![]() |
Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=sadettinatalayx;421664]sevgili hemşehrilerim yeni görev yerim sakarya[/QUOTE]
Yeni görev yerinde başarılar dilerim o bölgeden sağ salim kurtardın ALLAH'a şükür! Hayırlı uğurlu olsun |
Kardeşim Mehmete'e ve Sadettin atalayayeni görev yerlerinde başarılar dilerim.
Sedettin Atalayı tanıyamadım Herhalse polis olsa gerek. Sakaryada bende görev yaptım oldukç agüzel bir yer. Gümşdere'nin birde böyle gündemi var. Farklı görevlerde başrılı insanlar. Bunların sayısı çoğladıkça problemler azalacak. Gümüşderede her evden bir üniversite mezunu olmalı. O zaman sorunlar ortadan kalkacak. Umarım bu hedefe doğru ilerleme kaydedilir. |
mehmet kayabaşı şanlıurfa viranşehir devlet hastanesi doktor
kerim kayabaşı adana il jandarma komutanlığı astsubay hüseyin kayabaşı salıpazarı kestane pınar ilk öğretim okul müdürü ömer kayabaşı türkiye odalar ve borsalar ünüversitesi elektrik ve eloktronik mühendisliği |
bahattin hocam ikimizden başka kimse yok galiba sitede saygılar hocam
|
Herkes tatile çıktı biz seninle(Murat) nöbetteyiz.
|
[QUOTE=kayabaşı;422246]mehmet kayabaşı şanlıurfa viranşehir devlet hastanesi doktor
kerim kayabaşı adana il jandarma komutanlığı astsubay hüseyin kayabaşı salıpazarı kestane pınar ilk öğretim okul müdürü ömer kayabaşı türkiye odalar ve borsalar ünüversitesi elektrik ve eloktronik mühendisliği[/QUOTE] MURAT BU İSMİNİ YAZDIKLARIN GAZİ ABİMİN ÇOCUKLARIMI |
[QUOTE=mehmetacik58;424028]MURAT BU İSMİNİ YAZDIKLARIN GAZİ ABİMİN ÇOCUKLARIMI[/QUOTE]
evet hocam gazi amcamın çocukları |
[QUOTE=mehmet ozdemir;420416]herkese selamlar.tayinim Tokat'a çıktı. şark görevi için Tokat'a gidiyorum...[/QUOTE]
mehmet yeni görev yerinde başarılar emniyet müdür yard Osman Pınar var orda Osdlak dayının oğlu |
Bir gün Temel kahvede oturuyormuş
Dursun gelmiş kahveye demiş: Temel senin inekler sigara içiyor mu? -Hayır demiş Dursun da: O zaman senin ahır yanıyor |
hayırlı akşamlar değerli hemşerilerim.
[QUOTE=mehmet ozdemir;420416]herkese selamlar.tayinim Tokat'a çıktı. şark görevi için Tokat'a gidiyorum...[/QUOTE] hayırlı olsun mehmet. Allah kolaylık versin. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:56. |