![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ozanlar yurdunda calmaz mi sazlar,
Gül yüzlü cananda eksilmez nazlar, Ozan susar ise söylenmez sözler, Söz üstüne sözü diyenler gelsin. |
[QUOTE=sivaBURs;363717]Geldim Sandallım işte burdayım
Dibi belirsiz bir çukurdayım Demezler elini ver çıkartayım Lafım feda olsun al lafına kat[/QUOTE] Düsme cukurlara sana kiyamam, Sen olmasan ben burada duramam, Güzel siirlere kayde kuramam, Siirleri seven ozanlar gelsin. |
Duyulmuyor sesim yerin uzak mi,
Durdugum icinde dert mi tuzak mi, Gerlirse ozanlarim siir yazak mi, Ozanin halinden bilenler gelsin. |
Gelmiyor kimseler bende gideyim,
Sesimi duymayan dostu neyleyim, Ah dostlarim söylen size ne deyim, Kadir kiymet bilen dostlarim gelsin. |
Karsidan geliyor eller kinali,
Kalemdir kaslari gözü boyali, Asik ask yoluna basin koyali, Ask dilini bilen asiklar gelsin. |
Sandalli sözlerin gitmiyor hosa,
Bosa konusursun ozanim bosa, Isterdim dostlarin yanina kosa, Yanima kosacak canlarim gelsin. |
[QUOTE=sandalli;363719]Düsme cukurlara sana kiyamam,
Sen olmasan ben burada duramam, Güzel siirlere kayde kuramam, Siirleri seven ozanlar gelsin.[/QUOTE] Şiiri yazdıran sıkıntıyı gör Gönülden çıkan akıntıyı gör Serden atılmayan takıntıyı gör Şair olmak için yaşamak gerek |
Sitemkar olma Sandallım bana
Aşar gelirim bak yolları sana Seni üzemem ki yav anlasana Geç vakitte yazmak kolay olmuyor |
[QUOTE=sivaBURs;363728]Şiiri yazdıran sıkıntıyı gör
Gönülden çıkan akıntıyı gör Serden atılmayan takıntıyı gör Şair olmak için yaşamak gerek[/QUOTE] Her yasanan aci icerde birakir izin, Cok iyi anladim ettigin sözün, Bir daha yanlisa bakmasin gözün, Yanlis yapmayacak kisiler gelsin. |
[QUOTE=sivaBURs;363732]Sitemkar olma Sandallım bana
Aşar gelirim bak yolları sana Seni üzemem ki yav anlasana Geç vakitte yazmak kolay olmuyor[/QUOTE] Sitemkar olamaz sandalli sana, Sözleriniz nese verir hep bana, Istersen takayim canimi cana, Canini verecek yigitler gelsin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:48. |
|