![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
gelemedim bugün uğraşırdım elinen,
ankarayı yağmur aldı selinen, her yer çamur kazamam ki belinen, güneş açsın ben her gün burdayım. |
işten güçten başım alamaz oldum,
raporların içinden çıkamaz oldum, monitörün yüzüne bakamaz oldum, geli bu dertten beni kurtarın dostlar. |
zehmer ayı yağmur yağar hayrola,
rutubetten gıcırdıyor karyola, kalem yazmaz bilinmiyor nedendir, yazar elbet gün ola harman ola. |
Lanet olsun Israil sana insallah
Kirilir o silah tutan askerlerinin elleri insallah Attiginiz her kursun kendinize döner insallah Yiktiginiz o evlerin sayisi kadar evleriniz yikilir insallah |
Nerede geçmişten özür bekleyenler
İnsanlık suçu işleniyor hani neredeler? Tüm dünya seyirci olmuş gaf içindeler, Lanet olsun bir cana kıyan katillere . |
kangallım servis beklerken sabahları
hava soguktu üşüttü hastadır gayrı belkide yazamaz şiir olmaz bir hayrı hepinize selam olsun ayrı ayrı |
hic mi bir yürekli ülke yok da cikip dur desin
artik bu insanlik disi savasi kesin desin lanet olsun israil sana lanet olsun... gazetelerde olanlari okudukca televizyonlarda akan kanlari görükce kefensiz yerde yatan o masum insanlari izledikce yüregimin nasil yandigini bilemezsiniz gözlerimden akan yaslari silemezsiniz tarihe gececek olan bu kara günleri yeniden yazamazsiniz |
filistin ölüyor kanlar akıyor
millet alemde oturmuş bakıyor zalim israil yakıyor yıkıyor başkanlar tv de sadece kınıyor |
öyle bir zamandayizki
ne hakli var ne de haksiz öyle bir noktadayizki gücsüz hep ezilen güclü hep basaran bu denge cildirtiyor insani rabbim sen bilirsin herseyin hayirlisini bu müslümanlar icin bir imtihansa yine de sinama bizleri ölümlerle heleki böylesi zulümlerle : (( |
İsrail füzeyle yakıp-yıkıyor!
Asgeri bebeğe kurşun sıkıyor! Feryatlar-figanlar arşa çıkıyor! Feryat seslerini duyuyor musun? İKİ YÜZLÜ DÜNYA,UYUYOR MUSUN?... . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:38. |
|