![]() |
Aşıklar Atışması
Hadi bakalım atışalm sivaslılar....
bn başlıyorum işte meydan atışalım, biraz lafta yarışalım, şiir yazmaya benzemez, ben gayet iddialıyım:D:D:D |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
iddalıysan görücez
şiirlere laf edilmez lafta yarışmak isteme çünkü benle baş EDİLMEZ :D:D:D:D:D |
[QUOTE=yigidonun_kızı;340054]iddalıysan görücez
şiirlere laf edilmez lafta yarışmak isteme çünkü benle baş EDİLMEZ :D:D:D:D:D[/QUOTE] Tanımıyormus benı fazla Neyse tanır bu atısmadan sonra Umarım hep iyi olarak hatırlanırım Atışmanın dozu başladı artmaya |
[QUOTE=ero;340067]Tanımıyormus benı fazla
Neyse tanır bu atısmadan sonra Umarım hep iyi olarak hatırlanırım Atışmanın dozu başladı artmaya[/QUOTE] Tanırım seni zamanla İyi birine benziyosun tanıdığımca:) Derslerime iyi çalışıyorum Seneye gelicem inşallah yanına(kocaeli üni.) :):):) |
Cevap: Aşıklar Atışması
[QUOTE=ero;340046]Hadi bakalım atışalm sivaslılar....
bn başlıyorum işte meydan atışalım, biraz lafta yarışalım, şiir yazmaya benzemez, ben gayet iddialıyım:D:D:D[/QUOTE] [B]"günaydin" ero, yine gec kaldin görürdün konuyu, forumlara baksaydin sen iddialisin, ama önceden olsaydin burda herkes usta haberini alsaydin[/B] |
[B][QUOTE=sandalli;340029]Eyüphan okuldan erken mi ciktin,
Yolda geliriken birini mi yaktin, Yoksa bugün tersinden mi kalktin, Neden gelirken bize bisey getirmedin.[/QUOTE] [QUOTE=HaZaN;340012][B][I][COLOR="Indigo"]Hoş gelmişsen sefalar getirmişsen, Ama elinde boş gelmişsen. Hiç düşünmedinmi ağbeylerini ablaların sen, Hani bir ikram etmezmisen sen:D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Eyüphan Aydın sabah kalkar 06.00'da Otobüse biner 06.57'de. Okuldan çıkar 12.10'da Eve gelir 13.00'da :D[/B] |
[QUOTE=yigidonun_kızı;340078]Tanırım seni zamanla
İyi birine benziyosun tanıdığımca:) Derslerime iyi çalışıyorum Seneye gelicem inşallah yanına(kocaeli üni.) :):):)[/QUOTE] [B]Emin Ol Hatırlanmak İstediğin Gibi Hatırlanırsın Bildiğim ne varsa söylerim korkmadan Seneye gelirsin yanıma çalışırsan Elini çabuk tut zaman dolmadan... Bekliyorum seni HERZAMAN...:D:D:D [/B] |
[quote=ero;340046]Hadi bakalım atışalm sivaslılar....
