![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;359522]Karataslim karardi mi bak dünya,
Cok cabucak bitti güzelim rüya, Yasayamam artik böyle bir hülya, Zaman gecer bel bükülür yigidin.[/QUOTE] Dünyam kararsa göremem Can dostuma varamam Sevdigimi arar bulamam Kesilince dermeni dizlerimin |
bütün gün ölü gibi yattim yatakta
bir kasik yemek bile atmadim agzima ailemden baska kim katlanir bu nazima gittim göründüm daha demin doktora : (( |
[quote=tatli-dilli;359543]bütün gün ölü gibi yattim yatakta
bir kasik yemek bile atmadim agzima ailemden baska kim katlanir bu nazima gittim göründüm daha demin doktora : (([/quote] Geçmiş olsun sen bugün evdemiydin Keşke önceden doktora gitseydin Allah sana acil şifalar versin Nane limon kaynattır iç iyi gelsin . |
[QUOTE=tatli-dilli;359543]bütün gün ölü gibi yattim yatakta
bir kasik yemek bile atmadim agzima ailemden baska kim katlanir bu nazima gittim göründüm daha demin doktora : (([/QUOTE] Hasta düsmüs yataklar da yatiyor, Derdin derdimize yenisini katiyor, Ozan sana gecmis oldun diliyor, Iyileste yeniden costur burayi. |
Dertler sirtimizi kambur eyledi,
Sandalli yaliniz umman boyladi, Köpek gibi arkamizdan havladi, Yahudi köpegi kana doymuyor. |
Sular dövmek icin konmaz havana,
Selam olsun soysuzlari savana, Hayvan desem hakarettir hayvana, Yahudi alcagí neden kana doymuyor. |
Karardi mi dünya gözün karardi,
Osmanli olsaydi hesap sorardi, Hitler bile olsa kafalari kirardi, Hitler kadar olamadin müslüman. |
Asagidan gelir sürmeli gelin,
Garibin halinden birazcik bilin, Sekere benziyor o tatli dilin, Dili sussa gözleri var konusur. |
yüreginiz cok güzel ozanlarim
rabbim nasip etti oldu böyle güzel dostlarim sizler icin bende bir iki satir karalarim lakin israil yüzünden hic dinmiyor yaralarim |
derttler acılar bitmiyor
çocuklar öldü yetmiyor şimdide gazzeye giriyor firavun filistini terketmiyor |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:58. |
|