![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ömer`im gardas güzel bir insan,
Vermeli bu site sana bir nisan, Sensin ozanlarda rekora kosan, Sen benim canimsin böyle biline. |
[QUOTE=sandalli;358358]Köyüme yazmistim kücük bir masal,
Dediler sayende tanindi sandal, Dilime takdilar kocaman mandal, Bir daha konusup durma dediler.[/QUOTE] Bilen söylemeli sözün özünü Anlamayan asil dövmeli dizini Cikar at dilindeki mandali Sen yazmaya devam et sandalli. |
[QUOTE=sandalli;358364]Ömer`im gardas güzel bir insan,
Vermeli bu site sana bir nisan, Sensin ozanlarda rekora kosan, Sen benim canimsin böyle biline.[/QUOTE] Dostumsun agabimsin ötesi varmi? Herkes hesap yapamaz zarar mi kar mi Sen gönüldesin uzakta sanma Bugün belki olmadi yarin bulussak olmazmi? |
[QUOTE=tatli-dilli;358362]yoktur benim köyüm hakkinda fazla bilgim
esasinda tanimadigim icin cokca da ilgim yaparsam bu yaz nasipse bir ziyaret sunarim size resimlerden bir ziyafet[/QUOTE] Ayri kaldi köyden yanar yüregi, Bilgisi cok bükülmez ki bilegi, Kabul olur insaallah bütün dilegi, Senin adin anmadan gitmek olur mu. |
kücücük kalbimde kocaman yersin
tanidigim en kiymetli abilerimdensin sen bu canin en helallerindensin mevlam dilerim herseyi gönlünce versin |
Ozanlar nedir bu veda, erken paydos
Daha erken gelir şimdi eş dost Ozanları dinleyen oluyor sarhoş Biraz daha kalın desem olmaz mı ? . |
Ozanlarin bugün yarasi coktur
Yazacaklari kelamlari yoktur Ölen insanlar kalbimize saplanan oktur Tutupta cikarsan olmazmi |
Buradayiz gitmek ne demek,
Veriyor ozanlar siteye emek, tatli-dilli bize yaparsa yemek, Yiyipte burada kalsak olmaz mi. |
feda olsun size yemeklerim
helal olsun size harcadigim emeklerim birgün insallah evime de beklerim hatta cam kenarinda yollarinizi gözlerim |
Malum devletin ayarsiz insanlarindan
Daha dillenmemis bebek tiksinir Uzatip verseniz pis kanlarindan Acindan kivranan k.... tiksinir |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:48. |
|