![]() |
|
Cevap: Forumdan 3 Kişiye Çiçek Ver !!!
[COLOR="Cyan"][B][QUOTE=seten65;473294][COLOR="Purple"][B]
[/B][/COLOR][/QUOTE] sitedeki tüm kardeşlerime gelsin en güzel kokan çiçekler[/B][/COLOR] |
[B]seten65
güldane beyso_cu[/B] |
[QUOTE=guldane;473582]gülrubaa çiçeğini aldımhakkını helal et emi canımbenim
arif bey kardeşime altuntaş abiye sandallıya ayrıca teşekkür ederim arifbeyede çok teşekkür ederim bunca acını arasında bana çiçek yollamış canım kardeşim çok incesin allah gönlüne göre versin coşkun teyzemiz tekrar hayata merhaba desin inşallah amin salim kardeşime kızların tamamına metin cley yalçın duman ve diğer kardeşlerimin hepsine gelsin hayırlı akşamlar[/QUOTE] [QUOTE][/QUOTE] bütün site sakinlerine gelsin hekes biliyor zaten benim kimleri saydığımı ki elimden gelse bütün siteyi sayarım ama unutkanım ne yazıkki salim beycim çok teşekkür ederim bende size gelsin buyrun. |
Cley
Salim58 guldane |
turnamdan dostgulune bir cicek bahcesi olsun canim dostum arkadasim benim dostgulu tum ciceklere layiksin sen
|
[B]goramaz
turnam sivaslı fd[/B] |
[QUOTE][/QUOTE][QUOTE=sandalli;469661][B][I]Ben Cley´e ve Yildirim ( Metin)´e gönderiyorum cicekleri, cünkü en cok ikisi hakediyor. Sag olun[/I][/B]
[URL=http://img360.imageshack.us/i/rededenrose.jpg/][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/4874/rededenrose.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] sandallı arif bey salim altuntaş osman ece leblebi doğan cley günay ertuğhrul h.turan galiba a.duman yalçın metin haakan izmirli ertuğrul baki seemih yiğiter haythauyt arikarunçhi macredi ya nebiçim nik rüştü elmas serdal serdar ya bi türlü aklıma getiremiyom nolur alınmayın bana tatlı dilli kronik canan seten suzi betüş ayşegül kardelen bahar militan asena figen goramaz ömer yalçın sivaslı lady sivaslı sandy serhat mustafa özdemir gülrüba dilruba sivaslılar net ve sivaslılar net ailesi üyeleri hepinizin adını aklımda tutamıyorum hakkınızı helal din sitedeki bütün çiçekler az bile size adını sayamadıklarımdan özür dilerim ama tabiiki onlarada armağan ediyorum. |
başta doğan abim ve salim abim olmak üzere çok özlediğim tüm hemşerilerime gelsin benden bütün hoşkokulu çiçekler :)
|
[QUOTE][/QUOTE][QUOTE=guldane;473726]sandallı
arif bey salim altuntaş osman ece leblebi doğan cley günay ertuğhrul h.turan galiba a.duman yalçın metin haakan izmirli ertuğrul baki seemih yiğiter haythauyt arikarunçhi macredi ya nebiçim nik rüştü elmas serdal serdar ya bi türlü aklıma getiremiyom nolur alınmayın bana tatlı dilli kronik canan seten suzi betüş ayşegül kardelen bahar militan asena figen goramaz ömer yalçın sivaslı lady sivaslı sandy serhat mustafa özdemir gülrüba dilruba sivaslılar net ve sivaslılar net ailesi üyeleri hepinizin adını aklımda tutamıyorum hakkınızı helal din sitedeki bütün çiçekler az bile size adını sayamadıklarımdan özür dilerim ama tabiiki onlarada armağan ediyorum.[/QUOTE] sivaslı fd dot gülü turnam betüüüüüş sizi sviyorum kardelen çok özledim gız sizi nerdesiniz birazdasn görüşürüz tabii çocuklardan fırsat kalırsa kalmazsa gce kesin burdayım. |
[COLOR="DarkOrange"][FONT="Arial Black"]Ertugrul
sandalli ömer yalçın[/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:26. |
|