![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sen uzak olsan da adın canımda,
Nere gitsen sevdan durur yanımda, Sanki kokuların hala tenimde, Hoştur güller gibi kokuşun var ya. |
Yokluğun kalbimde dertler bitirir,
Olmadık işleri başa getirir, Alır beni benden sana götürür, Kola inci, boncuk takışın var ya. |
Bir candan gülüşe bin kez ölürüm,
Sensiz hayat zindan iyi bilirim, Siyahi´ye gel de koşar gelirim, Kalksa aşka engel yokşun var ya. Bu hafta sahurla işi birleştirmek zorunda kaldım, o yüzden erken ayrılmak zorundayım, sahurda yazılanları okurum inşaallah. Tüm dostlara hayırlı geceler. |
Sanki bu kız değil masal persi
Sen gönlünü açki gelsin gerisi Lale sümbül gibi açmış sarısı Güzel keklik gibi sekişin var ya |
Tüm cihanı değer bir kez bakışı
İlmik ilmik işlemiş bu kız nakışı Dağ ceylan gibi gezip sekişi Şeyda bülbül gibi ötüşün varya |
üstad sanada hayırlı geceler bu günde biz geç kaldık affola değerli bacılar hasret kamera sizlerede iyi geceler
|
Karşımda duruyor topuzu büyük
Bom boz oldu yine yem yeşil dağlar Haber dinlemeye ikrah eyledik Bakıyorsun her gün bir ana ağlar Her gün yok oluyor bu civan mertler Gönül şen değilki koymuyor dertler Dört gözle yol bekler çocuk ve eşler Dim dik dursalarda içi kan ağlar Kahbe kurşun nerde olsa buluyor İtler azmış kuduz gibi soluyor Fakir fukaranın canı yanıyor Sütü bozuklarda malına ağlar Bıçak dayanacak kemikmi kalmış.? Kudurmuş köpekler sekiz can almış Kos koca bir devlet gaflete dalmış ÖZBEK düştüğümüz duruma ağlar Topuzu böyük benim evin karşısıdaki tepenin adı Yine tuzak yine sekiz şehit başta aileleri olmak üzere tüm türk milletinin başı sağ olsun ALLLAH aziz şehitlerimize rahmet eylesin |
Şehit sayısı biri ninbaşı olmak üzere 12 ye çıktı allah ailelerine sabır versin
|
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;604724]Şehit sayısı biri ninbaşı olmak üzere 12 ye çıktı allah ailelerine sabır versin[/QUOTE]
İranlı asıyor, bizimki besler, Soysuza verilen aşa yanarım, Uslanmaz domuzlar, uslanmaz pisler, Gezdiği toprağa, taşa yanarım. |
gırtlağamıza kadar dolup taşdık
kendi kuyumuzu kendimiz eştik gelen it sürüsüne biz kucak aştık bizdeki akılsız başa yanarım |
[QUOTE=OSMAN ECE;604726]gırtlağamıza kadar dolup taşdık
kendi kuyumuzu kendimiz eştik gelen it sürüsüne biz kucak aştık bizdeki akılsız başa yanarım[/QUOTE] Nasıl unuttular dostluğu, dünü, Şaşırdı imansız baksana yönü, Yüzülsün isterim hepsinin gönü, Sanmayın gebermiş leşe yanarım. |
Yerde kalmaz elbet mehmedin kanı,
Gün gelir alınır topunun canı, Şehidim mekanın Resul´ün (S.A.V.) yanı, Ben geride kalan eşe yanarım. |
[QUOTE=sandalli;604731]Yerde kalmaz elbet mehmedin kanı,
Gün gelir alınır topunun canı, Şehidim mekanın Resul´ün (S.A.V.) yanı, Ben geride kalan eşe yanarım.[/QUOTE] Adın yazdırmıştı dağ ile taşa Fırsat verirmiydi bu sefil puşta Ey büyük komutan sen gazi paşa Ordun aciz kaldı ona yanarım |
