![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bir sandalli daha gelmis buraya,
Hemsehrimle kimse girmez araya, Sandalli vermezmis önem paraya, Hosgeldin hemsom getirdin sefa. |
[QUOTE=sandalli;360561]Cocuk tas atiyor zirhli tanklara,
Nasil kiyar insan kücük canlara, Akittigin bunca kizil kanlarda, Israil köpegi bogulun birgün.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Navy"]Haydi Türkiyem koşalım yardıma, Birlik beraberlik günüdür durmasana. Canlar yanıyor kanlar akıyor baksana, ALLAH'ım yardım et nolur onlara. [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;360569][B][I][COLOR="Navy"]Haydi Türkiyem koşalım yardıma,
Birlik beraberlik günüdür durmasana. Canlar yanıyor kanlar akıyor baksana, ALLAH'ım yardım et nolur onlara. [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Neden yahudiden sorulmaz hesap, Yayilmis orta yerde dolanir fesat, Ne zaman sona erer aceb bu haset, Müslüman uyanda gör neler oldu. |
Mevlam koru bizi yagmurdan kardan
Gittim istemeden ayrildim yardan, Basim kurtulmadi düstügüm dardan, Yinede Allah cok sükürler olsun. |
[QUOTE=sandalli;360573]Neden yahudiden sorulmaz hesap,
Yayilmis orta yerde dolanir fesat, Ne zaman sona erer aceb bu haset, Müslüman uyanda gör neler oldu.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Gaflet uykusuna dalmış sormazlar hesap, Per perişan olmuş gazze nedir bu acep. Acımıyor mu bu yürekler nedir bu ızdırap, Uyan da bak etrafına ver bir cevap.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=HaZaN;360589][B][I][COLOR="Indigo"]Gaflet uykusuna dalmış sormazlar hesap,
Per perişan olmuş gazze nedir bu acep. Acımıyor mu bu yürekler nedir bu ızdırap, Uyan da bak etrafına ver bir cevap.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Müslümanim ister dünya malini, Kimse bilmez Filistin`in halini, Koparmislar kanadini kolunu, Bu hesap bizlere sorulur birgün. |
[QUOTE=sandalli;360597]Müslümanim ister dünya malini,
Kimse bilmez Filistin`in halini, Koparmislar kanadini kolunu, Bu hesap bizlere sorulur birgün.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Navy"]İçim yanar yüreğim kan ağlar, Nedenir ALLAH'ım bu kadar acılar. Gecesi gündüzü olmayan bu insalar, Sandallı gardaşım diner bu kederler.[/COLOR][/I][/B] |
Mutfakta yigildi onca bulasik,
Artik burada da isler karisik, Öyle bir güzele olmusum asik, Ne onsuz oluyor nede onunla. |
Hayatin anlamin varmidir bilen,
Garip cile ceker olmaz hic gülen, Asigin ardina düsüpte gelen, Güzelin kiymeti hic bilinmez mi. |
Sokaklar kayniyor insanlar cahil,
Gel de garip ozan bu halleri bil, Istersen hepsini bir kalemde sil, Yine de hic bitmez cahillik orda. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:39. |
|