![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B]haklısın abi öyle.
bayan kardeşlerimiz sağolsun bizim topiçe destek olmak için uğruyorlar tabi bizde onların topiçe destek oluyoruz.sigara içmemize müsade etselerdi şu an rekoru kırmışlardı kendileri bilir,napalım müsade etmiyorlar. hazan kardeşim çay ve simit için teşekkürler sağol kardeşim. bende bi ara işiniz çok olursa sizlere bi sofra kurarım ikramımız olur bugün burda havalar çok güzel abi sıcak ..[/B] |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
amin ablacım cümlemize a i v
|
kızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyorum evimin işinide yapıp gelirim size iyi sohbetler
gönül gelirse selam söyleyin |
[B]Nezaketi elden bırakma Salim baba...
Saygı da kusur etme... Sevgiyi eksik etme... Ecdadını da, ziyarette eksik etme... (Sıla-i rahim) Cuma vaazı gibi oldu:)[/B] |
[B][I]Aleyküm Selam [/I][/B]
[B][/B] [B][I]Afiyet olsun gurbet kuşum sana kolay gelsin.[/I][/B] |
[QUOTE=Rallim58;497829][B]Nezaketi elden bırakma Salim baba...
Saygı da kusur etme... Sevgiyi eksik etme... Ecdadını da, ziyarette eksik etme... (Sıla-i rahim) Cuma vaazı gibi oldu:)[/B][/QUOTE] her büyüğümün söylediği benim için değerlidir abi. güzel olan sözü alır hafızaya yapıştırırız yeri ve zamanı gelince uygulama başlar. güzel tavsiyelerin için sonsuz teşekkürler abi .... |
Selamun aleyküm cümleten Günaydın... :)
|
selamun aleyküm abilerim kardeşlerim :)
|
[B]Varlığın bile yeter, Salim baba....
Bak misafirlerin var aç kapıyı da gelsinler... Zile basıp duruyorlar... Kapıyı açan yok ki gelsinler...:) Buyurun hoş geldiniz...[/B] |
Geldim kuşum geldim,kankamda sende uyanmışsınız,beni neden uyandırmadınız?:(GÜNAYDIN...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:14. |
|