![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;362694]Yagmur yagar düz ovalar sel olur,
Sen tas atsan bile bize gül olur, Düsmeyesin tüm dostlarin el olur, Allah seni korusun namert elinden.[/quote] Kimse bilmez kimselerin özünden Ancak dost anlıyor dostun sözünden Arif irdeler herşeyi çok derinlerden Kovulmak istemem sonra 9. köyden :D . |
[QUOTE=arifcoskun;362697]Kimse bilmez kimselerin özünden
Ancak dost anlıyor dostun sözünden Arif irdeler herşeyi çok derinlerden Kovulmak istemem sonra 9. köyden :D .[/QUOTE] Dogru sözler gelir senin özünden, Kimseler kovamaz seni köyünden, Bir sabah erkenden cikip evinden, Ugrasan yanima doysam sohbete. |
[quote=sandalli;362701]Dogru sözler gelir senin özünden,
Kimseler kovamaz seni köyünden, Bir sabah erkenden cikip evinden, Ugrasan yanima doysam sohbete.[/quote] Doğru sözü söyletene bakmalı 10. Köyde sanırım konaklamalı Bir sürpriz yapıp sandallı'ya Almanya yoluna koyulmalı :D . |
[QUOTE=arifcoskun;362706]Doğru sözü söyletene bakmalı
10. Köyde sanırım konaklamalı Bir sürpriz yapıp sandallı'ya Almanya yoluna koyulmalı :D .[/QUOTE] Atlayip ucaga gelsen yanima, Can katarsin abi benim canima, Bir gezi yapalim senin sanina, Hamburg ta iyice gezsek olmaz mi. |
[quote=sandalli;362716]Atlayip ucaga gelsen yanima,
Can katarsin abi benim canima, Bir gezi yapalim senin sanina, Hamburg ta iyice gezsek olmaz mi.[/quote] Çok önce pasaport aldım koydum cebe Zamani geçmiş gidip uzatayım hemence Geleyim gezdir sen beni bir güzelce Dua edeyim sana sonra gündüz gece :D . |
[QUOTE=arifcoskun;362706]Doğru sözü söyletene bakmalı
10. Köyde sanırım konaklamalı Bir sürpriz yapıp sandallı'ya Almanya yoluna koyulmalı :D .[/QUOTE] Hallet kagitlari cabuk yola cik, Hamburg`a inince etrafina bak, Koluna istersen sen bir sari tak, Cikipta Hamburgu seyran edesin. :) |
selam olsun can dostlarım
yarışmada bende varım şiirleri okuyunca SİVASı istedi canımmm |
şaircilik oynadınız
hislerinizi yazdınız SİVASın özünde var hepiniz kazandınız |
[QUOTE=Hemşehrim.58;362741]selam olsun can dostlarım
yarışmada bende varım şiirleri okuyunca SİVASı istedi canımmm[/QUOTE] Bizden de olsun sizlere selam, Selamdan önce söylemem kelam, Eger veirsen bir kursun kalem, Yazsam siirimi Sivas üstüne. |
[quote=Hemşehrim.58;362741]selam olsun can dostlarım
yarışmada bende varım şiirleri okuyunca SİVASı istedi canımmm[/quote] Hoş geldin ozanların arasına Sende bir dörtlüK yazsana İçine Sivas'ıda katsana Herke hayran olsun sana . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:45. |
|