![]() |
Cevap: Sitemizin Ozanları
diyari usta ALLAH sana sağlıklı ve uzun ömür sandallı usta sana gönül yaralarının kapanmasını sivaburs usta sanada oynadığın tüm oyunları kazanmayı nasip etsin vel hasılı kelam üçünüzünde yüreğine kalemine sağlık işiniz rast gelsin.
Sandallı üstad şu F.B. ile uğraşmayı bıraksan diyorum. |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;604832]diyari usta ALLAH sana sağlıklı ve uzun ömür sandallı usta sana gönül yaralarının kapanmasını sivaburs usta sanada oynadığın tüm oyunları kazanmayı nasip etsin vel hasılı kelam üçünüzünde yüreğine kalemine sağlık işiniz rast gelsin.
Sandallı üstad şu F.B. ile uğraşmayı bıraksan diyorum.[/QUOTE] Tamam daha Fenerbahce´yle ugrasmam hocam. :) |
Aşk güzeldir aman ondan yakınma,
Sevdalı gönlüme tavır takınma. Eller ne der diye n´olur çekinme, Sen gel de isterse kaçtı desinler. |
[QUOTE=sandalli;604850]Aşk güzeldir aman ondan yakınma,
Sevdalı gönlüme tavır takınma. Eller ne der diye n´olur çekinme, Sen gel de isterse kaçtı desinler.[/QUOTE] Hiçbir sevdam beni mesut etmedi, Candan sevdim sonu iyi bitmedi, Sevdalarda şansım yaver gitmedi, Ozan şom ağzını açtı desinler. |
[QUOTE=sivaburs;604851]Hiçbir sevdam beni mesut etmedi,
Candan sevdim sonu iyi bitmedi, Sevdalarda şansım yaver gitmedi, Ozan şom ağzını açtı desinler.[/QUOTE] Yar elin sözünü ciddiye alma, Bu garip gönlümü dertlere salma, Bir inat uğruna gurbette kalma, Sılaya yeniden göçtü desinler. |
[QUOTE=sandalli;604852]Yar elin sözünü ciddiye alma,
Bu garip gönlümü dertlere salma, Bir inat uğruna gurbette kalma, Sılaya yeniden göçtü desinler.[/QUOTE] İftarını açıp oturdun banka, Aşk deyip gönlümü yakma be kanka, Haydi alsın seni Zümrüd-ü Anka, Yare kanat çırpıp uçtu desinler. |
[QUOTE=sivaburs;604853]İftarını açıp oturdun banka,
Aşk deyip gönlümü yakma be kanka, Haydi alsın seni Zümrüd-ü Anka, Yare kanat çırpıp uçtu desinler.[/QUOTE] Aşk olsun içinde yaşam özünün, Emsali var mıdır yarin gözünün? Sevda var ardında her bir sözünün, İsterse nefretler saçtı desinler. |
[QUOTE=sandalli;604854]Aşk olsun içinde yaşam özünün,
Emsali var mıdır yarin gözünün? Sevda var ardında her bir sözünün, İsterse nefretler saçtı desinler.[/QUOTE] Ben kadar var mıdır sevdayı anan, Var mıdır ben kadar yüreği yanan, Taslara meyleri doldursun canan, Yar elinden bade içti desinler. |
[QUOTE=sivaburs;604855]Ben kadar var mıdır sevdayı anan,
Var mıdır ben kadar yüreği yanan, Taslara meyleri doldursun canan, Yar elinden bade içti desinler.[/QUOTE] Zülüfleri rüzgar ile savursun, İsterse bedenim yere devirsin, Alsın yüreğimi aşkla kavursun, Ömrü bir aşk için geçti desinler. |
Hani gül dererdi gülleri eken,
Güle uzanırken kanattı diken, Etrafta epeyce güzel var iken, Ozan vefasızı seçti desinler. |
[QUOTE=sivaburs;604857]Hani gül dererdi gülleri eken,
Güle uzanırken kanattı diken, Etrafta epeyce güzel var iken, Ozan vefasızı seçti desinler.[/QUOTE] Gönül O´nu sevdi el onu yazar, Bir gün düşünmesem yaralar azar, Elma yanaklara değmesin nazar, O´na sultandaki taçtı desinler. |
[QUOTE=sandalli;604858]Gönül O´nu sevdi el onu yazar,
