![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=OSMAN ECE;561237]köyümde gördüm bir delik taşlı
can salim gardaş akıllı başlı gurbette diyarinin gözleri yaşlı hasretim köyüme hasretim hasret[/QUOTE] [I][B]Deliktaş'tan Baktım Yapalı Köye, Sivasa Giderken Vereyim Mola, Diyarı Babanın Gönlü Hoş Ola, Uzakta Olsamda Hasretim Hasret..[/B][/I] |
ATAMIZA ŞİKAYET MEKTUBU
buraktığın mirasa oldular sazan haksızın önüne dur atam yetiş kariştı adalet bozuldu düzen bunların hesabını sor atam yetiş gençliğe emanet ettiğin vatan aldiği emaneti ucuza satan deveyi bile hamutla yutan kurduğun düzeni gör atam yetiş mefsimsiz avlanıyor avcılar yine filizleniyor eski mavcular ne yapacağını şaşırdı savcılar adalet masası kur atam yetiş aşık diyari baba bir garip yolcu kimi sağcı olmuş kimisi solcu kaçakcı mal satıyor görmüyor kolcu bunların dersini ver atam yetiş |
CANIM ABİM ÇOK GÜZEL ELİN DİLİN DERT GÖRMESİN SAYGILAR ELLERİNDEN ÖPÜYORUM
|
[QUOTE=AŞIK AYDIN;565481]CANIM ABİM ÇOK GÜZEL ELİN DİLİN DERT GÖRMESİN SAYGILAR ELLERİNDEN ÖPÜYORUM[/QUOTE]
sizin gibi dosta kıymet verilir ayağının altına atlas serilir bu dervirde artık nadir görülür senin gibi asil ozan aydınım iki kanat çırpıp yüksekten öttü birazcık atışıp burakıp gitti yalnızlık sitede canıma yetti kur burada bir düzen aydınım |
BÜTÜN YAPALI KÖYÜNÜN BAŞI SAĞ OLSUN EBUSEYİT ABİMİZİ BU GÜN ULAŞ SİVAS
KARA YOLUNDA VAHİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU KAYIP ETTİK ACILI AİLESİNE BAŞ SALIĞI DİLİYORUM YARALILARA ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM |
Basiniz sagolsun senin ve tum yapalilarin.Allahtan rahmet ailesini basligi diliyorum.
|
[QUOTE=bilal kose;565862]Basiniz sagolsun senin ve tum yapalilarin.Allahtan rahmet ailesini basligi diliyorum.[/QUOTE]
SAĞ OL BİLAL BEY ALLAH RAZI OLSUN |
selam yapalı selam osman abicim nasılsın
evet ulaştaki kazada bir kişi vefat etmiş ama ben tanımıyorum merhuma allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun abicim sizinde başınız sağolsun takdiiri ilahi ecel gelince cihana biliyosun oluyor baş ağrısı bahane. |
[QUOTE=aysima58;565886]selam yapalı selam osman abicim nasılsın
evet ulaştaki kazada bir kişi vefat etmiş ama ben tanımıyorum merhuma allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun abicim sizinde başınız sağolsun takdiiri ilahi ecel gelince cihana biliyosun oluyor baş ağrısı bahane.[/QUOTE] SAĞ OLASIN HEMŞERİM BAŞTA SANDALLI DOSTUM OLMAK ÜZERE BÜTÜN DOSTLARDAN ALLAH RAZI OLSUN İLİG ALAKA İÇİN HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM |
[B]Allah rahmet eylesin, başınız sagolsun Osman Abimm[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:50. |