bn başlıyorum işte meydan atışalım, biraz lafta yarışalım, şiir yazmaya benzemez, ben gayet iddialıyım:D:D:D[/quote] Ero burayı arenamı sandın Çok fazla hayallere daldın Şimdi de ozanlara dadandın Söyle bakim nedir senin inadın :) |
[QUOTE=arifcoskun;340092]Ero burayı arenamı sandın
Çok fazla hayallere daldın Şimdi de ozanlara dadandın Söyle bakim nedir senin inadın :)[/QUOTE] duysun Arif abi ölüler yaşayanlar, bu alemde en kraL, benim şiirim o kadar :D:D:D |
[quote=ero;340095]duysun Arif abi
ölüler yaşayanlar, bu alemde en kraL, benim şiirim o kadar :D:D:D[/quote] Şiirlerdir duyguların dili Ölüler onu bilemezki Sen çok kralcısın Çoktur onun öfkelisi :D |
[QUOTE=SivasLady;340081][B]"günaydin" ero, yine gec kaldin
görürdün konuyu, forumlara baksaydin sen iddialisin, ama önceden olsaydin burda herkes usta haberini alsaydin[/B][/QUOTE] [B] Bugün kafam biraz dalgın, Üstelik canımda sıkkın, Kendimi toparlamam gerekir, Gönlümde var bir yangın... :D:D:rolleyes::rolleyes: [/B] |
sensiz bu eller haram bana
ne deyimki artik ben sana ben bu Askin zehrini ictim kana kana |
Ero buraya ne krallar geldi,
Onlarda ozanin degerin bildi, Bize laf atip sonra lafini yedi, Söyle güzel güzel can feda sana. |
[B][COLOR="Red"]Canimi koymustum senin yoluna
Ne dersen kabulum sakin utanma Giderim gulerek kafana takma Eger sevmiyorsan soyle bana[/COLOR][/B] |
Sizden ne coban olur ne koyun
Asiklik nedir gelin bana sorun Orda laf atmayla olmaz Sazinizi elinize alip gelin |
[QUOTE=dertli58;340162]sensiz bu eller haram bana
ne deyimki artik ben sana ben bu Askin zehrini ictim kana kana[/QUOTE] Ne silarsin dertli dertli, Vurursun saza kirarsin teli, Ne dalini kir ne incit gülü, Sabret elbet Allah büyüktür. |
[QUOTE=dertli58;340168]Sizden ne coban olur ne koyun
Asiklik nedir gelin bana sorun Orda laf atmayla olmaz Sazinizi elinize alip gelin[/QUOTE] Burada yazariz yoktur hakaret, Senin gibilerle olunmaz sohbet, Alda git sazini, gel etme zahmet, Kirarim sazini kafanda senin.:) |
[QUOTE=dertli58;340168]Sizden ne coban olur ne koyun
Asiklik nedir gelin bana sorun Orda laf atmayla olmaz Sazinizi elinize alip gelin[/QUOTE] Niceleri gecti sen gibi burdan, Koc olsan bile olmazsin kurban, Alirim anahtarin kalirsin yayan, Sözlerini güzel söyle gardasim. |
[QUOTE=ero;340095]duysun Arif abi
ölüler yaşayanlar, bu alemde en kraL, benim şiirim o kadar :D:D:D[/QUOTE] Bak ero kardesim kralim dedin, Kendin pisirdin hep kendin yedin, Sonrada arkana bakmadan gittin, Asik olan öyle kolay gider mi. |
Biz dergaha geldik hürmet eyledik,
Arif abilerden dersler ögrendik, Zamani gelince sözler söyledik. Hürmeti elden birakmadik hic. |
Kirmizi halilar sersem yoluna,
Altin bilezikler taksam koluna, Bülbüller kondursam gülün dalina, Acep nazli yarim gelir mi ola. |
Nerdesin sen sitemizin ozani,
Kuzu kestik kaynatiyom kazani, Ögleye gelmezsen aksam ezani, Yemek hazir hemen buyurun gelin. |
[quote=dertli58;340168]Sizden ne coban olur ne koyun
Asiklik nedir gelin bana sorun Orda laf atmayla olmaz Sazinizi elinize alip gelin[/quote] Hakaret edermi hiç özü ozan olan Kötü söz sahibine aittir demedimi baban Seninki sırf olmuş şimdi oyun bozan Umarım seviye ve saygıdan uzaklaşman |
Beklerim yollari kimseler gelmez,
Garibin halinden zenginler bilmez, Asik adam kizsa bile darilmaz, Biz gönül ehliyiz buyurun gelin. |
[QUOTE=ero;340103][B] Bugün kafam biraz dalgın,
Üstelik canımda sıkkın, Kendimi toparlamam gerekir, Gönlümde var bir yangın... :D:D:rolleyes::rolleyes: [/B][/QUOTE] Kafanı topla gel Sıkıntını atta gel Ne olursa olsun Gönlündeki yangını söndürde gel :D:D:D |
Sazimi sözümü alipta geldim,
