![]() |
Cevap: BiR DeMeT SiiR
[B][I][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="Plum"]Su benim fani ömrüm
sona erdi göz acip yummus gibi Acmadan solan güle döndüm Hayatim sararmis solmus gibi....![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;333609][B][I][COLOR="red"][COLOR="red"][COLOR="Plum"]Su benim fani ömrüm
sona erdi göz acip yummus gibi Acmadan solan güle döndüm Hayatim sararmis solmus gibi....![/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Asena ve Aşk..!! Erguvani yağmurdu asena sağanak sağanak yağardı Saçları bahar olana akardı türkü tadında sözdü asena Masum bir masaldı Türk coğrafyası üstünde her daim Kavgalara koşardı elleri gül tutana sevgi dolu bakardı. Yalnızlığın soluğundan sıcak rüzgarları dağlara salardı Kulaklara aşk fısıldardı at üzerinde delikanlılar coşardı. Çayır çimen nal sesiyle dolardı toprak bozkurt kokardı. Gökten aşk yağardı sırılsıklam Türk için ağlardı asena Gözleri yıldızdı kaşları hilal bir kızdı asena Türk'e aşıktı Çılgın kurt asena dağlara adını yazdırdı destanlaşarak Her Türk onu tanırdı ve yüreklerinde onun kanı akardı. Saçları bayrak olan Türk'ün alın yazısında emeği vardı Bu şiiri hatırlayabiliyormusunuz............ |
bir aDam..
Bir adam gelir, aŞkı başlatır. Hayat değişir,adamın gözlerinde. Bir adam gelir aŞkın adını sevda koyar Yaşam gelişir , adamın kollarında. Bir adam gelir , Sevdayı yaşanılası kılar Anlam kazanır ,yaşamak ,adamın kalbinde Bir adam gelir Sevda gözyaşlarına boyanır Canın acımaya başlar, adamın sayesinde. Bir adam gelir Bir kadın gider Sevda olur gözyaşı |
[B][I][COLOR="Purple"]Anne sözü hep yabanci geldi dilime
herkesin vardi, benimki uzakta kardesimi koyup kundakta bizi nasil, kimlere güvenip biraktin Anne Anne diyenleri duyunca icime bicak saplanir Gözlerim kararirdi Kimsenin bu acilardan hic haberi olmadi Annem Bayramda ellerim, yüregim bos kalirdi kaderi tanimiyordum, isyanim sanaydi bilmiyordumki ben senin elinde degildi Istemeden sende kor ateslere yandin ANNEM. Bize hic arka cikan olmadi akan göz yaslarimizi kimse silmedi sensiz acilarimiz hic dinmedi Hala sevgine sevkatine hasretiz Annem. [/COLOR][/I][/B] |
AL BAYRAKTIR ANA YURDUN GELİNİ
BU CANI TÜRKLÜK’E ADADIM ANNE. ON İKİ YAŞINDA ETTİM YEMİNİ BU CANI VATANA ADADIM ANNE. TEZ GÜNDE DOĞUYA BAŞLAR BİR AKIN, ÖZKARDEŞ ÖCÜNÜ ALMAMIZ YAKIN. GİDİP DE GELMEZSEM AĞLAMA SAKIN, BU CANI ALLAH’A ADADIM ANNE. YAR SAÇINA DÜĞÜMLENMİŞ GÜL GİBİ YILAR YILI MEYVE VEREN DAL GİBİ. ZARF ÜSTÜNE MÜHÜRLENMİŞ PUL GİBİ BU CANI TÜRKLÜK’E ADADIM ANNE. KAFKASLAR’DA KAVGA BAŞLAR KAN OLUR, ÖTÜKEN DAĞLARI BOZ DUMAN OLUR. ERİNDE, GECİNDE KOÇ KURBAN OLUR, BU CANI ALLAH’A ADADIM ANNE. |
--->: BiR DeMeT SiiR
[B][I][COLOR="Magenta"]Seninle ask denizinde kaybolmak istiyorum,
