Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

kurtlapalıcun. 25.11.2008 12:59

Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[COLOR="Blue"]O DAMKİ PERDELER KALKAR PERDELER İNER
AZRAİLE HOSGELDİN DİYEBİLMEKTIR HUNER
KURTLAPALI CÜNEYT [/COLOR]

kurtlapalıcun. 25.11.2008 13:02

İSYANKAR ALEMİN SERSERİSİ CÜNEYTTEN BUTUN KURTLAPALI YA SLM[COLOR="Red"] (HERKES ÜZERİNE ALINMASIN DİKKAT ONA GÖRE HADI)[/COLOR]

kurtlapalıcun. 25.11.2008 13:04

KURTLAPALIYIM DİYE GECİNME ONCE ADAM GİBİ ADAM OLUN [COLOR="Navy"](UZERINE ALINACAKLAR BELLİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))[/COLOR]

kurtlapalıcun. 25.11.2008 13:05

CÜNEYT TURHALLI AYNİ ZAMAN DA SİVASTA OKUYOR LİSEDE[COLOR="Red"] GUCURNUN TORUNU[/COLOR]

dark_yamtar58 25.11.2008 13:12

[QUOTE=kurtlapalıcun.;338502]CÜNEYT TURHALLI AYNİ ZAMAN DA SİVASTA OKUYOR LİSEDE[COLOR="Red"] GUCURNUN TORUNU[/COLOR][/QUOTE]

Hadiya Sen gucurun torunumusun.Gucur benim dayımdır kardeş kendisine selam söyle Turhala ve turhaldaki adıslılara selamlar.Adıslı bekir.

abdussvs 28.11.2008 02:46

[QUOTE=kurtlapalıcun.;338502]CÜNEYT TURHALLI AYNİ ZAMAN DA SİVASTA OKUYOR LİSEDE[COLOR="Red"] GUCURNUN TORUNU[/COLOR][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"] Cüneyt Efendi dinle bakalım Emmini;

Burası GUCUR DEDEN gibi partal atacağın, AŞTİM EBEN gibi çıngırak çıkartacağın yer değil yeğenim. Önce adam olmayı, efendiliği, insanlarla konuşmayı öğren sonra yazı yazmaya çalış. Adam olun laflarını savurmak için buraya değil dedenin köylerden topladığı hasta hayvanları bağladığı ahıra git. Babana da İstanbulda oturan FARUK EMMİM sana selam söyledi de olurmu yeğenim. Bu sayfayı sahiplenip birilerine laf atabilmen için daha çok yolun var...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 28.11.2008 02:50

[QUOTE=kurtlapalıcun.;338501]KURTLAPALIYIM DİYE GECİNME ONCE ADAM GİBİ ADAM OLUN [COLOR="Navy"](UZERINE ALINACAKLAR BELLİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))[/COLOR][/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Ben bu sayfa unutulup gitmesin, hiç kimse arasında bu sayfalarda kırgınlık olmasın diye uğraş veriyorum ve herkesle saygı sevgi çerçevesinde diyaloğa geçmeye çalışıyorum. Onun için lafı önce ben üstüme alırım...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 28.11.2008 02:52

[QUOTE=kurtlapalıcun.;338497][COLOR="Blue"]O DAMKİ PERDELER KALKAR PERDELER İNER
AZRAİLE HOSGELDİN DİYEBİLMEKTIR HUNER
KURTLAPALI CÜNEYT [/COLOR][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][B][I][U]NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR...
TEKTİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR...

[/U][/I][/B][/FONT]

abdussvs 28.11.2008 02:58

[B][I][COLOR="Red"]

Şimdi tanıdınmı ben kimmişim Cüneyt yeğenim.Baban seni Sivas'a internetten millete densiz densiz laflar etsin diye değil, kendisi gibi Gucur'un (yaklaşık5-6 ay öncesine kadar) peşinde dolansın diye değil okuyup adam olasın diye getirdi. Hadi şimdi oturda dersine çalış büyük adam olacaksın sen. Resimler bölümünde Mehmet'le Bekir'in resmine bak hazır gelmişken...

[/COLOR][/I][/B]

fevzireiscoşkun 28.11.2008 10:05

hayırlı cumalar kurtlapa hayırlı günler herkese ben kurtlapalıyım diyen herkese

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:56.