![]() |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;292102]İyi bilirim özlenir sivaslılar.net
Yatarsın kalkarsın aklındadır hep Her şey var sohbet şiir siyaset Hep koşar insan duramaz evet Herkes gibi bende tatil yaptım Arada yinede haberler saldım Avşa'da ve Altınoluk'ta kaldım olurmu hiç tatilin keyfini çıkardım :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ahhhh birde ben su altinoluk'a gidebilsem Bende biraz oralari görüp dinlenebilsem Ablam her sene mutlaka gider Hep "Bu senede beraber gidelim" der Bir gün banada nasip olacakmi acaba Ben Sivasimi cok özledim aslinda Bu senede burda kaldik Almanyanin pis havasini aldik[/COLOR][/I][/B] |
[B]gece oldu ay dogdu
yagmur sel oldu ozanlarimiza ne oldu yoksa ilhaminiz mi kayboldu[/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Ilham degilde ozanalarimiz kayboldu
Birbirleriyle siyaset icin tartisir oldu Yavas yavas topic gözden kayboldu Böylece Sitemizin Ozanlarida unutuldu[/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;298561][B][I][COLOR="Magenta"]Ilham degilde ozanalarimiz kayboldu
Birbirleriyle siyaset icin tartisir oldu Yavas yavas topic gözden kayboldu Böylece Sitemizin Ozanlarida unutuldu[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B] ozan yok dedin, beni dile getirdin, ruhum şair doğmuş, ama sitede söylemedim..(kibir olmasın diye :D)[/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Bugün kalbimde acaip bir aci var
Sanki kötü birsey olacak hissi var Ben bunu kime anlatsam, beni anlar Yaslar iki cesme misali gözlerimden akar.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;302670][B][I][COLOR="Magenta"]Bugün kalbimde acaip bir aci var
Sanki kötü birsey olacak hissi var Ben bunu kime anlatsam, beni anlar Yaslar iki cesme misali gözlerimden akar.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Ben anlarim derdini bilmem bu his nerden geldi sen yüksek tut moralini herseye hayirdir demeli[/B] |
[B][QUOTE=Sweetgirl;302670][B][I][COLOR="Magenta"]Bugün kalbimde acaip bir aci var
Sanki kötü birsey olacak hissi var Ben bunu kime anlatsam, beni anlar Yaslar iki cesme misali gözlerimden akar.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ağlayıp Yazık Etme Kendine.. Anlat Ne Derdin Varsa Bize.. Sen İçini Ferah Tut.. Her Sey İyi Olur ALLAH ' ın İzniyle...[/B] |
[QUOTE=SivasLady;303230][B]Ben anlarim derdini
bilmem bu his nerden geldi sen yüksek tut moralini herseye hayirdir demeli[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Moralimi yüksek tutmaya calissamda Bir anda kisa süreligine dalisimda Gözlerim dolar, bogazim dügümlenir Iste o an engel olamam göz yaslarima![/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=HaYLaZ;303232][B]
Ağlayıp Yazık Etme Kendine.. Anlat Ne Derdin Varsa Bize.. Sen İçini Ferah Tut.. Her Sey İyi Olur ALLAH ' ın İzniyle...[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Allah'a cok sükür hic bir derdim yok Allah'a cok sükür sizin gibi dostum cok Bu SIKIntinin sebebini anlayamadim Halen bir türlü rahatlayamadim [/COLOR][/I][/B] |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]sahur vakti girdim siteye
baktim topic geride düsündüm ne yazsam diye yazdim aklimdan ilk gecenide herseye verme cok deger zamanla gecip gidermis meger bir gün üzülürsen eger üzme canini hersey gecer[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:00. |