yahu arkadaşlar şuna bir ayar verin zaman çok farklı birimiz gelirken birimiz gitmiş oluyoruz şimdi olduğu gibi
|
[QUOTE=sandalli;604731]Yerde kalmaz elbet mehmedin kanı,
Gün gelir alınır topunun canı, Şehidim mekanın Resul´ün (S.A.V.) yanı, Ben geride kalan eşe yanarım.[/QUOTE] pkk doğuda şer tohumları ekiyor ateşler düştükleri yerleri yakıyor annelerin gözünden kanlar akıyor gözlerden dökülen yaşa yanarım |
[QUOTE=sandalli;604727]Nasıl unuttular dostluğu, dünü,
Şaşırdı imansız baksana yönü, Yüzülsün isterim hepsinin gönü, Sanmayın gebermiş leşe yanarım.[/QUOTE] onlarca mehmedim bayrağa sarıldı yüreklerimiz yandı damarlar gerildi bu ********lere her hızmet verildi diyari der ki verilen tv şeşe yanarım |
[QUOTE=OSMAN ECE;604740]onlarca mehmedim bayrağa sarıldı
yüreklerimiz yandı damarlar gerildi bu ********lere her hızmet verildi diyari der ki verilen tv şeşe yanarım[/QUOTE] Yere batsın hepten erkeği, kızı, Bir an önce bitsin çekilen sızı, Siyahi der bunlar yaban domuzu, Din kardeşim sanıp boşa yanarım. |
Sevdadan açılınca laf,
Gönüllere hoş geliyor. Derler aşık olanlar saf, Sanki bize taş geliyor. |
[QUOTE=sivaburs;604808]Sevdadan açılınca laf,
Gönüllere hoş geliyor. Derler aşık olanlar saf, Sanki bize taş geliyor.[/QUOTE] Ümitlerim yıkılıyor, Hayallerim yakılıyor, Bu hayattan bıkılıyor, Yaşam bana boş geliyor. |
[QUOTE=sandalli;604809]Ümitlerim yıkılıyor,
Hayallerim yakılıyor, Bu hayattan bıkılıyor, Yaşam bana boş geliyor.[/QUOTE] Dimdik dur ki seni övem, Etme gurban gözün sevem, Kurban olsun sana devem, Deve etli aş geliyor. |
[QUOTE=sivaburs;604810]Dimdik dur ki seni övem,
Etme gurban gözün sevem, Kurban olsun sana devem, Deve etli aş geliyor.[/QUOTE] Bağımdaki güller soldu, Sade kuru dallar kaldı, Gözlerime hasret doldu, Düşündükçe yaş geliyor. |
ayrılık vakti yakın
gülmeyin bana sakın arkasından su dökün gözlerimden yaş geliyor |
[QUOTE=sandalli;604811]Bağımdaki güller soldu,
Sade kuru dallar kaldı, Gözlerime hasret doldu, Düşündükçe yaş geliyor.[/QUOTE] Göndereyim bin atıma, Misafir ol gel yatıma, Üstat vurdun suratıma, Tükürdükçe diş geliyor. |
[QUOTE=OSMAN ECE;604812]ayrılık vakti yakın
gülmeyin bana sakın arkasından su dökün gözlerimden yaş geliyor[/QUOTE] Yüreğimde yoktur hazım, Gariplere aşk ne lazım, Yavaş yavaş bitti yazım, Çok yakında kış geliyor. |
[QUOTE=OSMAN ECE;604812]ayrılık vakti yakın
gülmeyin bana sakın arkasından su dökün gözlerimden yaş geliyor[/QUOTE] Mübarektir senin özün, Niçin ağlar olmuş gözün, Üstat söylediğin sözün, Yüreğime şiş geliyor. |
[QUOTE=sivaburs;604815]Mübarektir senin özün,
Niçin ağlar olmuş gözün, Üstat söylediğin sözün, Yüreğime şiş geliyor.[/QUOTE] Akşam üstü efkar çöker, Yorgun gözler seller döker, Hasret canı içten büker, Akla kalem kaş geliyor. |
açan gülüm soluyor
yarin saati doluyor oğul dediğin oluyor mor dağlara kış geliyor |
[QUOTE=sandalli;604816]Akşam üstü efkar çöker,
