![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;363614]Seslendim ama beni duymadin
Yukari çikip yazıma baksaydin Gavur kızi bakmıyorsa sana Türk kızına neden bakmazsın .[/QUOTE] Duyamiyor artik kulagim sagir, Dönmüyor dillerim laflar cok agir, Istersen yanima gelipte bagir, Öyle dalginim ki duyamam seni. |
[QUOTE=tatli-dilli;363617]bu ara gözlerim cok yorgun
duygularim alabildigince sürgün yeter artik dünyayi durdurun su olanlari sonlandirin[/QUOTE] Durdurdum dünyayı başın dönmesin Beni yenen talih seni yenmesin Yazık Tatlı Dilli dertli denmesin Dikkat et kendine hep mutlu yaşa |
bazen insan durup düsünüyor
olanlara cok üzülüyor gözlerimden yaslar süzülüyor boynum sebepsizce bükülüyor |
[QUOTE=tatli-dilli;363617]bu ara gözlerim cok yorgun
duygularim alabildigince sürgün yeter artik dünyayi durdurun su olanlari sonlandirin[/QUOTE] Senin de gönlün mü sürgün, Bekledigin gelir üzülme birgün, Sanada yapariz bir güzel dügün, Calar davul zurna cekilir halay. |
bu gönül istemez dügün
derdi o degildir bugün artik beni uzaklara sürün ya da bu darligi cözün |
Köreldi duygular, duygular mahpus
Haykırma karanlık ne olur bir sus Dünyanın dertleri bana mı mahsus Alın sizin olsun tüm aydınlıklar |
aydinliklar icinde barindirmaz ayrilik
insan kendi kendine yaratir sefillik müslümana yakismaz böylesi cahillik hani nerde kaldi atamizdan kalan layiklik |
Neden sustu ozanlarim ne oldu,
Siz sustunuz gözler yas dolu, Sandalli burada yaliniz kaldi, Düstü ahlara vah eder durur |
Ses verin ey hanimlarim beylerim,
Siz yoksaniz ben burada neylerim, Kendim dinler belki kendim söylerim, Laflarima laf katacaklar gelsin mi. |
[QUOTE=sandalli;363714]Ses verin ey hanimlarim beylerim,
Siz yoksaniz ben burada neylerim, Kendim dinler belki kendim söylerim, Lafima lafima katacaklar gelsin mi.[/QUOTE] Geldim Sandallım işte burdayım Dibi belirsiz bir çukurdayım Demezler elini ver çıkartayım Lafım feda olsun al lafına kat |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:52. |
|