![]() |
Cevap: SEVDİM İŞTE....
[B]POLISLERI SEVELIM[/B]
|
SENİN YANINDA
Yaşamak bir başka güzel oluyor Senin kollarında, senin yanında Gönlüme sımsıcak huzur doluyor Senin kollarında, senin yanında İçimde aşkını yaşatıyorum Yepyeni umutlar yaratıyorum Dünyanın derdini unutuyorum Senin kollarında senin yanında Sen yokken pişmandım yaşadığıma Sevgi dolu bir kalp taşıdığıma Sonunda kavuştum aradığıma Senin kollarında senin yanında AHMET SELÇUK İLKAN |
[B]emeğinize sağlık [/B]
|
Seversem sonuna kadar severim silersem mahsere kadar silerim seveni bastaci sevmeyeni yolcu sayarim simdi söyle itirazin varmi seni seviyorum
|
helal olsun dostgülü kim tutar seni yürübe halal
|
[QUOTE=GÖVDELİ;539175]helal olsun dostgülü kim tutar seni yürübe halal[/QUOTE]
:)))) kimse tutamaz abimm ben benim |
Denize dökülen bir ırmak gibi
Öyle ak içime öylesine dol Yarına açılan bir yaprak gibi Unuttur mazimi geleceğim ol Hasretin yerini müjdeler alsın Bırakta mutluluk kapımı çalsın Bütün acılarım dünlerde kalsın Unuttur mazimi geleceğim ol Yorgunum yıllardır hep beklemekten Yorgunum gönlüme sabır ekmekten Kurtar artık beni hasret çekmekten Unuttur mazimi geleceğim ol Bir ömür boyunca seveceğim ol. |
Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...!
|
GÖR
Seninde gözlerin ıslanır bir gün Hele bir ümidin kırılsın da gör Ne yaşama arzun ne aşkın kalır Kurduğun hayaller yıkılsın da gör Dumansız bir yangın başlar o anda Amansız bir deprem kopar o anda Yıkılır kalırsın bir dağ olsan da Hele bir sevdiğin terketsin de gör Bu koca dünyayı yakasın gelir Eski resimleri yırtasın gelir Bütün aynaları kırasın gelir Sırtına bir hançer vurulsun da gör AHMET SELÇUK İLKAN |
sevdimde ne gecti sanki elime
hep cile dert verdin seven kalbime düsündüm tasindim sordum gönlüme karar verdim seni unutacagim karar verdim senden ayrilacagim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:53. |