![]() |
|
Cevap: GÜNÜN SÖZÜ
Kendimi yalnız bırakmamak için bütün gece aynanın karsısında oturdum
|
[IMG]http://img83.imageshack.us/img83/6041/soz18nd4oh1.jpg[/IMG]
|
[B][COLOR="DarkRed"]bİr ÇİÇeĞİm vardi adini aŞk koydum kopardilar.bİr ÇİÇeĞİm vardi adini sevgİ koydum soldurdular.
Şİmdİ bİr ÇiÇeĞİm var adini izdirap koydum ne koparan var ne de solduran.[/COLOR][/B] |
yüregımdekı dülüşün gizli sahıbı ruhumdakı cıcegı besleyen toprak yanlıslarım arasında tek dogrum beraberken huzur buldugum kayetmekten korktugumsun
|
[B][COLOR="DarkRed"]Özleyiş yalvarış gibidir,sevgisiz gülmek ağlayış gibidir,
nerede ve nasıl olursam olayım senin gibi bir dostumun olduğunu bilmek benim için yaşayış gibidir...[/COLOR][/B] |
bir yanda kalbim bi yanda sensin her gece gelip hayalime girersin kalbimin köşesin de yer verdim sana ya candan sever ya vazgeçersin
|
[B][COLOR="DarkRed"]Ask ve arkadaslık
ask ve arkadaslık birgün yolada karşılaşmışlar... aşk kendinden emin bir şelkide sorar;; bensenden daha candan ve daha yakınım,,, sen niye varsın ki bu dünyada? arkadaşlık cevap verir;; sen gittikten sonra arkanda bıraktığın gözyaşlarını silmek için.....[/COLOR][/B] |
ben ne şair ne ozanım gönlünden geçeni kalemiyle yazanım
|
[B][COLOR="Red"]ÇOK DEĞERLİSİN
yağan yağmur gibisin:hem duru hem huzur dolu,akan ırmak gibisin: Bazen sakİn bazen delİ dolu,denizde olan inci gibisin: Hem bİrtanesİn hemde Çok deĞerlİsİn...[/COLOR][/B] |
Kimine Göre KraLım Kimine Göre Yalanım Herkes Rahat 0lsun Adamına Göre Adamım
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:31. |
|