Yorgun gözler seller döker, Hasret canı içten büker, Akla kalem kaş geliyor.[/QUOTE] Aşka kurban verdin teni, Öyle ise seyret beni, Kumarda yenerim seni, Attığım zar şeş geliyor. (Sen aşkta, ben kumarda hayırlısı be Üstat:) ) |
[QUOTE=sandalli;604816]Akşam üstü efkar çöker,
Yorgun gözler seller döker, Hasret canı içten büker, Akla kalem kaş geliyor.[/QUOTE] bugün gönül üzgün bumu felek senin yazgın basmayın yaram azgın dert birderken beş geliyor |
[QUOTE=sivaburs;604818]Aşka kurban verdin teni,
Öyle ise seyret beni, Kumarda yenerim seni, Attığım zar şeş geliyor. (Sen aşkta, ben kumarda hayırlısı be Üstat:) )[/QUOTE] Gerçek değil yalan dünya, Yaşanılan korkunç rüya, Şeş atarmış üstat güya, Bana niye beş geliyor? |
[QUOTE=sandalli;604820]Gerçek değil yalan dünya,
Yaşanılan korkunç rüya, Şeş atarmış üstat güya, Bana niye beş geliyor?[/QUOTE] Kendine ağ örüyorsun, Defterini dürüyorsun, Yeki beş mi görüyorsun, Gerçek sana düş geliyor. |
[QUOTE=sivaburs;604821]Kendine ağ örüyorsun,
Defterini dürüyorsun, Yeki beş mi görüyorsun, Gerçek sana düş geliyor.[/QUOTE] Yorulduk bak eğil eğil, Sağmal inek gibi sağıl, Hayat inan kolay değil, Bazen başa iş geliyor. |
[QUOTE=sandalli;604822]Yorulduk bak eğil eğil,
Sağmal inek gibi sağıl, Hayat inan kolay değil, Bazen başa iş geliyor.[/QUOTE] Bu dostunu sanma ırak, Sen kendini bana bırak, Sen ustasın ben de çırak, Bindirecem çüş geliyor. |
[QUOTE=sivaburs;604823]Bu dostunu sanma ırak,
Sen kendini bana bırak, Sen ustasın ben de çırak, Bindirecem çüş geliyor.[/QUOTE] Zarın beni bitiriyor, Attığını getiriyor, Şansı elim yitiriyor, Sırtım yere tuş geliyor. |
[QUOTE=sandalli;604824]Zarın beni bitiriyor,
Attığını getiriyor, Şansı elim yitiriyor, Sırtım yere tuş geliyor.[/QUOTE] sivaburs'um ömrüm akar, Goramaz uzaktan bakar, Yumruğu gözüme çakar, Gündüz bile loş geliyor. |
[QUOTE=sivaburs;604823]Bu dostunu sanma ırak,
Sen kendini bana bırak, Sen ustasın ben de çırak, Bindirecem çüş geliyor.[/QUOTE] iki yiğit birbirine sargın vakit geçmiyor durgun diyari yetişemiyor yorgun kanadı kırık kuş geliyor |
[QUOTE=sivaburs;604825]sivaburs'um ömrüm akar,
Goramaz uzaktan bakar, Yumruğu gözüme çakar, Gündüz bile loş geliyor.[/QUOTE] Siyahi der aklım şaştı, Şike. teşvik baştan aştı, Fenerbahçe küme düştü, :) Süper lige Muş geliyor. |
Ustaların elleri, sazlarının telleri, pak olan gönülleri dert görmesin bu akşam. (Aman diyim üstat ne küme düşmesi, uyutmayacaksın beni :) Zaten Diyari baba şoka sokmuştu yeni çıktım aman diyim) Hayırlı geceler.
|
elinize dilinize güçlü kaleminize sağlık yüreğinizden öpüyorum
|
[QUOTE=sivaburs;604828]Ustaların elleri, sazlarının telleri, pak olan gönülleri dert görmesin bu akşam. (Aman diyim üstat ne küme düşmesi, uyutmayacaksın beni :) Zaten Diyari baba şoka sokmuştu yeni çıktım aman diyim) Hayırlı geceler.[/QUOTE]
Iki büyük ustanin da yüregine saglik, Mevlam size huzur ve mutluluklar versin. Sadece senin icin bile Fenerbahce´nin küme düsmesini istemem hocam, böyle devam edin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:45. |