![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
Bu siteden hiç çıkarmı düşman
Hepimiz kardeşiz aman aman Yanlış anlaşıldım halim yaman Mesajımı alsın sahibi ne olur... |
[QUOTE=HasreT;604036]Bu siteden hiç çıkarmı düşman
Hepimiz kardeşiz aman aman Yanlış anlaşıldım halim yaman Mesajımı alsın sahibi ne olur...[/QUOTE] Evet olmaz ki hiç burada düşman, Var ise ederiz sizinle pişman, Yedirir içirir yaparız şişman, :) Kötünün defterin dürsen ne olur? |
Gönül gözüm kördür iyi bakamaz,
Bir girdaba girdi geri çıkamaz, Dimdik ayaktasin kimse yıkamaz, Yollarıma güller sersen ne olur? |
[QUOTE=sivaburs;604035]Bilenler Sivas'ın tipilerini,
Ona göre yapar yapılarını, Açtım yüreğimin kapılarını, Sorgusuz sualsiz girsen ne olur?[/QUOTE] birine can demşsem ebediy sürer döktüm derdimi size ben birer birer yar vermişse seninle ayrılığa karar yoluna canını ruhunu sersen ne olur |
Benim gelgitlerim nedense bitmez,
İçte bir ateş var dışardan tütmez, Bu canımı sana versem de yetmez, Yağlı kurşun ile vursan ne olur? |
[QUOTE=sandalli;604038]Gönül gözüm kördür iyi bakamaz,
Bir girdaba girdi geri çıkamaz, Dimdik ayaktasin kimse yıkamaz, Yollarıma güller sersen ne olur?[/QUOTE] Sitem mi edersin Üstadım etme, Yanlış söz duyarsan hesaba katma, Ustasın kendini yabana atma, Göğsünü gururla gersen ne olur? |
[QUOTE=sivaburs;604041]Sitem mi edersin Üstadım etme,
Yanlış söz duyarsan hesaba katma, Ustasın kendini yabana atma, Göğsünü gururla gersen ne olur?[/QUOTE] Ağlayan gözümü sizle silerim, Kalbimdeki derdi gizli belerim, Yanlış anladıysam özür dilerim, Ceza için yüzüm cırsan ne olur? |
[QUOTE=sandalli;604040]Benim gelgitlerim nedense bitmez,
İçte bir ateş var dışardan tütmez, Bu canımı sana versem de yetmez, Yağlı kurşun ile vursan ne olur?[/QUOTE] şairin eline silah değil kalem yakışır rahmetler bol yağarsa sular akışır güzel sözlerle dostluklar pekişir diyarinin yarasını sarsan ne olur |
[QUOTE=sandalli;604042]Ağlayan gözümü sizle silerim,
Kalbimdeki derdi gizli belerim, Yanlış anladıysam özür dilerim, Ceza için yüzüm cırsan ne olur?[/QUOTE] Başka bir ortamda başka bir saat, Konuşuruz şimdi edelim rahat, Sivaburs diyor ki bende kabahat, Kalbimi ikiye yarsan ne olur? |
[QUOTE=OSMAN ECE;604043]şairin eline silah değil kalem yakışır
rahmetler bol yağarsa sular akışır güzel sözlerle dostluklar pekişir diyarinin yarasını sarsan ne olur[/QUOTE] Aklı olan gelip bana yaslanmaz, Sizinle dertleşen yürek paslanmaz, Siyahi delidir kolay uslanmaz, Diyardan diyara sürsen ne olur? |
yalın ayak dolaştım yağmurda yaştan
belliki daha çekeceğim bu akılsız baştan bütün hayallarım ileri geçmiyor düşten şansmı desem kadermi desem bilmemki? |
[QUOTE=OSMAN ECE;604046]yalın ayak dolaştım yağmurda yaştan
belliki daha çekeceğim bu akılsız baştan bütün hayallarım ileri geçmiyor düşten şansmı desem kadermi desem bilmemki?[/QUOTE] Kaderin içinde yer var mı şansa Haktan razı ol ki huzurlu yaşa uzun emel ile çekersin tasa şans mı desem kader mi desem bilmem ki? |
[QUOTE=goramaz;604047]Kaderin içinde yer var mı şansa
