![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;360081]Neden sitem eden ey büyük ozan,
Bagina bahcene girmesin hazan, Sensin gecmiste hep güzeli yazan, Seni üzen kimse silem defterden.[/quote] Derdim çoktur hangisine yanayım Bir od düştü sineme hep yanarım Bazen sitem sözlerle de yazarım Silemezsin çok derin kazılmış yazım . |
Söyle bu dert ile nere giderim,
Müslüman dostuma sitem ederim, Biz yapamazsak Mevlam cok kerim, Yok eder soyunu yahudi senin. |
[QUOTE=arifcoskun;360097]Derdim çoktur hangisine yanayım
Bir od düştü sineme hep yanarım Bazen sitem sözlerle de yazarım Silemezsin çok derin kazılmış yazım .[/QUOTE] Sen yanma üstad yanam yerine, Sandalli sen inme fazla derine, Arif abi cikar birgün elbet serine, Seni üzenleri silem defterden. |
[quote=HaZaN;360087][B][I][COLOR=indigo]Bende derim nerde kaldı bizim ozanlar,[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=indigo]Şu yalancı dünyada kimse kimseyi kırmasınlar.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Bakın Filistin kan ağlıyor bekler bizden yardımlar,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Birbirin kırmaktan ne anlar bu insanlar.[/COLOR][/B][/I][/quote] Burdayız HaZaN bacım bizde seni ararız Göremezsek te bir gelene sorarız Elbet birgün İsrail'ide kaz gibi yolarız Bu canların hesabı elbet sorulur.!!! . |
Kar mi yagmis Sivasimin basina,
Kurban olam senin gözün yasina, Kardesim attigin kücük tasina, Milyonlarca yahudi kurbanin olsun. |
[QUOTE=sandalli;360096]Saldirdilar kücücük bir karaya,
Müslüman girmiyor neden araya, Merhem olmaz mi büyük yaraya, Kahrolsun yahudi, kurusun soyu.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Sandallı kardeşim yaramız o kadar büyü ki, Yanıp kavrulur filistine çare olmazlar ki. Bu körpe kuzulara can mı dayanır o kara minkler ki, Gelin birlik olalım müslümanız tam zamanı demedik mi . [/COLOR][/I][/B] |
Karadan havadan bomba yagiyor,
Yahudinin kini ile herkes yaniyor, Insanlik inek olmus bosa bakiyor, Kahrolsun yahudi kurusun soyu. |
Bos ver deme bana nasil bos verem,
Varip dost bagindan güller mi derem, Iste sen yoluna cicekler serem, Yeter ki sen bana gel sari saclim. |
Güven mi olur yalancinin sözüne
Sürme cekem senin mavi gözüne, Asik oldum ben de o güzel yüzüne, Yeter ki sen bende kal sari saclim. |
Dost meclisi bugün kurulsun
Askindan yanan gönlüm durulsun Sevmeyen kalbim hancerle vurulsun Seni sevmeyen namert olsun. Yakacaksa askin yaksin kavursun Sensiz gecen hergünüme lanet olsun Mavi gözlerin karsimda dursun Seni sevmeyen namert olsun Sürdürecekse senin askin sürdürsün Öldürecekse kipriklerin öldürsün Yasamak sensiz ne anlam bulsun Seni sevmeyen namert olsun... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:09. |
|