![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;359061]Sandallinin neler geldi basina,
Gidemedi bugün kendi isine, Aklar düsütü onun kara sacina, Oglumun ayagi kirildi bugün.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]haberi aldım inan ki yeni öpüyorum ben yiğenimi diliyorum şifa dileklerimi kabul edin lütfen bu çiçekleri [IMG]http://www.hizliresim.com/2009/1/7/1242.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;359182][B][COLOR="DarkOrange"]haberi aldım inan ki yeni
öpüyorum ben yiğenimi diliyorum şifa dileklerimi kabul edin lütfen bu çiçekleri [IMG]http://www.hizliresim.com/2009/1/7/1242.jpg[/IMG] [/COLOR][/B][/QUOTE] Tesekkürler bacim yüregin yeter, Bu aci inan ki herseyden beter, Gün gelir elbette bunlarda gecer, Allah senin yavrularini da korusun. |
[B][COLOR=darkorange]allah cümlemizin yavrularını korusun
mazlumların da yanında olsun büyükler her acıya katlanır elbet [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]allah evlat acısı göstermesin [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;359180]Geçmiş olsun Sandallı Abim
Kötü haberi yeni öğrendim Versin acil şifalar Rabbim İyi olur yeğenimiz İnşallah[/QUOTE] Tesekkürler sana Bursa`nin sahi, Üzülünce cikarmis insanin ahi, Gün gelir yikilir zalimin tahti, Mazlumlar murada ererler birgün. |
İlk bahar sabahı ötüşen kuşlar
Kalplere yeni aşklar katarlar Mevsim döner göç eder kuşlar Benim göç edecek mekanım mı var ? . |
Hasan agabi cok gecmis olsun diliyorum bende
Cok üzüldüm inan birsey gelmiyor elden Nasil olmus, kim yapmis, düsmüsmü nerden Dua ediyoruz inseAllah iyilesir tez elden |
Nazarmi var üstünüzde
Kayganlikmi var pistinizde Ihmallikmi var kendinizde Dua ediyoruz tez elden iyilesir |
Neoldu ozanlar ben gelince sustunuz
Islerinizmi cok yoksa banamidir kastiniz tatli dilliyi tanik pasta yapiyordur Sandallim ve Arif usta tadiyordur |
[QUOTE=karatasli;359486]Neoldu ozanlar ben gelince sustunuz
Islerinizmi cok yoksa banamidir kastiniz tatli dilliyi tanik pasta yapiyordur Sandallim ve Arif usta tadiyordur[/QUOTE] eniste süpersin haha :D |
Öyle bir devir ki sakar mi sakar
Disida ici de hep bizi yakar Sözde adam olacak cocuklardan Beni garip gönlüm ne ceker... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:47. |
|