Haktan razı ol ki huzurlu yaşa uzun emel ile çekersin tasa şans mı desem kader mi desem bilmem ki?[/QUOTE] can dediklerime yüreğimi açtım ömrümce günah lardan kaçtım yaşam ilkemi dürüstlük seçtim şansmı desem kadermi desem bilmemki |
[QUOTE=OSMAN ECE;604048]can dediklerime yüreğimi açtım
ömrümce günah lardan kaçtım yaşam ilkemi dürüstlük seçtim şansmı desem kadermi desem bilmemki[/QUOTE] kaçtıkça günahtan girdim batağa elimde ne var ki girsem mezara düzelirim dedim dömdüm en başa sanş mı desem kader mi desem bilmem ki |
Herkese hayırlı iftarlar :))
|
[QUOTE=goramaz;604049]kaçtıkça günahtan girdim batağa
elimde ne var ki girsem mezara düzelirim dedim dömdüm en başa sanş mı desem kader mi desem bilmem ki[/QUOTE] mümin müslüman düşmez batağa düşerse şeytan hemen geçer atağa zalimler çadırını kurmuş lar otağa şansmı desem kadermi desem bilmemki? |
Karamı yazılmış benim bu bahtım
Viran oldu yıkıldı gönül sarayım Sevgi tezgahında dostluklar sattım Değer kıymet bilinir mi bilmemki ? |
Mutluyuz adını andığımız gün,
Ziyandır şeytana kandığımız gün, Cehennem narında yandığımız gün, Yüzümüze baksan Ya Resulullah. |
[QUOTE=sivaburs;604054]Mutluyuz adını andığımız gün,
Ziyandır şeytana kandığımız gün, Cehennem narında yandığımız gün, Yüzümüze baksan Ya Resulullah.[/QUOTE] ahir ömür ecel şerbetin içerken orada amellere değer biçerken bizler sırat köprüsünden geçerken ışığımızı yaksan Ya resulullah |
[QUOTE=OSMAN ECE;604055]ahir ömür ecel şerbetin içerken
orada amellere değer biçerken bizler sırat köprüsünden geçerken ışığımızı yaksan Ya resulullah[/QUOTE] Söylediğin hadis bize zimmetin, Dardayız Habibim göster himmetin, Yanlışa düşerse eğer ümmetin, Yüreklere aksan Ya Resulullah. |
[QUOTE=OSMAN ECE;604055]ahir ömür ecel şerbetin içerken
orada amellere değer biçerken bizler sırat köprüsünden geçerken ışığımızı yaksan Ya resulullah[/QUOTE] Dünyaya gelince aydınlık doğdu, Nurun karanlığı bir anda boğdu, Aşkınla gözlerden çok yaşlar yağdı, Bizi sana çeksen ya Resulullah. |
[B]Gelsin yine asr-ı saadet izleri
Harama bakmasın insan gözleri Kıyamet günü sancağına bizleri Tek tek çeksen Ya Resulallah [/B] |
[QUOTE=Cley;604058][B]Gelsin yine asr-ı saadet izleri
Harama bakmasın insan gözleri Kıyamet günü sancağına bizleri Tek tek çeksen Ya Resulallah [/B][/QUOTE] Nice sevap alır hep seni öven, Yolunu bekliyor bak seni seven, Yorulur kalırsa eğerki deven, Bizim eve yıksan Ya Resulullah. |
[QUOTE=sivaburs;604059]Nice sevap alır hep seni öven,
Yolunu bekliyor bak seni seven, Yorulur kalırsa eğerki deven, Bizim eve yıksan Ya Resulullah.[/QUOTE] Sensin gönüllerin en yüce tacı, islamdır insanın gerçek ilacı, Ümmetin yaşıyor onulmaz acı, Düzelmez ki yoksan ya Resulullah. |
[QUOTE=sandalli;604060]Sensin gönüllerin en yüce tacı,
islamdır insanın gerçek ilacı, Ümmetin yaşıyor onulmaz acı, Düzelmez ki yoksan ya Resulullah.[/QUOTE] Seni seçti Rabbim kendine Nebi, Sende gördü nuru, sende edebi, Ümmetin ehline bulup sebebi, Cennet tacı taksan Ya Resulullah. |
[B]İnsanlar birbirine oldu düşman
