![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sivaBURs;363553]Kızla mızla yok artık işim
Kalmadı ağızda döküldü dişim Güllerden beriye şimdi gelişim Hayatın tadını alamaz oldum[/QUOTE] Karlar yagdi benim kapandi yolum, Hazan vurdu zaten kurudu dalim. Umarim düzelir senin bu halin, Dualarim senle gardas bilesin. |
[QUOTE=sandalli;363561]Karlar yagdi benim kapandi yolum,
Hazan vurdu zaten kurudu dalim. Umarim düzelir senin bu halin, Dualarim senle gardas bilesin.[/QUOTE] Abim okudum dörtlüğü demin Duana derim içten bir amin Nasip olur mu ki sağlam bir zemin Batağa saplanmadan kalabileyim |
[QUOTE=sivaBURs;363581]Abim okudum dörtlüğü demin
Duana derim içten bir amin Nasip olur mu ki sağlam bir zemin Batağa saplanmadan kalabileyim[/QUOTE] Arif abi hazir eyle zemini, Denizlerde yüzdürsün gemini, Istersen edeyim sana yemini, Bataga saplanmaz asla ozanim. |
Arif abimden ses çıkmaz oldu
Kurudu gözümden yaş akmaz oldu Gavurun kızı da hiç bakmaz oldu Gayri ne ederim çöl kumunda ben |
[QUOTE=sivaBURs;363592]Arif abimden ses çıkmaz oldu
Kurudu gözümden yaş akmaz oldu Gavurun kızı da hiç bakmaz oldu Gayri ne ederim çöl kumunda ben[/QUOTE] Arif abi de gelmez oldu, O hep ozanin halini bildi, Belkide bir gavur kizi buldu, Ugramaz yanina artik ozanin. |
[quote=sandalli;363587]Arif abi hazir eyle zemini,
Denizlerde yüzdürsün gemini, Istersen edeyim sana yemini, Bataga saplanmaz asla ozanim.[/quote] Bugün formumda değilim bilinsin Hatam olursa lütfen silinsin Aç olan buyursun yemeğe giriişsin Sandallim sen işini iyi bilirsin . |
Sıkı dur kötü talih seni de yeneceğim
Yenik gidiyorum çok güçlü geleceğim Ya öleceğim ya seni yerlere sereceğim İkimize dar gelir oldu bu dünya |
[quote=sivaBURs;363592]Arif abimden ses çıkmaz oldu
Kurudu gözümden yaş akmaz oldu Gavurun kızı da hiç bakmaz oldu Gayri ne ederim çöl kumunda ben[/quote] Seslendim ama beni duymadin Yukari çikip yazıma baksaydin Gavur kızi bakmıyorsa sana Türk kızına neden bakmazsın . |
bu ara gözlerim cok yorgun
duygularim alabildigince sürgün yeter artik dünyayi durdurun su olanlari sonlandirin |
Görmemişim abi gözüm kör olmuş
Küçücük kalbime dünyalar dolmuş Önce bir goncaydı şimdi de solmuş Affet Arif Abi büyüğümüzsün |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:18. |
|