Bir gün düşünmesem yaralar azar, Elma yanaklara değmesin nazar, O´na sultandaki taçtı desinler.[/QUOTE] Severse ne olur ozanın hali, Bu kez bir destanı okur ahali, Kazmayı savurup Ferhat misali, Dağları ikiye biçti desinler. |
[QUOTE=sivaburs;604859]Severse ne olur ozanın hali,
Bu kez bir destanı okur ahali, Kazmayı savurup Ferhat misali, Dağları ikiye biçti desinler.[/QUOTE] Benden başkasına gönülden darıl, Yalnızca aşkımın harında karıl, Gel hadi bekletme boynuma sarıl, Siyahi sevdaya açtı desinler. |
[QUOTE=sandalli;604860]Benden başkasına gönülden darıl,
Yalnızca aşkımın harında karıl, Gel hadi bekletme boynuma sarıl, Siyahi sevdaya açtı desinler.[/QUOTE] İzin vermem asla yürek coplansın, Yay gerip ok atam yare saplansın, Bütün konu komşu orya toplansın, sivaburs yaptığın suçtu desinler. |
Tesekkürler üstat, geceye isik sacan dizelerin hic susmasin, yüregine saglik, iyi geceler.
|
[QUOTE=sandalli;604862]Tesekkürler üstat, geceye isik sacan dizelerin hic susmasin, yüregine saglik, iyi geceler.[/QUOTE]
Dizeler, dizelerle buluşunca ışık saçar. Dizelere can veren Üstadıma saygılar gönderiyorum. İyi geceler. |
saat 0.18 eve yeni geldim banada her ikinizede teşekkür etmek kalmış
|
Ozanlar yazmış yine dizi, dizi
Okudukça başladı içimde bir sızı Kiracı Dünya da erkeği, kızı Arkandan ne iyi insandı desinler |
[CENTER][sandalli]
Zülüfleri rüzgar ile savursun, İsterse bedenim yere devirsin, Alsın yüreğimi aşkla kavursun, Ömrü bir aşk için geçti desinler. [SIZE=3][COLOR=red]Haktan dilek diledim olmadi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Kimseler gözüm yasin silmedi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Karabahtim bana hic gülmedi,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red]Ömrünü nar´a yakti desinler.[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] |
bu dünya böyle geldi böyle gider
kimisi lort olmuştur kimi didar can yaşlanmış kalmamış idar varsın diyari dünyadan bıktı desinler |
Türkün asaletin tüm dünya görsün,
Kahraman milletim huzura ersin, Mevlam ordumuza güç, kuvvet versin, Eşkıyayı yurttan sürelim gardaş. |
Köpek soyu işte kana doymuyor,
Durun deriz ama onlar duymuyor, Kanuna, nizama asi uymuyor, Şunların dersini verelim gardaş. |
Uçaklar Kandil´i başına yıksın,
Mevlam ahirette harlarda yaksın, Hele şu kahpeler ininden çıksın, Yiğitlik kimdeymiş görelim gardaş. |
Anlamıyor bunlar kelamdan, sözden,
Yanmasın analar ne olur özden, Mehmet nişan alsın arpacık, gezden, Alın ortasından vuralım gardaş. |
Siyahi der artık bu keder yeter,
Çok sürmez çakallar kökünden biter, Türkiye´de türkün borusu öter, Terörün kolunu kıralım gardaş. |
akıl ermez bugün ile yarına
yürek dayanmaz ayrılığın zarına kavuştunmu küçük cennet toruna kucaklayıp birde öp benim için |
AW: Sitemizin Ozanları
zamansiz geldi ayrilik günü
sanma diyariunuttum seni torunla gecirdik bu güzel günü hasreti hasrete kat benim icin |
Cevap: AW: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=ece4858;604894]zamansiz geldi ayrilik günü
