![]() |
Cevap: SitemiziN EnlerI
[quote=titizyiğido;429950]SİTEMİZİN EN MERTİ:hakaan
SİTEMİZİN EN HIZINA YETİŞİLMEYENİ:altuntaş58 SİTEMİZİN EN HARBİSİ:barikat58 SİTEMİZİN EN İYİ YORUMCUSU:yiğiter SİTEMİZİN EN HÜRMETE LAYIĞI:deliktaşlısalim SİTEMİZİN EN İYİ SİYASETÇİSİ:kibrisli SİTEMİZİN EN CADISI:betüş58:) SİTEMİZİN EN DELİKANLISI:cley SİTEMİZİN EN OTORİTERİ:arif coşkun SİTEMİZİN EN DİNLE İLGİLİ KONU AÇANI:seva SİTEMİZİN EN ŞAİRİ:sabiha serin SİTEMİZİN EN KARİZMATİĞİ:eyüphan aydın SİTEMİZİN EN AVATARI DEĞİŞMEYENİ:denizkızı [B]SİTEMİZİN EN SİVRİ DİLLİSİ:madımak58[/B] SİTEMİZİN EN KAYBOLANI:abircan(özledik abimizi) SİTEMİZİN EN ÇABUK SİNİRLENENİ:merkez alperen:) SİTEMİZİN EN AŞÇISI:kronick bu biraz kısa oldu daha kapsamlı bi çalışmayla yeniden yapacam......... SİTEMİZİN EN ÇOK HALI SAHA ORGANİZASYONU YAPANI:abdullah duman[/quote] [B][I][COLOR=magenta]İnanamıyorum,en sivri dilli olarak yerimi almışım listede.Garip :)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Yine de teşekkürler titizyiğido,bu listede olmakta ayrı bir gurur :)[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sivaslıbaki;429963]kimse beni seçmemiş bu sitede tanınmıyormuyum ben ya ???[/QUOTE]
benim listemdesin baki sen yazdıkya bi baksan |
[QUOTE=madımak_58;430491][B][I][COLOR=magenta]İnanamıyorum,en sivri dilli olarak yerimi almışım listede.Garip :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Yine de teşekkürler titizyiğido,bu listede olmakta ayrı bir gurur :)[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] hadi itiraf et madımak kardeşim biraz öylesin.:D...ayrıca sitede açılan konulara yapacağı yorumu merak ettiğim insanlardansın........zaman zaman hararetli tartışsakta.:D.......... |
ben yine sivaslıbaki diyorum
|
[B]Listede bana da yer verdiğin için teşekkürler titizyiğido.Ben de Ankaraya dönünce "EN" listesi yaparım inşallah.[/B]
|
benim en listemde sadece ben varım herkese küstüm en az geleni desydiniz bari ya:(
|
[quote=Cley;430763][B]Listede bana da yer verdiğin için teşekkürler titizyiğido.Ben de Ankaraya dönünce "EN" listesi yaparım inşallah.[/B][/quote]
niye sivasta yapıyonda seni tutanmı var :D |
[B]Ne güzel bu kezki listede bana gene yer yok:)[/B]
|
[QUOTE=yerliturkuaz;430783][B]Ne güzel bu kezki listede bana gene yer yok:)[/B][/QUOTE]
gardaşım o 3-4 dakikalık bi listeydi............. çalışmalar sürüyor :)...........muhteşem bi liste yapacam kimse ben yokum diyemeyecek......:D |
hım benim listemde en cana yakını betüş
en siteye ugramayanı cray sivaslı en abisi deliktaslı salim en iyi bacıları hearacat suzi eni güzel yazılarıyla kronik şimdilik bu kadar ha bide sitenin en küçük üyesi sarıpapatya:) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:42. |