Kimse görmesin duymasin bizi Sadece ikimiz sen ve ben Askimiza dalgalar ve martilar sahit olsun Günes batarken kollarina al beni Senin gözlerine bakarken Hayatta oldugumu anliyrum Eger bir gün gözlerine bakamazsam Bilki o gün benim ölüm günüm olur Hayat isigim sönmüs Yasayan bir ölü olurum Eger anlarsan bir gün beni sevmedigini Hic birsey söylemeden git Eger gözlerime bir daha bakarsan Inanki senden ayrilamam sevgilim Hayatima girdigin gibi sessizce git! Z. Keskin ahhh o günler ahhh ne güzel siirler buluyormusum ben o zamanlar :D [/COLOR][/I][/B] |
ELA GÖZLÜM
Aklımı başımdan aldın Sevdim seni ela gözlüm Gözümü yaşımdan aldın Sevdim seni ela gözlüm Aşığınım canımdan çok Bakışların sanki bir ok Sensiz aklım başımda yok Sevdim seni ela gözlüm Yürü boyunu göreyim Siyah saçların öreyim Aşkı yoluna sereyim Sevdim seni ela gözlüm Senden ayrı yaşamak zor Hasretin yüreğimde kor Sensizliği gel bana sor Sevdim seni ela gözlüm Gülüm seni çok özledim Derdi çileye ekledim Bilemezsin çok bekledim Sevdim seni ela gözlüm |
SENİ …SEV…
Öyle masum ve öyle güzel ki yağmur damlasının içinde Seni yaşamak… Bu kendini tanımayan cümleler ardında Gözlerinde aşk gibi çoğalmak… Orada ölüm orucunu tutmak.. Ve o an gözlerinle gözlerime dokunmanı isteyeceğim Mızıka çalacak o yağmur damlasına Babama aşık olduğumu söyleyeceğim Ve arkadaşımın köpeğiyle dalga geçeceğim Dikili aynaya bakıp bakıp seni sevdiğimi fısıldayacağım.. Sokaktaki çocuklara seni öğreteceğim Adına oyunlar üreteceğim Ve her geçişimde seni oynayan çocuklar göreceğim Ve sana aşık olduğumu inan ki bir tek ben bilmeyeceğim… Ölüm denen kabusu da sen varsın diye isteyeceğim.. |
KOPARMA GÜLLERİ
Koparma gülleri dalında kalsın Beni yaktın bir de bülbül yanmasın Duymuyorsun gönlümde ki feryadı Bir gün olur sende hasret çekersin Bir gün olur sende feryat edersin Bir heves diyorsun aşka sevgiye Böyle ise dünyada yaşamak niye Manasızdı sence tüm duygularım Hayatıma girdin söyle ne diye Gençliğimi yıktın söyle ne diye Belki bir gün beni hatırlayınca Yüreğin burkulur gözlerin dolar Kapılınca sen de bir vefasıza Baharı görmeden gençliğin solar |
[COLOR="Indigo"]Yine nisan yagmurunda islanacagim
Yine sensiz bulutlarla dertlesecegim Farkinda olmadan üsüdügümün Hasret atesiyle kavrulacagim Benim böyle feryadimi duymuyor musun Sensin benim tek tesellim anlamiyorsun Simdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim Hayatin cekilmeyen pençesindeyim Istersen sessiz gel haber vermeden Göreceksin beni ben ne haldeyim Belki birgün uzaklardan kosup gelirsin Belki gördügünde beni taniyamazsin Gücenirim diye sakin düsünme Hayli zaman oldu canim sende haklisin Gelde bitsin dertlerimiz kederlerimiz Gelde gülsün gözlerimiz gönüllerimiz Simdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim Yine nisan yagmurunda islanacagim Yine sensiz bulutlarla dertlesecegim Farkinda olmadan üsüdügümün Hasret atesiyle kavrulacagim [B][I][COLOR="Indigo"][/COLOR][/I][/B] [/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:37. |