sanma diyariunuttum seni torunla gecirdik bu güzel günü hasreti hasrete kat benim icin[/QUOTE] canım kendi şifreni giremiyorsun çünkü oranın harfleri farklı avşarın adıyla geldi dörtlük ister avşarın adına devam et zolanıyorsan bırakalım |
AW: Sitemizin Ozanları
canim ben bunu beceremiyorum laptop bu klavyesi farkli bunun birde bizim torun dugmelerini kemirmis hep kirmis...kendisi gibi gedik olmus..size basarilar hos sohpetler..(asik sefil)
|
sen yokken olurmu gönlüm hoş
odalar karanlık her yanım boş uçup gelirim yanına olsam kuş küçük yanaktan tad benim için |
[QUOTE=OSMAN ECE;604897]sen yokken olurmu gönlüm hoş
odalar karanlık her yanım boş uçup gelirim yanına olsam kuş küçük yanaktan tad benim için[/QUOTE] Gönlüm ayağına serilmiş yaygı, Bitse de sevgiler bitemez saygı, Mademki sevgimden duyarsın kaygı, Öyleyse kadere çat benim için. |
[QUOTE=sivaburs;604898]Gönlüm ayağına serilmiş yaygı,
Bitse de sevgiler bitemez saygı, Mademki sevgimden duyarsın kaygı, Öyleyse kadere çat benim için.[/QUOTE] kurumadı bu yaşlının sırtında teri can yurduma hucum etti her biri yüksektir ozanın kalbimdeki yeri yalanım varsa vur enseme pat benim için |
[QUOTE=OSMAN ECE;604899]kurumadı bu yaşlının sırtında teri
can yurduma hucum etti her biri yüksektir ozanın kalbimdeki yeri yalanım varsa vur enseme pat benim için[/QUOTE] Yıkadım gönlümü çeşme arkında, Kuruttum feleğin dönen çarkında, Yine olamazsan bunun farkında, Çıkarıp çöplüğe at benim için. |
[QUOTE=sivaburs;604900]Yıkadım gönlümü çeşme arkında,
Kuruttum feleğin dönen çarkında, Yine olamazsan bunun farkında, Çıkarıp çöplüğe at benim için.[/QUOTE] mübarek ayın bereketi bol oldu yarden ayrılalı sanki yıl oldu diyari baba yalnızlığa kul oldu bu kaderi pazarda sat benim için |
[QUOTE=OSMAN ECE;604901]mübarek ayın bereketi bol oldu
yarden ayrılalı sanki yıl oldu diyari baba yalnızlığa kul oldu bu kaderi pazarda sat benim için[/QUOTE] Ben seni bilirim canımdan öte, İçimde sevgine vuramam kota, sivaburs'u yatır canlı tabuta, İki üç mezarcı tut benim için. |
işte ufuklardan göründü duman
girmedi siteye hayli bir zaman burakma üstadım amanha aman hele yeni bir ayak verde görelim |
Gidenler dönecek binip katıra,
Mutluluğu getir hergün hatıra, Özlemi karala üç beş satıra, Okuyup saracak cana bil gayri. |
[QUOTE=sivaburs;604904]Gidenler dönecek binip katıra,
Mutluluğu getir hergün hatıra, Özlemi karala üç beş satıra, Okuyup saracak cana bil gayri.[/QUOTE] ayrıldı yurdundan döşün dövüyor beğenmemiş orayı köyün övüyor evlat bilmiş sizleri çok çok seviyor sefilimi kendine ana bil gayrı |
[QUOTE=OSMAN ECE;604905]ayrıldı yurdundan döşün dövüyor
beğenmemiş orayı köyün övüyor evlat bilmiş sizleri çok çok seviyor sefilimi kendine ana bil gayrı[/QUOTE] Rabbim annemizi sevginle donat, Diyari dilinden dökülür sanat, Bu ozan bir zaman açarsa kanat, Size doğru uçan suna bil gayri. |
[QUOTE=sivaburs;604906]Rabbim annemizi sevginle donat,
Diyari dilinden dökülür sanat, Bu ozan bir zaman açarsa kanat, Size doğru uçan suna bil gayri.[/QUOT çok özlemiş ulaş ada köyünü sarı saltuktan almıştır huyunu içtinmi iftarda soğuk suyunu içipte güzelce kana bil gayrı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:23. |