![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=OSMAN ECE;566201][QUOTE=Menajer;566198]Geldim geldim söz bundan sonra her akşam bakarım ama gercekden nerde bu yapalılar??[/QUOTE
dur bekle hele iki yapalılı burda sizi aramaktan kalmışım terde biz burdayıkta gerisi nerde vahteddin şeref yok bugülerde[/QUOTE] kılıclardan kimse yokda ecelerdende bir sen varsın ne hüseyin var ne ali nede salim?? |
[I][B]Köylün geldi Abi bana müsade
Zamanım olursa uğrarım yine Ben bir çay molası vereyim hele Semaverde çayı görelim bugün.[/B][/I] |
[QUOTE=Salim58;566199][I][B]Gülü seviyorum dalında ise
Benim değerimi bir bilebilse Birazcıta benim yüzüme gülse Tebessümü eksik etmeyin bugün......[/B][/I][/QUOTE] bana gül olur salimim senin harın çok çok özeldir senin yürekte yerin ruhsati babanın ol yüce piyrin ruhuna fatiha okuyalım bugün [QUOTE=Menajer;566202][QUOTE=OSMAN ECE;566201] kılıclardan kimse yokda ecelerdende bir sen varsın ne hüseyin var ne ali nede salim??[/QUOTE] çok özledim yapalı köyünü söyle hele yiğit kimdir soyunu çık hele meydana görem boyunu sende benim gibi gurbetcimisin |
[QUOTE=OSMAN ECE;566204]bana gül olur salimim senin harın
çok çok özeldir senin yürekte yerin ruhsati babanın ol yüce piyrin ruhuna fatiha okuyalım bugün [QUOTE=Menajer;566202] çok özledim yapalı köyünü söyle hele yiğit kimdir soyunu çık hele meydana görem boyunu sende benim gibi gurbetcimisin[/QUOTE] yukarı yapalıdan muhaitlerden Ali hocanın torunu hacı halıl aydının ogluyum bende gurbetciyim:-))) |
hacı osman amcanın torunu
çeker gurbetin ahu zarını geçim sıkıntısı büyük sorunu yar etmiş kendine gider yiğitler |
yüregine kalemine saglık evet hacı osmanın torunuyum ama şuan istanbuldayım
|
memnun oldum tanıştığımıza
diyarim yaşlı dayanmaz hıza burada hasret oğula kıza her an burnumda tüter yavrular |
[QUOTE=OSMAN ECE;566218]memnun oldum tanıştığımıza
diyarim yaşlı dayanmaz hıza burada hasret oğula kıza her an burnumda tüter yavrular[/QUOTE] msn var mı hotmail |
Diyari köyüne özlemle dolu,
Uğramaz yıllardır sılaya yolu, Birleştirdi artık sağ ile solu, Bu kavga burada biter yiğitler. |
feysbook var yapalı köyü gurubu ben fazla bilmem kullanmasını
çocuklar torunlar yardım ediyor |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:49. |