Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ASKER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13886)

optimus 10.08.2009 15:04

Cevap: ASKER

evet bende cuma gunu dondum sukur bıttı gıdenler korkmasın fazla gorundugu gıbı degıl guzel yanı aklınızda suphe kalmasın yanınıza bol bol antıbıyotık goturun ama ıyı saklayın orda paradan daha degerlı o cavusların cogu cok ıyı ınsanlar ama allah uzmanların elıne dusurmesın helede 3.bolukte ısenız :D vay geldı halınıze bence sıvıl hayatta suyun tadını cıkarın orda cok ıhtıyacınız olacak hatta susuz cok gunler gececek hele havan tepe yokmu yandınız :D orda bocek ve toprakla kardes oldugunuzu anlıyorsunuz ceza almayaya bakın ufak seylerden bıle yanı ceza derkende kastım surunme sınav komando dansı kosma surunme vs.. takım komutanınızla ıyı gecının :D bızımkı superdı pehlıvan cok baba ınsandı hele yakup cavus var orda cok altın ınsanlar gercekten.Sukur bıttı ankaradayım artık ılk hafta zorlanıyorsun ama alısıyorsun sevmeye baslıyorsun.heee soylemeyı unuttugum bır sey daha dolab kıtlenmıyor zaten bol bol sıse su ve selpak depolayın mecbur kalmadıkca cesmelerden su ıcmeyın.fazla esya goturmeyın orda bol bol alacaksınız.botlarınıza dıkkat edın numaraları buyuk almaya bakın gercekten sıkıntı yasarsınız.kendınıze ıyı bakın..

LaEdri 10.08.2009 15:34

Yarın ben de Burdur yolcusuyum nasipse..

Salim58 10.08.2009 15:40

[QUOTE=Yiğiter;448008]Yarın ben de Burdur yolcusuyum nasipse..[/QUOTE]

[B]güle güle git kardeşim şimdiden hayırlı teskereler bizleri unutma emi[/B]

Serserix 10.08.2009 17:23

[QUOTE=optimus;448002]evet bende cuma gunu dondum sukur bıttı gıdenler korkmasın fazla gorundugu gıbı degıl guzel yanı aklınızda suphe kalmasın yanınıza bol bol antıbıyotık goturun ama ıyı saklayın orda paradan daha degerlı o cavusların cogu cok ıyı ınsanlar ama allah uzmanların elıne dusurmesın helede 3.bolukte ısenız :D vay geldı halınıze bence sıvıl hayatta suyun tadını cıkarın orda cok ıhtıyacınız olacak hatta susuz cok gunler gececek hele havan tepe yokmu yandınız :D orda bocek ve toprakla kardes oldugunuzu anlıyorsunuz ceza almayaya bakın ufak seylerden bıle yanı ceza derkende kastım surunme sınav komando dansı kosma surunme vs.. takım komutanınızla ıyı gecının :D bızımkı superdı pehlıvan cok baba ınsandı hele yakup cavus var orda cok altın ınsanlar gercekten.Sukur bıttı ankaradayım artık ılk hafta zorlanıyorsun ama alısıyorsun sevmeye baslıyorsun.heee soylemeyı unuttugum bır sey daha dolab kıtlenmıyor zaten bol bol sıse su ve selpak depolayın mecbur kalmadıkca cesmelerden su ıcmeyın.fazla esya goturmeyın orda bol bol alacaksınız.botlarınıza dıkkat edın numaraları buyuk almaya bakın gercekten sıkıntı yasarsınız.kendınıze ıyı bakın..[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]2. takımdaydın sen kardeş heralde :)

havantepede okadar cok bocek yoktu hatta benm bocek fobim var ben sıkıntı yasamadım sadece asırı karınca vardı okadar.. botlarıda buyuk almasınlr yanlıs bilgilendirme zaten artık numaraları kalırmı bilemem ama ne buyuk ne kucuk olsun botları yoksa ayak yaralanması kacınılmaz olur. selpak alsınlar evet pislik icinde tuvaletler.. 3. bölukte ergin ramazan erdinc ve adem olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam bunların eline dusmediqiniz surece iyisiniz :) uzmanlardan dediqi gibi cok cekeceksiniz bizim bolukte en iyisi Ümit uzmandı oda bizim takımın uzmanıydı aqsından bir kere kufur cıktıqını duymadık ama diqerlerinden faslasyla kufur duyarsınız.. nihat kısacık astsubay takım astsubyınız olursa giderken elini opmek isticeksiniz cok baba adam ondan snra pehlivan gelir dierlerini soylemeye gerek yok :) dolap olayındada gitmeden yada oraya gittiqinizde kantinden gömme kilit alın takın dolaba rahatlıkla kitlersiniz.
[/FONT][/B]

goramaz 10.08.2009 22:37

gözler gözlere, yürek sesine hasret kalsa da vuslatı düşünmek dönüleceğini ümitle beklemek de güzel.. ayrılık yaksa da ciğeri...
YİĞİTER'im hayırlı teskereler....

bey 11.08.2009 08:33

fatih hocay a teşekkürler çok ilgilenmiş forumla

arkadaşlar bende 2 gün sonra geliyorum istanbul dan sivasa :)) ama ulaştırma değilim sanırım.. 5. p.eğt.tug.k.lığı yazıoo sınıfım da piyade... adım beytullah özçelik.. fatih hoca sende ordamısın yani piyade mi?? devre kaybıyım..
[email]beytu777@hotmail.com[/email]

tatli-dilli 11.08.2009 20:54

tüm askere giden arkadaslarimiza simdiden hayirli teskereler,
rabbim sevdiklerinize sag salim kavustursun sizleri,
bu vatan sizlere emanet...

metin123 12.08.2009 15:20

arkadaşlar merhaba banada 17 agustos dediler fakat bu hafta içi değişmiş 30 eylül b grubu gidiyorum istanbuldan sivasa ulaştırma olarak.
[email]metinilik1@hotmail.com[/email]

tatli-dilli 12.08.2009 18:58

@ furkan & yigiter

sevgili arkadaslar simdiden hayirli tesekereler dilerim sana,
rabbim sag salim sevdiklerine ve ailene kavustursun seni bu vatan sizlere emanet...

güle güle gittiniz umarim güle güle dönersiniz insallah,
bu askerlik anilari hic bitmez erkeklerin sohbetinde
dilerim sizlerinde anlatacak cok güzel anilari birikir...

Majesty_boy35 13.08.2009 00:18

Arkadaşlar bende 5.PİYADE EGİTİM TUGAYI 1.PİYADE ER EGİTİM TABUR KOMUTANLIGI Ulaştırma. İzmirden geliyorum ayın 20.de.
Acaba Ulaştırmada acemilik kaç gün sürüyor bilgisi olan varmı?

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:19.