![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=karatasli;359486]Neoldu ozanlar ben gelince sustunuz
Islerinizmi cok yoksa banamidir kastiniz tatli dilliyi tanik pasta yapiyordur Sandallim ve Arif usta tadiyordur[/quote] Ozanlar susmaz söyler yürekten İşteler gelecekler tez elden tatli_dilli pasta yapar harbiden Gelin beraber tatalım desem olmaz mı ? . |
Laf anlayana söylenir ederse kusur
Istersen anlamayanin yüzüne tükür Yagmur yagdi sanar göge bakar Bu nesil benim yüregimi yakar |
[QUOTE=arifcoskun;359497]Ozanlar susmaz söyler yürekten
İşteler gelecekler tez elden tatli_dilli pasta yapar harbiden Gelin beraber tatalım desem olmaz mı ? .[/QUOTE] Cok sükür arifim yazdi yürekten Ben umudu kemistim felekten Tatli dilli pastayi kessin getirsin Nasil yapmis soralim bizede ögretsin |
Zaman kayar ellerinden tutamazsın
Sel gibi akar göz yaşların kurutamazsın Öylesine bendesin ve öylesine sendeyim ki Unutmak istesen de unutamazsın . |
Salata yapilmaz aci biderden,
Vaz mi gecilirmis nazli dilberden, Arif abim yazar candan cigerden, Yüregi var sigmaz dünya aleme. |
ASURE GÜNÜNÜZ HAYIRLI OLSUN OZANLARIM
SIZELERE BOL MUHABBETLER |
Can dedikce canimiz yanar
Kan dedikce yaramiz kanar Yar dedikce yüregimiz aglar Basimiza dökülür kaynar sular |
Karataslim karardi mi bak dünya,
Cok cabucak bitti güzelim rüya, Yasayamam artik böyle bir hülya, Zaman gecer bel bükülür yigidin. |
[QUOTE=harbikiz58;359517]ASURE GÜNÜNÜZ HAYIRLI OLSUN OZANLARIM
SIZELERE BOL MUHABBETLER[/QUOTE] Asure nedir bilirmisin Ben yapsam yermisin Yarin bize gelirmisin Yolarina kurban oldugum |
[quote=sandalli;359516]Salata yapilmaz acin biderden,
Vaz mi gecilirmis nazli dilberden, Arif abim yazar candan cigerden, Yüregi var sigmaz dünya aleme.[/quote] Salatayi iste tatlı_dilli den O dost sever seni gönülden Sana bir şey diyeceğim sandallim Aç gel msn'ni çok aceleynen... . |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:48. |
|