![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Hoşgeldin abi nassın iyisin ? :)
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Burdayım kuşum buyur...
|
Tamam uzatmıyalım her şey ortada,eee kızlar ne var ne yok ya da bu sayfadakı herkes nasılsınız?
|
Dilşadddddd,Sevgim(kız akşam ne oldu kaybettim seni bulamadım:))Kuşum gittinmi?
|
Yönetici arkadaşlarım. Burası bu tür tartişmaların yeri değil lütfen özelinizde çözün bu tür sorunlarınızı.
|
[QUOTE=gönlüm58;498464]Dilşadddddd,Sevgim(kız akşam ne oldu kaybettim seni bulamadım:))Kuşum gittinmi?[/QUOTE]
[B]Ablacim misafirimiz geliyor yemekle ugrasiyorum :)[/B] |
sagol Onur kardesim iyiyim sen nasilsin?
|
[QUOTE=Rallim58;498439][B]Doğrusu maksadını aşan sözcüklerin sıralanması ile (bayan arkadaşların topicinde) hoş olmayan yönde ilerlemeler başladı.
Geçicide olsa kapatılmasında ziyade daha aklı selim davranılması gerekirdi diye düşünüyorum. Eyüphancığım, şakavari de olsa, "sen yokken ben vardım ya da yaşın 30 olmuş... " gibi maksadını aşan cümleler kullanmamaya özen göstermeni istirham ederim. Salim baba sana zahmet, kilidi aç ve, Eyüphan'ın "yanlış anlamalar ve maksadını aşan sözlerden dolayı" özürle yeniden start verelim. Tabii uygun görürseniz. (Mehmet ağbim, Arif kardeşim, Sandalli, Salim baba...)[/B][/QUOTE] [B]teşekkürler sağol abi keşke herkes benim gibi büğüğünün sözünü dinlemeyi denese konu kapatmak çözüm değil tartışmanın dozunu ayarlamak önemli. örnek olacağımız yerde olamıyoruz en çokta buna üzülüyorum.:)[/B] |
[COLOR=blue]bakin ben usladim abiler gereksiz konular acmiyorum arik, gerekte yok zaten akillandim artik uslu olacagim......................:)[/COLOR]
|
[COLOR=blue]Arif abi sizin düsünceleriniz nedir ask konusunda fikrinizi alabilirmiyim acaba......:?[/COLOR]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:49. |
|