Kendimi sellere salipta geldim, Askin atesine dalipta geldim, Ne zaman gelecek ozanlarimiz. |
Sivaslady gelmis camdan bakiyor,
Camin kenarindan seller akiyor, Kafamiza koca taslar atiyor, Buyur gel oturda baslasin sohbet. |
[QUOTE=sandalli;340187]Bak ero kardesim kralim dedin,
Kendin pisirdin hep kendin yedin, Sonrada arkana bakmadan gittin, Asik olan öyle kolay gider mi.[/QUOTE] [B] belli sen bayaa atıcısın daha başlamadığım için çok şanslısın henüz beni tanımıyorsun bu işin sonunda pişman olucaksın..:D:D [/B] |
[QUOTE=ero;340289][B] belli sen bayaa atıcısın
daha başlamadığım için çok şanslısın henüz beni tanımıyorsun bu işin sonunda pişman olucaksın..:D:D [/B][/QUOTE] Ben haddim bilirim sen gibi atmam, Günes batar batmaz yataga yatmam, Bende olmayani sen gibi satmam, Beni pisman edecek daha dogmadi. |
[QUOTE=sandalli;340292]Ben haddim bilirim sen gibi atmam,
Günes batar batmaz yataga yatmam, Bende olmayani sen gibi satmam, Beni pisman edecek daha dogmadi.[/QUOTE] [B] ver coşkuyu gidemeyim hepinize laf yetiştiriyim herşeyi devletten beklemeyin biliyorum bu işte süperim[/B]:D:D:rolleyes::rolleyes: |
Haydi bekliyorum cevabin gelsin,
Bu iskence sana burada bitsin, Alim olmayanlar mektebe gitsin, Ögren gel kardesim öyle konusak. |
[QUOTE=ero;340295][B] ver coşkuyu gidemeyim
hepinize laf yetiştiriyim herşeyi devletten beklemeyin biliyorum bu işte süperim[/B]:D:D:rolleyes::rolleyes:[/QUOTE] Asik olan asik kendini övmez, Meclisin icinde hasmini yermez, Kellesini verir vatanin vermez, Ögren gel kardesim öyle konusak. |
,
[QUOTE=sandalli;340300]Asik olan asik kendini övmez, Meclisin icinde hasmini yermez, Kellesini verir vatanin vermez, Ögren gel kardesim öyle konusak.[/QUOTE] [B] anavatan arıyorsan yanlış yerdesin yiğidin harman olduğu yeri bilirmisin biz Pir Sultan torunuyuz aşıkların kralını sustururuz [/B] |
Yeni ozan gelmis kapiyi acin,
Sizide yenecek bir yere kacin, O`nu karsilamaya gülleri sacin, Bosa giden güllerime yanarim. |
[QUOTE=ero;340301][B] anavatan arıyorsan yanlış yerdesin
yiğidin harman olduğu yeri bilirmisin biz Pir Sultan torunuyuz aşıkların kralını sustururuz [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Biraz fazla ileri gidiyorsun Sen kendini ne zannediyorsun Daha yeni geldin buralara Sen bizleri anlasilan tanimiyorsun[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=ero;340301],
[B] anavatan arıyorsan yanlış yerdesin yiğidin harman olduğu yeri bilirmisin biz Pir Sultan torunuyuz aşıkların kralını sustururuz [/B][/QUOTE] Sen bilirsin Pir Sultani Veyseli, Nereden geliyor derenin seli, Arkana alipta ciliz bir yeli, Kendini asik belleme gülüm. |
[QUOTE=Sweetgirl;340303][B][I][COLOR="Magenta"]Biraz fazla ileri gidiyorsun
Sen kendini ne zannediyorsun Daha yeni geldin buralara Sen bizleri anlasilan tanimiyorsun[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Foruma her zaman neşe katar Çaktırmasa da şiirden iyi anlar Her alan da iyisin ama Bu mani olmamış be yatar |
[QUOTE=ero;340306]Foruma her zaman neşe katar
Çaktırmasa da şiirden iyi anlar Her alan da iyisin ama Bu mani olmamış be yatar[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bak sonra uyarmadi demeyesin Biraz fazla kendine güvenirsin Bana laf yetistiremezsin Sonra hüngür hüngür aglayarak gitmeyesin[/COLOR][/I][/B] |
Sweetgirl mesajin ücbini bulmus,
Sitenin her yani güllerle dolmus, Sandalli da O`nu tebrik edermis, Nede güzel söylen diline saglik. |
Ero dostum eror mu geldi sazina,
Sesin gitti kal mi geldi sözüne, Sevgi merhemini sürde yüzüne, Sonra gel benimle atis kardesim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:29. |