![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Dürüstlükle yaklaştım ben her kesime
Çiçekle giderim hep dost ziyaretine Bir dostum çiçeğimi attı çöp sepetine Demekki kıymetim yokmuş der küserim . |
[QUOTE=sandalli;360000]tatli-dilli gelmis vermiyor selam,
Küstü mü bizlere söylemez kelam, Eline vereyim bir kursun kalem, Yaz arz-u halini gönder yellerle.[/QUOTE] hayirli günler dilerim abilerim hic ben size küsebilirmiyim selam vermeden sizlere gidebilirmiyim bir türkü dinliyordum biraz cok hüzünlendim |
Çok alındım ben onun bu tutumuna
Belkide ben hakettim bu umudumla Dag daga küser kimin umrunda Hayallerim yıkıldı hep ona küserim . |
Böyle olsun istemedim bende bilirim
Benimde bir duygum var sezinlerim Zaman gelince başım alır giderim Vefasız dosta sitem eder küserim. . |
Arif der yorma kendini hiç boşa
Hayatta herşey gelir sağ olan başa Hiç bir şeye değmez iki damla yaşa Bahtım karalı der kaderime küserim . |
Bu tavır haraket bana çok dokundu
Belkide kaderin bir cilvesi oyunuydu Gereğinden fazla ilgi suçum bumuydu Kıymet bilmez dosta sitem eder küserim . |
[QUOTE=arifcoskun;360032]Bu tavır haraket bana çok dokundu
Belkide kaderin bir cilvesi oyunuydu Gereğinden fazla ilgi suçum bumuydu Kıymet bilmez dosta sitem eder küserim .[/QUOTE] Neden sitem eden ey büyük ozan, Bagina bahcene girmesin hazan, Sensin gecmiste hep güzeli yazan, Seni üzen kimse silem defterden. |
[QUOTE=arifcoskun;360032]Bu tavır haraket bana çok dokundu
Belkide kaderin bir cilvesi oyunuydu Gereğinden fazla ilgi suçum bumuydu Kıymet bilmez dosta sitem eder küserim .[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Bende derim nerde kaldı bizim ozanlar, Şu yalancı dünyada kimse kimseyi kırmasınlar. Bakın Filistin kan ağlıyor bekler bizden yardımlar, Birbirin kırmaktan ne anlar bu insanlar.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;360087][B][I][COLOR="Indigo"]Bende derim nerde kaldı bizim ozanlar,
Şu yalancı dünyada kimse kimseyi kırmasınlar. Bakın Filistin kan ağlıyor bekler bizden yardımlar, Birbirin kırmaktan ne anlar bu insanlar.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Filistin deyipte actin yarayi, Cikardim aklari giydim karayi, Müslüman görmüyor mu orayi, Kahrolsun yahudi kurusun soyu. |
Saldirdilar kücücük bir karaya,
Müslüman girmiyor neden araya, Merhem olmaz mi büyük yaraya, Kahrolsun yahudi, kurusun soyu. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:46. |
|