Vermiyor kardeş kardeşe aman Çorak gönüllere her zaman Merhamet gülü eksen Ya Resulallah[/B] |
Sen tüm insanlığın efendisisin
Yaradanın en son peygamberisin Bütün müminlere şefaatcısın Bize şeffat et ya resulullah |
[B]İnsanlar birbirine oldu düşman
Vermiyor kardeş kardeşe aman Çorak gönüllere her zaman Merhamet gülü eksen Ya Resulallah[/B] |
[QUOTE=Cley;604064][B]İnsanlar birbirine oldu düşman
Vermiyor kardeş kardeşe aman Çorak gönüllere her zaman Merhamet gülü eksen Ya Resulallah[/B][/QUOTE] İftara daha var ben yine açım, Affolsun Mevlan´ın katında suçum, Şefkat-i Resule ben hep muhtacım, Siyahi çok noksan ya Resulullah. |
[B]Afrikada aç susuz kardeş
Yürekleri dağlıyor bu ateş Bir elinde ay birinde güneş Yeniden gelsen Ya Resulallah[/B] |
[QUOTE=sandalli;604065]İftara daha var ben yine açım,
Affolsun Mevlan´ın katında suçum, Şefkat-i Resule ben hep muhtacım, Siyahi çok noksan ya Resulullah.[/QUOTE] İslam’a çıkılır fenden ilimden, Selavat düşmesin artık dilimden, Sivaburs ozanım tutup elimden, Ol Miraca çıksan Ya Resulullah. |
[QUOTE=sivaburs;604059]Nice sevap alır hep seni öven,
Yolunu bekliyor bak seni seven, Yorulur kalırsa eğerki deven, Bizim eve yıksan Ya Resulullah.[/QUOTE] dünya faniy canlı varlık ölecek huzurunda azalar hesap verecek orası mahşer kimler kimi görecek boynuma af taksan Ya resulullah |
[B]Canlar feda senin yoluna
Allah yardım etsin Cley kuluna Melekler gelince sağına soluna Şefaat etsen Ya Resulallah [/B] |
[QUOTE=OSMAN ECE;604068]dünya faniy canlı varlık ölecek
huzurunda azalar hesap verecek orası mahşer kimler kimi görecek boynuma af taksan Ya resulullah[/QUOTE] Yolumuzu çizsin örnek hallerin, Kulakta çınlasın tatlı dillerin, Hanemize girip o misk güllerin, Kokusunu sıksan Ya Resulullah. |
Şok şükürkü sana ümmet olmuşuz
Şu mübarek günde senle dolmuşuz Özbek ne mutluki mümin doğmuşuz Adin dilimizde ya resulullah |
aşık diyarinin boynu sana bükülür
aşkın ile yanarım göz yaşım dökülür hu dedikce hecelerim iplik iplik sökülür kime gideriz sen yoksan Ya resulullah |
[B]Dünya fani heryer tuzak
Fitne bizden olsun uzak Aciz ümmetine açıp kucak Cennetine tıksan Ya Resulallah[/B] |
Yüreğinize sağlık Üstatlarım. Yine Peygamberimizden devam edelim mi ne dersiniz?
Ey Allah'ın Resulu, senin adın Nur Ahmet, Bir adın Mustafa'dır, diğer adındır Mehmet, Aleme rahmet için, gönderildin Muhammet, Sensin bu cana canan, sensin benim rehberim, Hep senden feyiz alsam, nur yüzlü Peygamberim. |
Çocuklar müptelaydı, ışık saçan gözüne,
Ümmetin güvenirdi, dilden çıkan sözüne, Rüyalarıma girsen, baksam nurlu yüzüne, Tek sana gönderildi, Yüce Kur-an’ı Kerim Aşkın sırrına dalsam, nur yüzlü Peygamberim. |
[QUOTE=sivaburs;604074]Yüreğinize sağlık Üstatlarım. Yine Peygamberimizden devam edelim mi ne dersiniz?
Ey Allah'ın Resulu, senin adın Nur Ahmet, Bir adın Mustafa'dır, diğer adındır Mehmet, Aleme rahmet için, gönderildin Muhammet, Sensin bu cana canan, sensin benim rehberim, Hep senden feyiz alsam, nur yüzlü Peygamberim.[/QUOT |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:22. |