
|
Ayten abla, ALLAH uzun ömür verirde unutmazsam tavsiyeni 19 sene sonra hatırlarım,
Selamında başım üstüne, Ulaş düz ovaya kurulu bir ilçe ben pek dağ göremedim. Yağdonduran da kangalın bildiğim kadarıyla. sizlerde olmasanız bu görevler bitmek bilmiyor, sağolasın abla. |
[I]bazi saygisiz insanlar ne yazdiklarini bilmiyorlar,Altuntas abi o kisini kulaklarini cektinmi[/I]
[I]bari........................:)[/I] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:19. |
|