![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
iğrenç tuzaklarkuruldu
camiler okullar vuruldu gazze topa tutuldu filistinlim yanlız unutuldu babasız kaldı çocuklar anasız kaldı yavrular yuvasız kaldı bacılar filistinlim unutuldu kangallım hep filistin yazacak yazdıkça nefreti artacak kafirler tek tek yontulacak filistinlim filistinlim UNUTULMAYACAK |
istedimki biraz düzelsin moralimiz
biraz da renklensin dünyalarimiz dilerim yakinda son bulur savaslar ya da en azindan biraz olsun yavaslar |
artık sadece filistin olacak
bütün mısralarım filistin dolacak israil ne zaman ordan kovulacak işte ozaman kangallımda kurtulacak |
düsünüyorumda insanlar ne haldeler
bu karda kista evsiz barksiz bicareler bir tarafta katledilen onca insan var diger tarafta acimadan vuran vicdansizlar |
bugün üç füze atmış lübnan
israil denen kahpe bir düşman bir gün tek tek geberdiklerinde filistine girdiğine olacak bin pişman |
Radyoda caliyor türküler aci,
Yahudiye vuran basimin taci, Vurulmus yigitler agliyor baci, Sana kalkan eller kirlir elbet. |
Ne gelen var nede giden yanima,
Yapilan dokaniyor benim kanima, Taksamda disimi tatli canima, Hesap sorsam yahudinin itine. |
[quote=sandalli;360281]Ne gelen var nede giden yanima,
Yapilan dokaniyor benim kanima, Taksamda disimi tatli canima, Hesap sorsam yahudinin itine.[/quote] Gel dedinde gelmedikmi gurbanın olam Yapılan haksızlığa bende dayanamam Lakin sesimi kimselere duyuramam Kahrolsun ABD kahrolsun İsrail faşizmi . |
Harmanda oturmus eliyor kalbur,
Gurbet eller beni eyledi kanbur, Tut elimden beni yukari kaldir, Bükülmüs bellerim kalkamiyorum. |
Kayanin basinda ötüsen kuslar,
Rüzgar esti yine dagildi saclar, Filistinlim almis yahudi taslar, Attigin taslara kurbanim senin. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:49. |
|